Komentari na vest

Barsa zakazala ključni sastanak dan posle Klasika: Ćavi, koji je tvoj konačan odgovor?

R

Raffa

pre 12 dana

Ne treba da se krivi Xavi jer je pukao pod pritiskom zbog cele situacije u Barsi.Lako je voditi vec uigran i kvalitetan tim,a da praviti sve iznova sa klincima i ponekim matorim igracem je jako zeznuto i nezahvalno.Pritom je pritisak ogroman jer se traze rezultati sto je nemoguce u trenutnoj situaciji.Strpljenje i pametni potezi su ono sto treba upravi Barselone,a ne pritisak na trenera i ekipu.
N

Novak majstor

pre 13 dana

Pitati Gvardiolu da se vrati ili početi novu eru sa nekim modernim trenerom , npr. Ilijom Stolicom !
D

Darko1101993

pre 13 dana

Nek uzmu Duljaja kad nas zvezda odvalio u ova dva derbija, bar ce imati nekog da im sece burek. Samo moraju da pozure vec ga veliki broj pekara traži ogromna je konkurencija 😂😂😂😂😂
ш

штета што

pre 13 dana

је Бахар везан уговором са српским Бајерном....
B

Bice slobodan

pre 13 dana

Duljaj od juna..
B

Bolje

pre 13 dana

Lalatovića.
M

Madre Mia

pre 13 dana

Pronjuškali su tržište,i shvatili,da nitko od kvalitetnijih trenera neće kod njih,ili su preskupi. I sad ajmo promeniti Xaviu mišljenje,i ipak ga zadržat.
Б

Бошко Ђуровски

pre 13 dana

време је за промену тренера....😏
Ч

Чика

pre 13 dana

Boško šal Barselone oko zgloba visoko podignuta ruka i da kažete VISCA CATALUNA!
G

GostLazar

pre 13 dana

Barselona sa imenima ne deluje nikako lose, naprotiv sa mladim snagama i iskustvom su sasvim dobri. Jedan trener dobar, pa polako. Ne treba igrac poput Mesija da im igra 100 godina, vec neka traze druge igrace. Kao Zvezda, umestonda traze zamenu za Kataija, Kangu, Ivanica, Dragovica, oni cekaju da se penzionisu, pa da pricaju kako nemaju vremena da nadju kvalitetne igrace. Real bez Ronalda nije propao koliko vidim.
A

Alex DeLarge

pre 13 dana

Ako stvarno ne ode posle cele price njih vise ni familija rodjena nece shvatati ozbiljno... Ako je sve koristio kao neki la hitano nacin da motivise tim, onda mi je jasno zasto ce se Real sprdati sa njima jos cirka 5 godina lagano...
M

Messi GOAT

pre 13 dana

Hahaha cuj ovo Barsa zakazala kljucni sastanak.Pa jedini sastanak koji je trebala da ima je prosle sezone sa Mesijem,da vrate nazad Mesija i svi problemi bi bili reseni.Jer bez njega su na nivou nizeligasa.