Komentari na vest

Buongiorno Italia: Lukić produžava ugovor s Torinom, Lazović ostaje u Veroni, Terzić u pravcu Bundeslige

m

miou

pre gotovo 2 godine

Postali ste kao zuta stampa,pre nedelju,dve ste pisali da je Lazovic potpisao za Olimpik,zavrsen posao,veca plata,liga sampiona,ovo ono,a sad ostaje u Veroni.Treba vam citanost,prestacu da vas citam zbog lupetanja
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Inter,Milan,Juventus,Roma gotovo sigurno imaju plasman za LŠ,za plasman u LE Lacio i Napoli mozda Fiorentina i Atalanta mogu do nekog momenta da ih ugroze i na njima je ko ce igrati LK,od ostalih klubova ne vidim nikoga u prvih 7-8 mesta,mozda Torino moze da se prikljuci

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Срећа твоја па се ти ништа не питаш јер реално је да ове сезоне Аталанта се "потуче" за титулу, а Виола и Лацип за ЛШ
D

De Kurcoler

pre gotovo 2 godine

Ne bih ponudio 1000e vise od ovoga za De Ketelera!! Isto kao sa Chalanogluom, Kesijem .. mora da postoji granica. Mogao bih da razumem da je vrednost igraca 40mil pa se Milan ciganise nudi 32-33 ali vrednost igraca prema TM je 25m. Oni nude 32 plus bonuse plus procenat i ove nece da spuste zato sto su pre 2 meseca imali navodno 37m od od kluba u koji igrac ne zeli da ode?!?! Dovedite Zijeha za 10mil bolji igrac manje para ostane ti 25mil cisto da dodas za nekog drugog top igraca. Ne treba Maldini ni euro vise da im ponudi!!

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Slažem se međutim, treba imati u vidu šta se dobija sa tim momkom Čarlsom. On je slika i prilika kakav je i Maldini sam dakle, osim fudbalskih sposobnosti Paolo identično gleda i ljudskost a to je ono što ovaj dečko ima. On je zacrtao da mu Milan odgovara iz istih razloga, i nema tih para koje bi ga ponukale da promjeni odluku. Šta se iz ovoga može zaključiti? Može to da će doprinos jednog ovakvog igrača za svoj tim biti enormno veći nego li doprinos Nejmara PSŽu npr.
@

@rossomero

pre gotovo 2 godine

Slazem se. On savrseno uklapa. Zato i pokusavaju toliko. Ali treba da pokazu svima da nema bre zezanja. Igrac svim silama vuce ka Milanu, sve dogovoreno i oni i dalje traze sumu mnogo vecu od realne vrednosti. Ja mislim da je on pun pogodak. Momak je strasan igrac i potencijal. Ali mora da postoji granica.

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Svakako brate, danas u ovom svjetu mora da se jasno definiše granica svemu, baš svemu, ili smo nagrabusili. Ne treba da im daji 35m već toliko koliko su zacrtali i po to cjenu svega, inače ako pistiš onda svako od tebe radi šta hoće tako da potpuno se razumjemo.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Dovedi Zvezdo Terzica kao alternativu Rodicu!