Komentari na vest

Buongiorno Italia: Konkurencija odgovara Interu – Dibala Romi, De Ketelare Milanu, a Bremer Juveu

Y

Yika

pre gotovo 2 godine

Milan je usro sa ovim novim vlasnicima da je to tuga
x

xxy

pre gotovo 2 godine

A zaboravio si Moratu panjinu nad panjevima u Juveu opet!
1

101

pre gotovo 2 godine

Inter je najjaci, pa Juve, i onda Milan,Roma,Napoli,Lacio,Fjorentina. Inter: Lukaku,Lautaro,Barela,Skrinjar,Bastoni..... Juve: Vlahovic,Kjeza,DiMaria.Pogba.... Roma: Ebraham,Dibala,Zaniolo,Murinjo.... Milan: Ziru,Leao,Tonali..... Lacio: Sergej,Imobile Fjorentina: Kastrovili,Jovic....
P

Pipin

pre gotovo 2 godine

Dobro je, mislio sam da će i dolazak Dibale biti prećutan u izveštaju iz Italije. Zanimljiv je broj ovih izveštaja u kojima se izopštava Roma. Izveštava se iz svih poznatijih italijanskih klubova, nekada se uključe i Fiorentina, Torino i slični, ali se već zlonamerno uporno izostavlja Roma. Šteta za izveštača što je potpisao Dibala, pa je morao da pomene i Romu.
J

Johnny7

pre gotovo 2 godine

Inter če biti prvi, Juve drugi, Roma treča, Milan četrvrti.
M

M1899

pre gotovo 2 godine

Ajde nekako da razumem sto si inter i juventus stavio ispred Milana ali romu.
J

JVPS

pre gotovo 2 godine

Bremer bi bio idealno pojačanje za Juve ako postoji bilo kakva mogućnost da se dovede. Bolji je od De Kiksa duplo. Već sam pisao kad je bila vest da ide u inter, da je možda najbolji štoper Serie A. Sad kada ima prostora možda bi mu mogli dati makar 6 mil+bonuse.
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

Drago mi je da se dize talijanska liga, bit ce zanimljivo ove godine

Pule

pre gotovo 2 godine

Kako bi ovaj dybala legao Milanu kao i Jovic ,al roma sa jos par pojacanja moze da napravi ozb ekipu ,sredina terena malo skripi kao i odbrana tu 2 dobra pojacanja i odlicna ekipa
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Sklopice nešto Murinho, vidices. Ne bi me začudilo da izbace nekog novog igrača. Jeste da škripi, ali nije ni loša sredina, čitav tim ima potencijal za osvajanje LE. Ako ne dovedu sada nekoga u sredinu onda će sigurno na zimu. Imaju stvarno ozbiljan tim kakav još od vremena Tottija nisu imali.
F

Fulvio Bernardini

pre gotovo 2 godine

Zaniolo sigurni ostaje i za to je najzasluzniji Murinjo... A sigurno dolazi jedan dobar veznjak i bogami bi nam valjao jedan stoper.... Mada preporodio je Smolinga uz kojeg Mancini i Ibanez igraju odlicno.... Sve u svemu lijepa se ekipa skockala i bice ovo zanimljivo prvenstvo!