Komentari na vest

Arteta ostao bez reči: Svlačionica je zgrožena

D

Dejan Savićević

pre 12 dana

Malodušni Arsenal. Klub koji gaji gubitnički mentalitet već dvadeset godina.
v

vulez

pre 12 dana

dovedi Vlahovica ili Gyokeresa
A

Aleksejko

pre 12 dana

Samo da ljudima koji pisu da je Arsenal mali klub kazem da to sto pisete nije bas tacno, ne znam sta su vasi kriterijumi, moji su vrlo jednostavni posto pratim fudbal vise od 35 godina, igraci koji su prosli kroz Arsenal, fudbal kakav gaje vec vise od pola veka, jedini klub koji je osvoji PL bez poraza mozda i u ligama petice, sedmi klub u ligama petice po broju osvojenih trofeja ispred su samo Barselona, Liverpul, Real, UTD, Bajern i Juventus,prvi klub u ligama petice koji je postigao u sezoni vise od 100golova racunaju se sva takmicenja. Ovo su moji kriterijumi i argumenti, postujem ako postoje i neki drugi.
N

Nirvana1111

pre 12 dana

Trofeje seoskih(citaj nebitnih) kupova. Veliki klubovi igraju vazne utakmice i pobedjuju. Zadnja takva je bila 2006-te u polufinalu protiv Villarreala koliko se secam...Srdacan pozdrav svima tobdzijama! P.S. Toliko losih godina...samo je Tottenham losiji od vas
A

Aleksejko

pre 12 dana

Tebi je prvo takmicenje ikada u fudbalu, najstarije takmicenje ikada u fudbalu FA kup seosko takmicenje,svaka cast, a Arsenal je to osvajao najvise puta isto 14 kao i PL. Ne postoji takvo takmicenje u svetu. Stvarno nemam reci. Uostalom 90% najviseg i viseg staleza u Engleskoj ukljucujuci i kraljevsku porodicu navija za Arsenal. Pozdrav i za tebe i obrazuj se malo prvenstveno o Engleskom fudbalu, a cini mi se da je fudbal u ovakvoj formi tu i nastao.
I

Istorija

pre 12 dana

Kad pravis tim ne pravis ga da moze da dobije Fulam nego da moze da igra protiv Reala, Bayerna, kad dodje vreme... Da nudes mental no konkurentan, do tada samo skromnost pomaze a ne lazni marketing Premier live koji ti daje vestacka krila da mislis da mozes da letis, zato su vec decenijama isti klubovi najbolji, znaju lekciju o pravim vrednostima... a ostali vicu slucajnost, sreca, fortuna, sta smo vise mogli, nece nas, druga je to dimenzija I tesko se u nju ulazi!
B

Brko

pre 12 dana

Da su sebi postavili cilj TOP 8 lige prvaka, sve bi bilo u redu
O

Opa Miki

pre 12 dana

Kod Arsenala je najveći problem što se dobar deo navijača istripovao da su ravnopravni kandidati za PL i top 3 za osvajanje LŠ. Dobar tim za top 4 u ligi,ali ništa više od toga. PL sad mogu da sanjaju, jer je i Siti ispao, a neće sebi dozvoliti 2 kiksa. Za LŠ je i mlada/neiskusna ekipa, a i nedovoljno dobra za više od ovoga. Da su imali malo sreće pa da im je zapao Dortmund ili Atletiko pa možda, ovo ostalo je prejako za Arsenal.
A

Aliiuu

pre 12 dana

Onaj lik came on arsenal sto je pisao pre par meseci o mocnom arsenalu protiv kog se ne isplati napadati posto ces popiti pet komada hahahahhahahhahahahhaha ma vazi prevara od tima kao i uvek kad je gusto, ekipa vecitih luzera koja sa drim timom izgubila finale kupa uefa od mrtve galate
Б

Бошко Ђуровски

pre 12 dana

нек доџе у Мадеру да попричамо,да му дам савете око игре у ромбу,са две полутке и лажном деветком коју је често Хусреф Мусемић играо у звезди...
Ч

Чика

pre 12 dana

Бошко да вежете шал Арсенала око зглоба шаке подигнете високо руку и кажете:ГОУ ГАНРС!
t

top topina

pre 12 dana

Alo topnici pa gde ste nestali? Pisete uvek do aprila meseca a onda tisincina! Gde je taj vas kvalitet? Zasto sinoc niste nijednom zapretili Nojeru? Gde su one price kako imate najbolju odbranu? Za jedno 40 godina mozda dodjete do finala lige sampiona. Do tada uzivajte.
g

gosttt

pre 12 dana

Tebi je bas lepo :D Jel ti sad zivot lepsi? :D
B

Banglades

pre 12 dana

Tu smo,dobro smo,hvala što pitaš. Kako je kod tebe, kako zdravlje?
v

voxi

pre 12 dana

evo odlicno smo ne sekiraj se mnogo
S

Sprdnja

pre 12 dana

Ruka Odegarda se vratila gadno jbg!!!!
9

999

pre 12 dana

Sta li se Liverpulu vraca, pa imaju jednu titulu u zadnjih 268 godina? Dobro makar da priznajes da su oni tolikoooo pokrali i u blizoj i u daljoj buducnosti, pa im se vracalo i u nekim sezonama na bizarne nacine ostajali bez titule...
9

999

pre 12 dana

Proslosti, ne buducnosti. U buducnosti ce tek da kradu.
S

Sprdnja

pre 12 dana

Kme kme kme klub bez evropskih trofeja kme kme kme Toliko je Liverpool pokraden da je trebao biti na +5 ispred Sitija arsenal je livada 🤣🤣🤣🤣
S

Sprdnja

pre 12 dana

Kako onda ima duplo više trofeja od retardiranog arsenala 🤣🤣🤣samo titula 19, toliko ukupno trofeja ima usrenal!🤣🤣🤣
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 12 dana

Sta reci , svaka cast Bajernu na prolazu , zasuluzeno. Arsenal je ovo morao resiti jos na Emiratima imali su 1:0 stisli su bili , odmah zatim onaj zicer Wajta i odmah kazna , Bajern iz 2 suta 2 gola sa dva prelaza na protivnicku polovinu . Revans Arsenal kukavicki nije sutnu Nojeru. Fali jedan dobar spic, veznjak i krilo da zameni Saku posto se raspada jer igra svaku. Arsenal se mora ratosiljati Zezusa , Zincenka , Elnenija , Smita ( stalno povredjen ) , i naravno panja Haverca . Dovesti za te pare i popuniti pozicije koje gore . Sve u svemu bez spica razbijaca se ne moze ocekivati nesto vise da se uradi.
p

potop

pre 12 dana

E ovo su ti navijaci farsenala. Sve znaju. Zamisli kaze lik Bajern imao 2 suta na Emirejtsu. HAHAHAHAHHAAH i jos on zna koga prodati a koga dovesti. Koliko ste se istripovali leleee. Nema nista nikada od vas. Raspali se za 2 dana. Tako jee breee gazi farsenal!!!
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 12 dana

E moj ti , bolje tu mrznju usmeri na neki trening sine . Kome sve daju da komentarise u danasnje vreme. Sportski pozdrav.
B

Bangladeš

pre 12 dana

Centarfor na prvom mestu,ludak razbijač koji sam ume da stvori sansu, koji sutira čim uđe u kazneni i koji nema nameru da mulja i mazi loptu i komplikuje. Ovo ostalo bi još i prošlo kako treba da su se šanse iskoristile. Inače opet POTOP...
@

@potop

pre 12 dana

Ali likovi koji pisu farselona,farsenal,penalmadrid,luzerpul kakvi su to ljudi majko mila... Jos kad napisu HAHAHAHAHAHA da ti se zivot smuci koliko zlobe ima kod nekih ljudi...
i

iPhone

pre 12 dana

Za lika koji se potpisuje kao @potop. Druže verujem da je kuvalo u tebi od Nove godine i da si jedva čekao loš rezultat Arsenala kako bi prosipao svoju "mudrost" ovde.
C

Chica

pre 12 dana

Svih koje si nabrojao da, samo ne ESR-a. Vanserijski je igrač, samo mu Arteta ne daje priliku. Da je igrao koliko Haverc, druga bi priča bila. Ako je baš sklon povredama, onda je njegova karijera završena.
S

Srbue

pre 12 dana

Cinjenica van svega da je mozda i sujetniji od svog idola Gvardiole koji je priznavanjem greske o teoriji da moze bez klasicnog napadaca da se igra, prve sezone uzeo LS odmah. Arteta posle dva prelazna roka gde smo mi kao laici i ljubitelji "pricali",pisali,iznosili misljenje da Arsenalu fali klasicna devetka i igrač koji igra u šesnaestercu. Pored svega toga i dalje sam siguran da je Ramzdejl bolji od Raje cija igra nogom nije donela nijedan gol ove sezone a ni ti ce doneti neku bitnu razliku u igri
r

roni

pre 12 dana

kompleks vise vrednosti.svlacionica zgrozena?dva puta u istoriji stigli do polufinala ls,godinama igrali samo intertoto i liga kup,imaju smesnu ekipu sa trenerom kukavicom i oni su zgrozeni?realno treba da pevaju sto su i dotle stigli.
T

Top Gun

pre 12 dana

Arsenalu fali ono što mu je falilo i poslednjih godina Vengera. Kvalitet.
9

999

pre 12 dana

Realno je ovo puna kapa za ovaj tim. Ima tu dosta kvaliteta, ali ima i dosta manjkavosti. Fali iskustva prije svega, kako bi im se tek noge odsjekle protiv Reala u polufinalu da su prosli. Bitno da idu u dobrom pravcu, svi glavni igraci su mladi i blindirani ugovorima, a ako nastave ovako, o LS se moze pricati za neke 2-3 sezone, ne prije od toga..
И

И

pre 12 dana

Stoji činjenica da je većini igrača Arsenala ovo prva godina da igraju jake utakmice na svaka 3 dana, ne računam prošlu, gde su 90% lige Evrope prošli sa rezervnim ili kombinovanim timom. Medjutim, stoji i činjenica da je Arteta ozbiljna kukavica i da mnogo ograničava svoje igrače, nema improvizacije, samo šabloni i svakom je nacrtano dokle sme da trči.
N

Nanas

pre 12 dana

To su ti klonirani treneri, copy paste Gvardiola...,sve nacrtano,sve sablon,improvizacije nimalo, isto ce tako biti i sa Cabi Alonsom iduce sezone,zivi bili pa videli,ove godine proslo,videces sledece dok ga svi provale
Q

QB

pre 12 dana

Arsenal je mali klub imaju takvu auru njima se ovo desava stalno, kad god se nesto veliko lomi pod pritiskom oni puknu. To je tako!
A

Aleksejko

pre 12 dana

Bas me zanima kako se boduje to ko je veliki a ko mali klub? Koji su kriterijumi, da li su mali u Engleskoj, ili ostatku sveta. Ako nije problem da mi objasnis argumentovano.
B

Biciklisat

pre 12 dana

K***će vas Arsenal godinama, spremite se na vreme.