Čaušić: Izvanredan osećaj, naježio sam se

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.09.18. | 08:16

Zvezdin vezista dobro raspoložen posle remija sa Napolijem

Crvena zvezda ima prvi bod u džepu, Crvena zvezda je preživela Napoli! Nije bilo lako, niko nije ni očekivao da će biti lako, ali srpski šampion je ostvario zacrtani cilj i ostao neporažen u duelu protiv jednog od najmoćnijih timova Italije. 

Izabrane vesti

Bilo je tu dosta pozitivnih stvari, ima i nekih lekcija i pouka koje crveno-beli treba da izvuku posle ovog remija, ali generalno je Zvezda ostavila dobar utisak. Baš kao i Goran Čaušić, koji je protiv Napolija "preorao" ceo teren i pretrčao najviše od svih Zvezdinih igrača - gotovo 12 kilometara. 
"Mislim da je dobar rezultat. Napoli je imao tri-četiri dobre šanse, srećom nije uspeo da ih iskoristi. Malo smo bojažljivo ušli u meč. Nedostajalo je malo mirnije igre i dobrih pasova, ali mislim da smo na kraju odradili dobar posao. Uspeli smo da se odbranimo. Mislim da će nam biti lakše u narednim utakmicama", rekao je Čaušić posle utakmice. 

Atmosfera?
"Izvanredan osećaj, naježio sam se. Svima je san da igraju Ligu šampiona".

Derbi?
"Daćemo svoj maksimum, neću ništa da obećavam. Verujemo u dobru igru i rezultat. Idemo da se dobro odmorimo i pripremimo za utakmicu"

Foto: Star Sport


tagovi

Goran Čaušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara