"Filip Čermelj (prvi s leva u donjem redu)"
"Filip Čermelj (prvi s leva u donjem redu)"

Atletiko Madrid i Groningen se pojačavaju iz Partizana!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.16. | 09:54

Na meti španskog velikana i holandskog kluba su talentovani omladinci crno-belih

Filip Čermelj (prvi s leva u donjem redu)

Partizan će se obziljnije okrenuti svojoj deci i u narednom periodu i pokušati da opet lansira generacija talentovanih mladića koji bi mogli da postanu nosioci igre, a potom i dobro popune klupsku kasu kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Izabrane vesti

Ivan Tomić je već odlučio da na pripreme povede petoricu talentovanih omladinaca u kojima prednjače Strahinja Bošnjak i Dušan Vlahović. Međutim, crno-beli imaju još nebrušenih bisera na lageru. Što nije promaklo ni klubovima sa zapada Evrope, pa su Atletiko Madrid i Groningen bacili oko na tandem Partizanovih klinaca.

Prema pisnaju Sporta, slavni klub iz Madrida želi vezistu Filipa Čermelja rođenog 1998. godine, dok je Groningen zapeo za napadača Miloša Kukolja, takođe iz generacije '98. Čermelj je prethodnog leta prošao pripreme sa prvim timom, ali je potom vraćen u omladince gde napada titulu šampiona koja donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. U ligi omladinaca su ga i zapazili Atletikovi skauti sada je na Partizanu da se odbrani od Španaca i zadrži Čermelja ili da ga pusti. Iako je klub iz Madrida suspendovan od strane FIFA pre nekoliko dana zbog vrbovanja maloletnika iz drugih klubova, očigledno da sa tom praksom ne žele da prestanu.

Kukolj je sa druge strane već debitovao za prvi tim crno-belih, prošle sezone protiv Borca. On je bliži odlasku i zbog ozbiljnijeg interesa Groningena koji je baš zagrizao, ali i zbog situacije sa ugovorom. Naime, Kukolj nema profesionalni već ima stipendijski ugovor sa Partizanom do početka sledeće godine. 

(FOTO: Partizan.rs)

Pratite MOZZART Sport i na novoj Facebook stranici


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš KukoljGroningenFilip ČermeljAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara