Bajern krenuo u akciju: Kontaktirani Rišarlisonovi agenti, tržišna vrednost oko 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.05.22. | 18:55

Brazilac na ceni, u igri i nemački gigant

Bajern Minhen uveliko traži naslednika Roberta Levandovskog, iako u nemačkom klubu insistiraju na tome da će odlični Poljak odraditi i poslednju godinu ugovora na Alijanc Areni, ali u redovima nemačkog šampiona prosto moraju da počnu sa navikavanjem na život bez najboljeg golgetera Evrope.

Prema pisanju nekolicine tamošnjih medija, bavarski gigant već je kontaktirao agente napadača Evertona Rišarlisona, kako bi se raspitali o mogućnosti da odlični Brazilac pojača njihove redove. Međutim, konkretnih pregovora između klubova još nije bilo, niti je Everton odredio tržišnu cenu za svog najboljeg igrača. Od ranije za Rišarlisona su bili zainteresovani i Mančester Junajted i Pari Sen Žermen, a kompletnu situaciju nadgleda i Real Madrid.

Izabrane vesti

Tržišna vrednost igarača procenjena je na oko 50.000.000 evra. Rišarlison je proteklih godina bio silno motivisan da ostvari velike rezultate sa Karamelama, želeo je da vidi Everton u Ligi šampiona, ali je ovogodišnja strepnja za opstankom u elitnom rangu engelskog fudbala jasno pokazala da su te ambicije prilično nerealne. E sad da li je Rišarlison kadar da nadomesti učinak Roberta Levandovskog, na to pitanje je mnogo teško dati odgovor u ovom trenutku, ali bi mogao da bude interesantno pojačanje za slavni nemački klub.

Rišarlison nije klasičan gol igrač, ali može da pokrije više pozicija u navali, zbog čega je posebno interesantan velikim klubovima. Na Gudison je stigao u julu 2018. godine iz Votforda za 39.200.000 evra, a do sada je postigao 53 gola na 152 utakmice u svim takmičenjima, uz 14 asistencija.


tagovi

RišarlisonLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara