Komentari na vest

Bolonja isplaćivala Mihin ugovor šest meseci pošto je preminuo

G

Gost iz RH

pre 2 meseca

Bologna za svako postovanje! Pretpostavljam da je on to i zasluzio, svojim odnosom prema klubu i prema njima, dok su to napravili. Pogotovo u danasnjem nogometu, u kojem je sve manje emocije, samo profit je bitan. Sportski pozdrav!
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Bravo za Bolonju. Tako bi se svi uvek trebali ponašati.
G

Grajkula

pre 2 meseca

Samo lova bajo moj.. čovek je živeo i radio 30 godina u Italiji, ako je ovih 6 meseci plate davalo sigurnost u konfuznim vremenima, onda smo došli do kraja.. Lep gest od kluba, ali, ako se do sad nije zaradilo za decu... ne znam, nešto se radi pogrešno..
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Razumeo sam tvoju poentu. Tvoj komentar nije bio ni o Bolonji, ni o pokojnom Mihi. Oni koji su podelili minuse neka pročitaju još jednom. Miha je zaradio desetine miliona, časno i svojim umećem, Arijana ima zavidnu karijeru u voditeljstvu i baš ju je spasilo tih 6 plata? Nije se proslavila izjavom.
9

999

pre 2 meseca

Nije poenta u novcu. Poenta je u tome sto su njoj "nepoznati" ljudi bili tu u tim trenucima.. Mogli su se samo okrenuti i praviti mutavi, oni su ocigledno u svakom trenutku bili tu za njega i ispostovali porodicu. Vjerovatno je malo nespretno i prevedeno na nas jezik. Ako si ikad izgubio nekog bitnog, znas koliko znaci svaka rijec i svaka osoba koja je tu, ne mora ti nista davati, samo ta neka vrsta podrske znaci mnogoo.
j

jok nije

pre 2 meseca

eno uplatila u dobrotvorne svrhe za bolesne od leukemije...
h

halo

pre 2 meseca

Hvala Bogu nije bio trener Zvezde u trenutku smrti, Terzić bi udovici išao na kuću da moli za oprost dugova.
p

poslao bi

pre 2 meseca

sinove sa postoljima, dala bi im ona svu ustedjevinu.