Komentari na vest

Bajern se striktno drži pravila: Nećeš da primiš vakcinu, smanjićemo ti platu

M

Monteroo

pre preko 2 godine

Svaka cast decko ,sta ce ti pare ako sutra zavrsis ko Aguero,Dembele,danilo nikolic.
M

Mozga Nemaju

pre preko 2 godine

Čemu ovakve priče ?? Neće čovek da se vakciniše, pa ? Treba da sluša mišljenje raznih eksperata imunizacije,poput Maria Gomeza i sličnih obrazovanih fudbalskih glava 🤯🧠 I dalje po Nemačkoj umiru ljudi, i dalje imaju gomilu Covid zaraženih, a pričaju o 80,90% vakcinisanih. Pa kako se onda razboljevaju, mentoli ? Liberalna globalistička zapadna propaganda na delu !!!
G

Gostivojko

pre preko 2 godine

Ja ne razumem odakle nekome hrabrosti da tera ili jos gore ucenjuje nekoga da se vakcinise a da pritom zna da ima ljudi koji su cak i preminuli nakon nje.
U

Urgh

pre preko 2 godine

Podrška za Kimiha. <3
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Samo advokat i tužba! Pa neka mu opet smanje platu...
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Ionako jedva produzio ugovor, mnogo vremena pregovarali, ako Bajern ostane bez njega a Leva u godinama, plus Nojer raspasce se, ne zaboravite da mnogi imaju plate obestecenje za Kimiha koliko god da je potrebno, Real, Liverpul, Celsi, Siti, Psz, a Bajern iako je gigant nece nista moci da uradi ako Kimih bude nezadovoljan, Bajern ne zeli nezadovoljne igrace... Bolje da se smiri malo Salihamidzicc...
d

dejanera

pre preko 2 godine

O cemu ti? Ako ne postuje odluke kluba i drzave ima da snosi sankcije. I to vazi oduvek bar sto se drzave tice. Kaze ne moze mene niko da natera?! Ne moze! I nece! Isto kao sto ne moze da te natera da vezes pojas. Samo ce da ti pise kazne do besvesti a ti placaj ako imas odakle. A sto se tice zadovoljstva ili nezadovoljstva zaboravio si samo da pricas o Bajernu. Ima na stotine i hiljade vrhunskih igraca koji bi dusu dali djavolu samo da obuku taj dres. Isto kao i dres Reala, Juventusa, Man UTD-a ili Liverpula.