"Porsche Macan"
"Porsche Macan"

BUDI NAJBOLJI, OSVOJI PORSCHE!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.06.16. | 15:33

Najveći kladioničarski izazov dosad kuca na vrata!

Porsche Macan

Još se nije spustila prašina koju je izazvala potera za BMW-om serije 1 koju je kao nagradu dobio kreator tiketa sa najvećom pogođenom kvotom u takmičenju „POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI BMW SERIJE 1“, a MOZZART svojim igračima već sprema novo iznenađenje.

Izabrane vesti

MOZZART će svojim igračima u periodu odigravanja Evropskog prvenstva u fudbalu (od 10. juna do 10. jula 2016. godine) pružiti priliku da se dokažu u najvećom kladioničarskom izazovu dosad!

Svrati do najbliže MOZZART kladionice i učestvuj u takmičenju „POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PORŠE MAKAN“ ili odigraj tiket online.

Dobitni tiket s najvećom pogođenom kvotom s najmanje četiri odigrana para, od kojih je bar jedan meč s Evropskog prvenstva, biće nagrađen novim čedom vodeće svetske automobilske fabrke iz Štutgarta - Porsche Macan-om! Više nego dovoljan razlog da se dokažete nekom majstorskom kvotom na tiketu, ali ne i jedini, jer MOZZART je obezbedio nagrade i za drugoplasiranog - skuter besprekornih performansi Piaggio Liberty 50 i-get, kao i za trećeplasiranog - bicikl Scott Sub.

Da bi  tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

* Minimum četiri meča na tiketu
* Minimum jedan par na tiketu mora biti meč sa Evropskog prvenstva
* Minimalna uplata 50 dinara
* Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni
* Tiket mora biti uplaćen u periodu trajanja takmičenja od 10. juna do 10. jula

Tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama  ne ulaze u obračun.

Više informacija o akciji POGODI NAJVEĆU KVOTU pronađi na www.mozzartsport.com ili www.mozzartbet.com.


tagovi

takmičenjePoršeMozzarteuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara