Komentari na vest

Čelsijeva jagoda na šlag letnjeg šopinga: Krenuo po nezadovoljnu mladu zvezdu Mančester Sitija!

a

artur2

pre 9 meseci

Traford il kako vec 22mil,borhes 17,onaj mali u sefilda 15,dojl 8mil,20 posto od Lavie 12 mil,Palmer preko 50mil eura,Laport i Marez zajedno 70..ne znam koliko je pozajmica kancela kostala,uz onog mladog stopera koji ce vjer poc tajlor harvord bejlis za jedno 15mil..oko 200mil eura prodati igrace koji im ne trebaju,a za 240mil doveli gvardiola,nunjesa,dokua i kovacica..kakav masterclas citya,najbolje poslovanje u evropu .
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Od toliko igrača, našli ovog. Ne mogu da vjerujem šta se radi.
@

@ Didier

pre 9 meseci

Šta, hoćeš da kažeš da je lošiji igrač od Mudrika ili Maduekea? Izgleda mi da mi gledamo drugi sport :)
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

hahahha, nije brate od njih sigurno, ali najavljivali su iskusnog, klasnog igrača, a ne ovaj stalak za infuziju
4

46

pre 9 meseci

Pa i u Čelsiju nije mu zagarantovana neka minutaža, jedino ako se opamete pa ukrajinsku plavušu pošalju negde na pozajmicu tipa Železničar Pančevo ili na tribine i da prodaju Hadson Odoija.
P

Podsetnik

pre 9 meseci

"Podsetimo da je Siti samo od transfera iz mladog tima (ponikli u klubu ili dovedeni u mlađe kategorije) u poslednje dve godine inkasirao preko 100.000.000 evra." Mali podsetnik za sve hejtere ;) Plastika, plastika, samo upumpavaju novac, nikog nisu prodali... A gde su Žezus, Zinčenko, Marez, Laport, Anhelinjo, Sane, Sterling...
@

@podsjetnik

pre 9 meseci

I to su smanjili koliko god mogu..jer su prosle god oko 90mil prodali igrace iz svog tima,a oni racunaju samo ove vece transfere..nisu racunali ilica,koliko su dobili od prodaje u torino..zadnje 3sezone sa ovom od ove godine su oko 300mil zaradili,a laviu nisu samo prodali 22mil jer je ove god od celzija dobijeno jos 12,a prije 2sezone od sanca jos 15..ovoga ljeta su samo na traforda i borgesa uzeli 40mil,laviu 13,onda jos onoga malog sto su sefildu prodali 15,prodali su i vulvsu dojla za 8mil eura,i 50posto od sledece prodaje je njihovo..oni racunaju po 3,4igraca a one sto daju za ispod 10mil ne spominju .citu ima naj skolu fudbala u engleskoj godinama unazad,i ovsj nmecha sto ga dortumnd uze za 30 njega su prodali za 8,9..
С

Синовац и ти

pre 9 meseci

Играчи из младог ситијевог тима су доведени из других клубова и тим клубовима је плаћено одређено обештећење..
@

@ Sinovac

pre 9 meseci

Ti reko tek da bi nešto rekao :) Ovde se priča o zaradi od prodaje igrača. Ako kupe Zinčenka za 4,5 miliona a prodaju ga za 35 miliona, šta je tu problem. A pritom, potpuno "zažmuriš" na ovo što pišu ljudi o prodaji klinaca iz NJIHOVE akademije :)
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Od toga 90% igraca prodano u Sautempton. Interesantno.

m.lazovic1987@gmail.com

pre 9 meseci

Mali je klasa. Zasto kupovati drugog kad se decko pokazao. A da ne pricam tek prodavati rivalima ovakav biser, nepojmljivo.
D

Druže

pre 9 meseci

Ako ga Pep ne vidi u prvom timu, onda je to to. Složićeš se da se ipak razume u fudbal i igrače bolje od svih nas. I meni se baš sviđa, ali tako je kako je.
V

Vinegar

pre 9 meseci

Ovde su svi ludi ako dodje do ovoga. Prvi Palmer sto ide u Celsi gde se i dalje ne zna ko pije, a ko placa, pored zivog Gvardiole i Fodena na kog treba da se ugleda kako istrpeti konkurenciju i izboriti se. Zatim je lud Siti ako pusti ovakvog igraca, a na kraju i Celsi koji i pored 30 igraca nema 11 startnih.
G

Gaizka

pre 9 meseci

Siti je ovde najmanje lud. 50 miliona za igrača kojem karijera može da ode u oba pravca, meni je to dobar posao. Palmer je daleko od generacijskog talenta za kojeg si na prvo gledanje siguran da će napraviti karijeru. Zanimljiv igrač ali već ima 21 godinu, on je već trebao da pravi razliku na terenu a ne da se posmatra kao "talenat". Uz to je fizički i dalje daleko od tog nivoa fudbala. Mnogo talentovaniji igrači iz Sitijeve akademije nisu opravdali očekivanja (Sančo, Brahim Diaz). Mislim da Siti čisti prostor za Oscar Bobba koji je igrač na kojeg će se "kladiti" na tim krilnim pozicijama, pa čak i James MacAtee koji je imao ogromnu ulogu u Šefildovoj promociji prošle sezone. Nemaju mesta da guraju sve te igrače, a 50M je i dalje cena lepa cifra.