Komentari na vest

Biser zasijao na Karađorđu! Voša prvi put u sezoni vezala dve pobede

t

tosu

pre 8 meseci

te crvene čarape...
?

??

pre 8 meseci

Da se onaj mucenik nije razboleo, ovaj mali sansu ne bi ni dobio. Ne znam sto nemaju hrabrosti klince da ubacuju. Ni ti stranci koje dovode nisu nikakav garant. Probaj klinca par utakmica ako mu ne ide, ne ide, probaj ga u drugoj polu sezoni, ako mu ide kao ovom momku mnogo ce da dobiju s njim
T

Tralala

pre 8 meseci

Dozivela Vosa da sudije rade za njih. Stid.
N

Ne gresim

pre 8 meseci

Novi pazar je imao uvek najvise publike od svih (osim Crvene zvezde i psrtizana) superligasa cak i kad je igrao 2 ligu. U Novi Pazar VECINA(100%) gradjana NAVIJA za svoj grad/klub(to je tako i pre bilo za vreme kumunizma tj.jugoslavije u Republici Srbiji),a N.Sad i ostali gradovi 80% navijaju za vecite(to se da primetiti kada im gostuju veciti).to je realnost u srbiji🤷‍♂️nazalost🤨
M

Milojica

pre 8 meseci

Kada ce novi sd?
N

News

pre 8 meseci

Porto😃Novi pazar 5 puta manje stanovnika ima od Novog Sada,pa proslo kolo kuci je imao 7-8 hilj gledalaca( i to nije igrao sa zvezdom ili partizanom nego sa napretkom). Ja mislim da 80% gradjana N..SADA (VOJVODINE)navija za vecite🤨
V

Vosa NN

pre 8 meseci

Mnogo gresis, NP je trenutno u euforiji zbog pojacanja. Novi Sad je Slaninarski grad!
g

glavni test

pre 8 meseci

Vojvodina je prosle sezone bila mnogo bolja u sviim segmentima igre,ali glavni test da dokazu igraci(da ja nisam u pravu) koliko vrede - biće u Novim Pazaru sledece kolo.
N

News

pre 8 meseci

Koliko se samo Vojvodina gura od strane sudija na domacem terenu. Cist gol ponistili Lukovicu.

Chiske

pre 8 meseci

Ne lupetaj gluposti.
V

Vosa NN

pre 8 meseci

Ma daj, ofsajd je bio.
н

нс бој

pre 8 meseci

Браво Радуловићу одлични центршутеви после корнера,браво Ивановићу искористи шансу,Ранко мораш направити немачки менталитет играчима,да кидају 90 минута.
G

Gost 7654321

pre 8 meseci

Bojkot jer se ne igra subotom i nedeljom?!?Veceras se igra najveći derbi portugalskog fudbala, Barsa je večeras domacin, Dortmund gostuje, i jos utakmica u nekim ligama i niko ne bojkotuje!?? Ovako se samo odmaže Vosinim fudbalerima i direktno pomaže gostima, zivimo u 21.veku gde je sve u profi sportu marketing odnosno novac, momci morate se prilagoditi.
N

News

pre 8 meseci

Porto je grad velicine Novog Sada i stadion im je skoro uvek pun dok Vojvodina nije napunila stadion poslednjih 10+ godina.
@

@news

pre 8 meseci

Porto ima skoro 2 miliona stanovnika ali nemoj da te takve stvari sprečavaju u pisanju komentara.
N

News

pre 8 meseci

Grad Porto prema zvanicnom popisu stanovnistva ima 231 800 gradjana a regija oko 1 700 000. Koliko stanovnila ima NS a koliko cela Vojvodina?
G

Gost gleda

pre 8 meseci

Dobra utakmica, sa problemima u samoj zavrsnici gde se nisu baš snalazili oba tima. Fansticna igra Djordjevića najbolji igrač na terenu i pored dva gola odlučnog Ivanovića.
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Ali kako igra mali Milos Lukovic ove sezone 9 utakmica 5 golova,prosle u prvoj ligi 13 utakmica 15 golova,a tek 17 godina ima terza da reaguje na vreme i da ga dovede jer ce mali biti ubica,a i mi sem Serifa nemamo klasicnog napadaca jer Mijatovic to nije.
A

Archie

pre 8 meseci

Šta će dobiti prelaskom u zvezdu? 90% talenata tamo propadne ili posle par sezona završe u Mađarskoj ili Kipru. Jedino što mu se tamo garantuje je stagnacija, nikakav napredak.
@

@archie

pre 8 meseci

To onda znaci da bas i nisu talenti, zar ne?
A

Archie

pre 8 meseci

Evo ti mi reci koliko je zvezda u poslednjih 10 godina izbacila reprezentativaca. Koliko u prvih 11 reprezentacije su izašli iz zvezdinih omladinskih pogona? I usput ne zaboravi da je zvezda ta koja kupi najtalentovanije klince po Srbiji.
Н

Ник 31

pre 8 meseci

Сезона тек почела а већ толико одложених утакмица,нема нигде у Европи! Могу да разумем последње коло, због дана жалости, али остало не...
Z

ZGP

pre 8 meseci

Ova ekipa nije valjala samo velikom Bataku!?!?Vosa gazi!!

Pule

pre 8 meseci

Najbolje bi im i bilo da daju sansu ovako mladim igraci,ako se vec hvale da su uzeli od transfera neke pare ulozi nesto para u tu skolu u teren i forsirajte te mlade ,makar mogu da dominirajj u nasoj ligi
J

Juuuu

pre 8 meseci

A sestcu mu dali juu ovo veceras petica
L

Liman 1234

pre 8 meseci

Na koju foru igra ovaj zukic , menadjersku aa?
V

Veljko9

pre 8 meseci

Otis'o Jovan Milosevic i vratio se Mihailo Ivanovic, ljudi iz Vose znaju da uzimaju lovu zbog sjajne omladinske skole.
B

Bravo bre

pre 8 meseci

Da nije orisao Milosevic, znas ko bi iz oml skole dobio sansu? NIKO! Da se zahvale Jovketu!
H

Holse

pre 8 meseci

Ne preterano kvalitetna utakmica,sve u svemu Vosa bolja za 1 gol ,srecno u nastavku 👌🏼