Bosić stigao iz Zvezde, Pavlović ga dočekao: Što sam tukao - tukao sam

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.01.19. | 17:11

Mirković od ponedeljka jači za trećeg zimskog novajliju

(Od izveštača MOZZART Sporta sa priprema u Antaliji)

Iz norveškog Stabeka Musa Ndžai kao slobodan,iz mađarskog Ferencvaroša Dejan Georgijević kao pozajmljen igrač, a od danas ima trener Partizana, Zoran Mirković na raspolaganju i trećeg zimskog novajliju - Radivoja Bosića.

Izabrane vesti

Mladi ofanzivni vezista doputovao je u Antaliju, letom preko Istanbula, a stigao u regiju Belek taman na drugo poluvreme utakmice svog novog kluba sa češkim Liberecom (0:1). U utorak jutro odradiće prvi trening sa crno-belima i doneti stručnom štabu opciju više u izgradnji napada. Saradnja je ozvaničena do kraja 2022. godine, pa će imati dovoljno vremena da pokaže da li je kalibar za seniore Partizana, pošto je Crvenu zvezdu napustio po isteku stipendijskog ugovora.
"Boske i ja smo drugari iz omladinske reprezentacije, želim mu dobrodošlicu, nadam se da će ovde pokazati kvalitete. Zna dosta fudbala. Borben je i jak, plus dobar na lopti", hvali momka iz "klase 2000" godinu dana mlađi Strahinja Pavlović, ove zime priključen prvom timu iz omladinaca.

Šta čeka doskorašnjeg fudbalera crveno-belih, prosleđenog na pozajmicu Grafičaru, pokušao je da mu dočara sam Pavlović prenoseći iskustva iz duela sa Slovanom.
"Velika je razlika u odnosu na omladinski fudbal, igra se brže i jače, potrebno je brže donositi odluke".

S obzirom da je Bosić ofanzivac, a Pavlović štoper, neizostavno su se sretali na terenu.
"Vodili smo dobre bitke dok sam, kao mlađi kadet, igrao za Teleoptik protiv godinu dana starije Crvene zvezde. Prvi meč u sezoni smo dobili, drugi izgubili. Što sam tad tukao Bosića - tukao sam ga", nasmejao se Pavlović koga saigrači oslovljavaju sa - Kalaba.

A stručnjaci i skauti mlađih kategorija predviđaju mu zapaženu karijeru, jer konstitucijom podseća na Nikolu Milenkovića ("voleo bih da se krećem Blekijevim putem"), uz to se bolje služi levom nogom, što je u modernom fudbalu retkost. Uz to i sam za sebe kaže da je beskompromisan:
"Uvek tučem! To mi nije strano. I u omladincma sam tukao", rekao je Pavlović povodom žestokih duela sa napadačima češkog Slovana.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Radivoj BosićStrahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara