Komentari na vest

Bivši igrači Zvezde u pohodu na pobedu koju Novi Sad čeka više od jedne decenije

A

Aahaahahahhhahhahaah

pre 15 dana

Pa kako da pobede kada im prodaju najboljeg igraca, kao onog Kabića i decko propade od kad dosao u Zvezdu, tako ce i onaj Sremcevic, tako propao i onaj Motika.
X

Xhee

pre 15 dana

Kabić nije igrač Zvezde. Neznanje te ne sprečava da ostavljaš komentare.
G

Golijat

pre 15 dana

Bivsi igraci Vojvodine u dresu Zvezde u pohodu na Novi Sad
н

нс бој

pre 15 dana

Једно чудо је да се никад не пише,да су легенде цз и њихови најбољи домаћи играчи, уназад деценију, Катаи и Иванић,поникли и бивши капитени ФК Војводина. Чиста Вошина деца,Вошина школа. Што за Вукана,Радуловића,Вукановића,Његоша,Ђорђевића никако не можемо рећи да се тако везују за цз.Они су ,као и стотине других играча,прошли кроз цз,неко са више,неко са мање успеха.
B

Blade123

pre 15 dana

Druže, Vukan CZ dete, Radulović iz Bokelja u CZ došao sa 12-13 g, znači opušteno CZ dete...Mića Ivanić je kao junior prešao iz B.Jarka, tako da je on Vošino dete kao i Radulović Zvezdino...Znači nije da nisu ponikli, samo što su Mića i Katai kao Mesi i Ronaldo za sve ostale trenutno i u CZ i u Vojvodini...
O

Omladinska zadruga

pre 14 dana

Inače Stefan Đorđević je dete FK Vojvodina,i da igrao je u cz
M

Manche

pre 15 dana

Dajte novinari, malo objektivnosti. Kakavi crni Vukanovici, Radulovici, Savicevici.... Zvezda ce da ih otrese kao nista.
h

hshw

pre 15 dana

Zato sto ovi momci nisu dobili sansu u zvezdi i imaju zelju da pobede jer to vide kao nepravdu,dok su sale katai i mica ivanic bili nosionici u vosi. pozz
c

crg882

pre 15 dana

dobice vojvodina. sve je namjesteno. da se kaze da czv ne namjesta. ioanko je sve gotovo. Provaljene su vam fore. ocekujem i protiv tsc bar remi. sad kad su sve pokrali
Č

Članak

pre 15 dana

Članak o Voši koji pominje zvezdu 20 puta. Pa što ne bude članak Aleksandar Katai i Mirko Ivanić bivši igrači i deca Vojvodine u pohodu da pobede u Novom Sadu. Između ostalog Njegoš, Aleksa i Đorđević su samo u jednom kratkom periodu igrali u zvezdi nisu potekli tamo kakve veze ima gde su igrali? Danas samo jako, neka mali Jovanović uđe i reši, zbog onih laži pre par dana!
Г

Горостас

pre 15 dana

Ја о не гледам утакмице. Ја само коментаришем. Много сам паметан зато имам ванредни средњу трогодишњу.
p

pupi

pre 15 dana

Jel to beše onaj lik što ima levu nogu kao Bejl😆. Ja ne znam kako mnogi ovde ne vide šumu od drveta, šta ćeš svakom svoje..
к

кам ту

pre 15 dana

ред стар Бро..
C

Chiske1

pre 15 dana

Da vam pomognem oko pisanja naslova: "Igrac Vojvodine u pohodu na pobedu koju Novi Sad čeka više od jedne decenije" Da li ovo toliko tesko napisati? Mozda bolje, Igrac Vojvodine Radulovic koji je zbog nezadovoljstva presao u Vojvodinu u pohodu na pobedu protiv tima koju Novi Sad čeka više od jedne decenije zbog raznih malverzacija, sudijskih kradja unistavanja kluba od drzavnog vrha!