"Gonzalo Iguain"
"Gonzalo Iguain"

Boginja i Dama - prva runda!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 12:59

Atalanta dočekuje Juventus u okviru polufinala Kupa Italije

Gonzalo Iguain

U utorak i sredu na programu su prvi polufinalni dueli kupa Italije, a večeras u manje zanimljivom okršaju snage odmeravaju Atalanta i Juventus. Stara Dama je apsolutni favorit u dvomeču sa timom iz Bergama, naročito jer je revanš u Torinu. Treba imati u vidu da je prvenstveni duel oktobra minule godine na stadionu Atleti Azuri d'Italija okončan remijem (2:2).

Izabrane vesti

Boginja provincije igra vrlo promenljivo, naročito kod kuće. Poražena je pred svojim navijačima na prethodna dva duela, a već dugo nije slavila u Bergamu. Sušta suprotnost je kada igra na strani, gde je osvojila 13 od mogućih 15 na poslednjih pet susreta. Istovremeno, u gostima je izbacila Napoli u okviru četvrtfinala kupa (1:2).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 1001 ITA K Atalanta - Juventus tgg ng 1,68

Četa Masimilijana Alegrija nalazi se u velikom naletu. Prethodni poraz Juve je doživeo još sredinom novembra od Sampdorije u Đenovi, a od tad je odigrao 13 utakmica u svim takmičenjima. Zanimljivo, na 12 od pomenutih 13 mečeva igrao je NG. Crno-beli imaju šest pobeda u nizu u Seriji A, primili su u toj seriji samo jedan gol, dok su u kupu primljenog gola posle duela sa Đenovom i Torinom. Ipak, mora se reći da nisu preterano ubedljivi u poslednje vreme. Van stroja su Kvadrado i Dibala, što je veliki udarac za tim.

ITALIJA, KUP - POLUFINALE

Utorak
20.45: (3,60) Atalanta (3,10) Juventus (2,20)

Sreda
20.45: (2,55) Milan (3,25) Lacio (2,80)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

AtalantaEvropaItalijaJuventusKup Italijemeđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara