Komentari na vest

Bajern se razgalio i 'osmicom' poručio Bajeru da se ne predaje, Gnabrijeva 'štikla' za špice

h

hulja

pre oko 2 meseca

mia san mia
Z

Znači Zemun

pre oko 2 meseca

Nešto se promenilo u Bajernu! Kao da su prestali da ga sabotiraju- tj da su počeli da igraju. Da li sprovode Tuhelove zamisli još s početka, ili su na svoju ruku krenuli da igraju, ne znam ali promena je evidentna, a pritom ne samo ni rezultatski, već samom igrom. Bukvalno imam utisak da je Tuhel ušao u svlačionicu, ,,izvinio se" igračima zbog ,,sukoba" , i ,,zamolio ih" u stilu ionako idem na kraju sezone, ajde da izvučemo maksimum koliko možemo(vrv je za ligu kasno, a za ligu šampiona nije) i da se rastanemo u velikom stilu. Jer obratite pažnju na igrače, na govor tela, položaj tela na terenu. Smeju se, igraju sa zadovoljstvom. Kao da je došlo do ,,mirenja".(iako pričamo o tvrdoglavom Tuhelu xd)
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Uprava je rekla igracima da ce Tuhel dobiti otkaz na kraju sezone, ali da odrade ozbiljno sezonu do kraja i to je to. Onog trenutka kada su rekli da Tuhel napusta ekipu se sve promenilo. Bajern je dobio Lajpcig, Lacio i Majnc uz odlicnu igru, jedino je kisknuo protiv Frajburga, mada je i taj mec imao u svojim rukama.
S

Support Tuchel

pre oko 2 meseca

Nikad ne odustaj i kada padaš odmah ustaj bori se do kraja nikad ne posustaj! To je moto novog Bajerna pod dirigentskom palicom g. Thomas Tuchel koji će Bavarce odvesti do titule Bundeslig i UEFA Champions League CHAMPIONS
S

Support Tuchel

pre oko 2 meseca

Vidi se tačno da je g. Tuchel sada krenuo da radi rasterećeno onako kako on vidi igru Bajerna i to daje rezultat. Dokle god se Uprava bude mešala Bajern će biti br. 2 ali sada se i Mr. Thomas Tuchel pita!
S

Support Tuchel

pre oko 2 meseca

POEZIJA FUDBALSKE IGRE! Veliki MOTIVATOR i trenerski mag Mr. Thomas Tuchel
m

macoo

pre oko 2 meseca

hahahaha bas si dobar ali nema veza
L

Logitech

pre oko 2 meseca

Lako je razbiti Majnc koji je druga najgora ekipa lige i koja ce ispasti u Cvajtu posle skoro 7 godina u Bundesligi, neka taj mocni Bajern pobedi Bohum, Verder ili Frajburg.
m

macoo

pre oko 2 meseca

uzivaj bice svega ne sekiraj se ti za bajern ima ko da kaze nisi ti taj
A

Apis1917

pre oko 2 meseca

Vrlo dobro znaju da ne mogu da ih stignu ali tempiraju formu sad za LŠ gde ih ja nešto ne vidim kao favorite ako im padnu Real,City ili neko malo jači,ipak je ovaj Mainz teška la kukaraća,jednostavno nije merodavno kao ni Lazio...ali to je Bayern.