Komentari na vest

Atletiko pristaje da proda Feliksa Barsi, za cenu se pitaju ekonomisti

0

01

pre 25 dana

Kako volim sto se ovo desava Barseloni i mislim svim navijacima koji malo prate fudbal. Prethodnih godina dok se nisu ukanalili transfer politika im je bila da hoce da kupe igraca i onda dok je on u drugom klubu pod ugovorom privatno se sastaju sa njim i nagovaraju da izminira taj ugovor i klub kako bi kod njih dosao za sto smesnije pare, najveci primer Fabregas koga oterali ko kera posle par sezona kada im nije bio potreban vise. I treba svi da ih deru i da im igraju klinci od 15ak godina kad ne znaju lepo da pregovaraju kao sav normalan svet nego su samo oni ta ciganija. I Ne nisam navijac Reala...
I

I ne nisi

pre 24 dana

al su ti nabili komplekse druze da valja. Kojeg igraca si toliko voleo pa je odlucio preci u suncanu Barcu :´´´D
x

xnxx

pre 26 dana

barsa bi da ga dobije za dzsbe, pa da gs proda sledece leto za 100m
G

Gaizka

pre 26 dana

Sumnjam da će se Barsa zaletati da da ogromne pare za Felixa, a mislim da ni Atletiko nije u poziciji da zateže. Imaju igrača koji je porušio sve mostove iza sebe i koji se sigurno ne može vratiti u Atletiko nakon svega, a koji ipak ima garantovanih cca 15M godišnje do 2028. godine ako Atletiko odluči da tera inat.
S

Suludi Milojko

pre 18 dana

Barcelona će im se ravanširati ua Grizmana. Živi bili pa videli. Felix ima ugovor čini mi se do 2027. godine, a godišnja apanaža mu je 15 milončeta.
p

prkeee

pre 27 dana

naprave neku zamenu za Fatija to bi bilo dobro, i dovedu Halanda i imaju trio za narednih 10 godina. Felix, Haland, Yamal.
P

Pdk

pre 27 dana

I Cavi bude mladji 20god a rodi se novi Inijesta...ah da, kupe i Rodrija da zatvara... Niie to FM, nemaju para za plate tih igraca, bez obestecenja Haland i Felix kostaju papreno na godisnjem nivou druze.
H

Holand

pre 26 dana

je realna zamena za Levu, koji ima jak ugovor. Barsin tim 2026 će činiti deca iz omladinskog tima sa umerenim ugovorima. Dalje, po novom planu u Barsi će postojati ograničeost i hiararhija u platama, nešto kao u Bajernu. Feliks će ostati. Barsin tim će biti sačinjen od igrača poteklih iz škole pojačan sa par zvezda.