Ćavi Ernandez (©Reuters)
Ćavi Ernandez (©Reuters)

Ćavi: Nepravda! Bili smo bolji od Reala, svi su videli da je lopta ušla u gol

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 00:36

"Normalna stvar je da pobedimo u ovom meču zbog igre koje smo pokazali, ali postoje i sudijske situacije koje ne možemo da kontrolišemo“, rekao je trener Barselone posle poraza u El Klasiku

Prošle godine je Ćavi preoteo titulu Realu u debitantskoj celoj sezoni na klupi Barselone, ali kako stvari stoje kruna će opet da se preseli u vitrine Kraljevića na Santijago Bernabeu. U sjajnom El Klasiku, tim Karla Ančelotija je slavio sa 3:2 golom Džuda Belingema u prvom minutu sudijske nadoknade.

Barsa je dvaput vodila, ali na kraju poraz. Posle ispadanje iz Lige šampiona od Pari Sen Žermena, nova gorka pilula za Katalonce. Sada im ostaje borba za drugo mesto.

Izabrane vesti

Veoma sam razočaran. Ako želimo da se kaže da je ovo najbolja liga na svetu... Svi su videli da je lopta ušla u gol. Sve se urotilo protiv nas. Već sam upozorio protiv Hetafea da mi se nije svidelo to što sam video. Ponosan sam na ekipu. Mislim da smo bili bolji od Reala. Gubimo bodove u situacijama koje ne kontrolišemo, kao što je tranzicija“, rekao je Ćavi posle meča, ali nije želeo više da priča o suđenju:

"Svi su to videli i mogu da me sankcionišu. To je moj imidž. Samo želim da pričam o igri. Promašili smo pobedu zbog detalja, dešava nam se jer smo tim u izgradnji. Moramo da budemo ponosni na igru“.

21.00: (2,00) Sevilja (3,05) Majorka (3,90)

Barsi ostaje borba za drugo mesto sa komšijama iz Đirone.

"Moramo da razmišljamo o drugom mestu. Imam osećaj kontradiktornosti. Normalna stvar je da pobedimo u ovom meču zbog igre koje smo pokazali, ali postoje i sudijske situacije koje ne možemo da kontrolišemo“.

Tokom sezone je najavio rastanak na leto. Nije hteo da priča o budućnosti, da li se predomislio.

"Nije vreme za to. Moramo da svarimo poraz i razmislimo o utakmici protiv Valensije. Ostalo je još šest utakmica, čeka nas posao. Ligaška titula je veoma teška. Cilj je da igramo Superkup sledeće godine. Uvek postoje ciljevi“.

Govorio je Ćavi na konferenciji za medije i o mladom Lamineu Jamalu.

Bez pokušaja da ga poredim sa Mesijem, suočavamo se sa igračem koji pravi razliku. U igri jedan na jedan, teško ga je zaustaviti i privlači dva ili tri igrača. To je ogromna prednost. On je sadašnjost i budućnost Barselone“.

Osvrnuo se trener još uvek šampiona Španije na sporni momenat kada nije priznat gol Barselone.

"LaLiga ima 38 utakmica i na kraju moramo da čestitamo Realu. Izgubio je samo jednu utakmicu. Veoma nam je teško. Ali danas je moj osećaj maksimalne nepravde. Ako želimo da budemo najbolja liga na svetu, moramo da koristimo tehnologiju“, zaključio je trener Barselone.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

BarselonaĆaviPrimeraReal MadridEl Klasiko

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara