Komentari na vest

Arsenal spreman da rizikuje 45.000.000 za povratak Depaja u Premijer ligu

S

Slanina

pre gotovo 2 godine

Ako Arsenal da 45 miliona za coveka koga Barsa tera napolje, a ugovor mu istice za godinu dana... evo ne znam.
D

Džaka boy

pre gotovo 2 godine

Dođi u moj Arsenal da igramo Ligu Šampinjona
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Mišljenja sam da im je potreban fudbaler na sredini tipa davids, kin treba snage
T

Tungit

pre gotovo 2 godine

Mitrovica nek dovedu, ceo napad su im patuljci, svaka ispucana lopta je izgubljena lopta.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Arsenal ista prica kao i uvek. Ovo ne vodi ni prema cemu. Depaj je igrac koji ih eventualno moze vratiti na neko cetvrto mesto i jeste pojacanje za ovaj trenutni tim, ali ne vise od toga i takvom transfer politikom se nikad ne izdize iznad 4-og mesta i vraca na vrh. Jos 30 godina ce da prodaju maglu. Kako im se nekad ne dogodi da osete nekog Manea kao sto je Liverpul uradio (Arsenal bi ga tad doveo jos lakse), ili nekog De Brujnea, itd... Depaja mogu i ja dovesti kao sportski direktor, jaka matematika. I sta je tu plan? Ocigledno cetvrto mesto.
n

ne znam sta

pre gotovo 2 godine

pricas ti druze pa naravno da je plan 4. mesto ne nego ce preko noci da dovedu nekog novog de brujna i manea i da preskoce u sekundi liverpul siti i celsi koji im beze 5 svetlosnih godina.Redom sve brate stepenik po stepenik da prvi korak je 4. mesto i pravi se tim za 4. mesto a posle se ide napred trenutno je i to 4. mesto misaona imenica
H

Hfggpsk

pre gotovo 2 godine

Depaj igracina, mancester i barselona ga ukanalili
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Ne vredi on taj novac. Bolje dodati novca za Ricarlisona, Lewina, Grizman, Nunez… depay je dobra opcija za rotaciju al za startnu postavu top ekipe nije.
e

ecka siti

pre gotovo 2 godine

Cuj dodati. . . Pa za nunjeza treba dodadi jos dva puta toliko. . .
I

I

pre gotovo 2 godine

Ricarlison je bolji igrac od Depaja? Da je Depaj u Evertonu bili bi bar 10-ti na tabeli.
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Pa koliko god da treba bolja je opcija svakako. Imaju kostur tima, treba im nadogradnja 3-4 top igrača za vrh tabele. Sa depay-om to sigurno ne mogu. Bolje 100 m Nunez nego 60 depay. Zaboravio sam Jesus im je takodje dobra opcija. Čim hoće Jesusa i sterlinga znaci da imaju pare. Nisam fan Arsenala ali Arteta radi ozbiljan posao… sada treba samo iskorak sa 2-3 pojačanja i da napadnu vrh u naredne 2-3 godine. Špic, zadnji vezni, centralni vezni… i u nekoj perspektivi još jedan stoper.
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Samo Scamaca!!!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Што би његов долазак зависио од останка Лаказета? Могу обојица у шпицу,а може Депај иза шпица...
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Kad ja lepo pisem da Laporta demonstrira silu na transfer trzistu navijaci Reala lupaju minuse, igrace koje doveo za 0 evra prpdaje za 45 a zavrsava igrace svetske klase za 0 evra.. Perez je za Laportu mali mrav!!!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Kad su predstavljanja halanda i mbapea na kamp nou? Zizu legendo potvrdi mi to. Kakav fabrizio romano, samo tebi verujem, ti imas informacije iz prve ruke.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Laporta doktor, dovodi za dzabe obamejanga, uvek neugodnog kristensena, kao i mladu madu aspilikuetu, dok perez za dzabe dovodi ridigera i tamo nekog anonimnog mbapea. Demonstracija sile katalonaca.
G

Gostic de Cic

pre gotovo 2 godine

Vidi ga, komentarise na drugim vestima Real i dalje covek, alo druze, okani se Madrida ubise te kompleksi. Uostalom nije ti Laporta doveo Depaja strucnjace za transfer politiku Barselone, toliko o tebi.
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Prvo Laporta nije doveo Depaya…
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Ne razumem što ga Barsa tera, forsiraju onog Ferana koji ima najgoru završnicu koju sam video u životu samo jer je domaći igrač. Opet ni Depaj nije klasičan špic već više krilo, Arsenalu baš treba špic.
T

Tufttt

pre gotovo 2 godine

Arsenalu realno treba sve :D Martineli, Smit Rouv, sve su to igraci koji igraju toplo-hladno, nisu se razvili do kraja, a kako se cini i nece jer se povrede bar jednom u 2 meseca. Jedino Saka je ozbiljan igrac tu koji ce nesto postati. Ovo sve bi moglo ostati veciti talenat, poput Vilsera, Remzija, Volkota i ostalih. Steta bi bilo, posebno za Martinelija, ali tako je. Bukvalno sve im treba. Levi i desni bek, dva dobra igraca, ali hronicno povredjena, Parti jedini valja u vezi, hronicno povredjen, spica nemaju, Arsenalu realno treba sve osim golmana, stopera (Saliba, Gabriel, Vajt, kad se setim ko je sve igrao ranije oni su premija) i desnog krila Sake. Dakle imaju cele 4 pozicije dobro pokrivene. Ovo ostalo je sve upitno. Dzaba ti sto je Tirni top bek kad propusti 2/3 sezone. Slicna prica sa Partijem. Ne mozes to racunati kao pokrivenu poziciju.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

arsenalu treba da ugase klub,rasprodaju stadion i da se ne ljubimo