©revolutionsoccer.net
©revolutionsoccer.net

Brus Arena dočekao Đorđa Petrovića: Ugovor 3+1, imaće sjajnu budućnost u Nju Inglandu

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.22. | 18:27

"Njegovi nastupi u Superligi Srbije su bili impresivni", kaže legendarni strateg

Ono što je najavio Mozzart Sport sada je i ozvaničeno. Dosadašnji golman Čukaričkog Đorđe Petrović prešao je u redove Nju Ingland Revolušna za obeštećenje od 1.000.000 evra.

Brđanima će od budućeg transfera pripasti još 20 odsto od naredne prodaje igrača, a Petrović je stavio paraf na trogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. U klubu, koji je pet puta u istoriji igrao finale MLS kupa, dočekao ga je legendarni Brus Arena, nekadašnji selektor SAD, koji obavlja funciju sportskog direktora i glavnog trenera kluba.

Izabrane vesti

"Đorđe nam je veoma dobrodošlo pojačanje za naš tim. On je mlad golman sa odličnim fizičkim kvalitetima i potencijalom. Njegovi nastupi u Superligi Srbije su bili impresivni i smatramo da ima sjajnu budućnost u našem klubu", rekao je Brus Arena, verovatno najvažnija trenerska ličnost iz SAD, uz Boba Bredlija, u proteklih nekoliko decenija.

Nekadašnji čuvar mreže IMT-a (bio na pozajmici) i dete Čukaričkog već godinama pripada društvu najboljih čuvara mreže u Superligi. Dobio je šansu prethodne sezone, i iskoristio ukazanu šansu. Ove sezone je gol Čukaričkog čuvao na 23 meča i primio 20 golova, a ukupno tokom tri sezone stajao je 86 puta na golu Brđana i čak 33 puta ostavio svoju mrežu netaknutom.

Petrović iza sebe ima i jedan nastup za seniorski selekciju Srbije, a u pitanju je meč sa Dominkanskom Repzblikom iz januara prošle godine.


tagovi

Nju Ingland RevolušnBrus ArenaĐorđe Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara