Komentari na vest

Časovi očaja u Union Berlinu: Bjelica dobio otkaz

D

Dexaman

pre 13 dana

Ocekivao sam više od njega, koliko je bio hvaljen i veličan. Mrka kapa i u Osijeku i u Trabzonu, a evo i ovde... Sad ga verovatno čeka neki Daleki ili Bliski istok gde će lepo zaradjivati, ali ništa od karijere...
S

SilvioB.

pre 13 dana

Sindrom klasičnog malog kluba (ne mislim na godinu osnivanja i tradiciju, već na mentalitet). Očekivalo se da će se ovo dogoditi. Doveli su 15 novih igrača i potrošili previše novca. To se u prošlosti dešavalo Selti, Betisu, Viljarealu, Saragosi, Fulamu, Boltonu, Lidsu itd.
Г

Гос'

pre 13 dana

Па шта би Бијели, брате српски тј црногорски хаха 😁
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Od lige šampiona, maltene do druge lige. Propali su kao žeton.
D

DDF

pre 13 dana

Slicno dogodine u ovo vreme ceka Bolonju,Bresta,Stutgarta,Djironu,Sturma...sve navedene ekipe na leto bice"ocerupane"od strane najjacih klubova Evrope,kada krenu utakmice na dva fronta(prvenstvo i lš)timovi nemogu da izdrze taj ritam i u prvenstvo dolazi do totalnog pada igara i tabeli
G

Gooat

pre 13 dana

Ja bih ovog u partizan
F

FM

pre 13 dana

Kako je to Keln vec ispao? Zaostaju 5 bodova za Maincom koji je na poziciji koja vodi u dogiravanje. Pritom, Mainc ima dve mnogo teze utakmice od Kelna. Matematicki mogu da se izvuku, realno nece, ali pisati da je Keln vec ispao je neprofesionalizam.
z

zimGu susjedice

pre 13 dana

Sad u Vaterks i Hrvatski Dragobuljac, a ako se dokaze Slovan Bolupo. Bice u ekstazi svih 314 navijaca u Sisku i Babinoj Gredi.