Foto: Reuters
Foto: Reuters

Čelsi kao da je igrao protiv nekog tima iz Čempionšipa, a ne Atletika

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 23:40

“Ili protiv ekipe iz donjeg doma Premijer lige”, utisak je bivšeg fudbalera Plavaca Džoa Kola

Čelsi je uspešno odradio posao protiv Atletiko Madrida, posle 1:0 u Španiji slavio je u revanšu sa 2:0 i tako eliminisao Jorgandžije koje se nisu nešto posebno pokazale. Nije tim Čola Simeonea igrao onako kako zna, dostigao je neke limite, pa je na kraju sastav Tomasa Tuhela prošao dalje.

Zanimljiv osvrt na igru Atletiko Madrida dao je posle utakmice bivši fudbaler Plavaca, Džo Kol. U najmanju ruku nije bio oduševljen nastupom španskog tima.

Izabrane vesti

"Ovo je izgledalo kao da je Čelsi igrao protiv nekog tima iz vrha Čempionšipa ili protiv ekipe sa dna Premijer lige", utisak je Džoa Kola u komentaru za BT Sport.

Hakim Zijeh bio je strelac prvog gola na utakmici i time je značajno od 34. minuta olakšao posao Plavcima u borbi za plasman u četvrtfinale.

"Bilo je nekih teških momenata u utakmici, ali smo većim delom imali kontrolu. Dao sam važan gol, čekao sam dugo na njega. Uvek je dobro kada povedeš 1:0, posebno kada si ti doneo tu prednost. Timova asistencija je bila jako dobra. Nisu stvorili mnogo šansi. Možemo da budemo srećni sa igrom. Nadam se dobrom protivniku u sledećoj rundi", rekao je Zijeh.

Igru madridskog sastava prokomentarisao je i Don Hačinson, bivši vezista Liverpula.

"Profesionalan nastup Čelsija, ali sam razočaran sa Atletikom. Izgledali su jako loše - sporo i letargično", rekao je Hačinson za radio BBC.

Španski list Marka istakla je posle utakmice da je Čelsi bio superiorniji, te da je ovo "udar realnosti" za ekipu koju vodi Čolo Simeone.

Čelsi je sada nepobeđen na 13 utakmica pod Tomasom Tuhelom u svim takmičenjima.

"Bila nam je potrebna kompletna predstava, igrali smo protiv lidera Španije. Nedostajali su nam neki važni igrači.Mislim da niko ne želi da igra protiv nas", rekao je Tuhel posle utakmice.

Čolo Simeone nije želeo da komentariše suđenje i dodao je da je Atletiko poražen od boljeg tima.

---------------------------------------------------------------------

*Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

---------------------------------------------------------------------


tagovi

Džo KolDijego Simeone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara