Komentari na vest

Ćabi Bajeru došao kao aspirin sa produženim dejstvom

L

Lever

pre 7 meseci

Dugo je prvenstvo,moraju ostati kompaktni dok Bajern napravi nekoliko kikseva a vidimo da Bajern ima mana,to sto daju po 7,8 komada slabijim timovima nije mjerilo .Farmaceuti nisu mogli poceti bolje,8 pobjeda i remi na gostovanju prvom konkurentu za titulu,recept da se konacno rijesimo jednog te istog imena kad pogledamo vrh tabele od 2012-te.Briga njih sto Kejn nema nijedan trofej (za ove sto kazu Kejn mora uzeti nekad nesto),i oni cekaju 120 godina kao klub na tako nesto.
K

K R O J F

pre 7 meseci

Zaobiđi Real.
n

nije nego

pre 7 meseci

Izgubili su te sezone finale LŠ, finale kupa Nemačke i u finišu Bundes lige i "Salataru". Igrali su strašan fudbal sa Topmelerom.
M

Maler

pre 7 meseci

I brat Balak izgubi i finale SP te godine od Brazila, kako se covek nije ubio posle toga ja ne znam.😂
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Leverkuzen je itekako klub sa velikom tradicijom! Cudi me da bas dugo cekaju na titulu u Bundesligi!Secam se finala LS protiv real madrida,kada ih je Zidan onim cuvenim volejom bacio na kolena.Treba Alonso da ostane bar jos 2-3.god u Leverkuzenu,bas se dobro adaptirao! Sto i rezultati govore i prvo mesto u Bundesligi.
D

Dragan VG

pre 7 meseci

Cini mi se da su te godine bili drugi na kraju prvenstva. Nisam siguran, mislim da je tako bilo. A u 3. kolu kv. za LES su razbili Zvezdu 3:0 u Nemackoj. Opasan tim, Balak, Lusio, Ze Roberto, Ramelov, Oliver Nojvil, Ulf Kirsten, golman Bat. Odlicna ekipa. Na koje smo mi azdaje nailszili tih godina u 3. kolu...Dinamo Kijev, gidinu dana nakon polufinala, Leverkuzen finalista, PSV polufinalista, Milan sampion. Nije ni cudo sto nismo mogli da udjemo sa timovima verovatno talentovanijim ako ne jacim od ovih Zvezdinih poslednjih godina. Mozda i jacim..
g

gost011

pre 7 meseci

nikad nisu uzeli titulu.
@

@Dragan VG

pre 7 meseci

I na golu Hans Jorg But😎