Komentari na vest

Činedu odlazi u Kinu posle Voše, stiže 130.000 evra i napadač iz Zvezde

С

Сале2323

pre 3 meseca

Јуче наш написах... Нови Пазар, Вождовац или Раднички Кг, за ког нисам био сигуран због терена који имају. Због нападачког фудбала Феђе Дудића, Раднички Кг је право место за њега да покаже своје могућности...
?

??

pre 3 meseca

E to problem ugovora od godinu, godinu ipo dana. Ode igrac za 130k, a moglo je da bude vise. Nije on ni mlad, al ima kvalitet
t

tuneki

pre 3 meseca

Bolji od Serifa 10 puta, a 40 puta jeftiniji
G

Gostgost

pre 3 meseca

Vazi, ali juce. Zato mu je najveci uspeh borba za opstanak u Finskoj i Srbiji
P

Pepeljevac

pre 3 meseca

Dao gol i Zvezdi i Partizanu. Vaš preplaćeni Šerif koliko je opravdao ulaganja?
M

Mek

pre 3 meseca

Poremetila ih je povreda Vidakova, zato sad dovode igrače na pozajmicu. Prodaja Činedua je bila planirana za ovu zimu. Odličan momak, red je da i on zaradi. U Radničkom to ne bi mogao.
Б

Белграно

pre 3 meseca

Опет лош потез. Да су се на време договорили са играчем за њега су могли добити и милион евра, могли су и нешто њему дати за продужетак. Овако 130К не ништа, и од Звездиног играча имају такође ништа.
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Milion evra? Pa samo ako ga prodaju nekome ko pere pare. Nemoj da ste smesni, ovaj ograc plafon 300k moze da kosta
O

Onda

pre 3 meseca

Se taj ugovor produži, dogovori se sa igračem, pustićemo te potpiši novi ugovor, da i mi nešto zaradimo, igraču se isto nešto da ispod stola. To se tako radi. Sad ste dobili ništa.
p

pablo kg

pre 3 meseca

Verovatno imaš par ugovora tako odradjenih pa znaš iz iskustva
@

@pablo

pre 3 meseca

To se tako radi, i to nismo mi izmislili, pogotovo sa igračima koji još nisu obezbedili novčanu budućnost. Ako nisi za to znao, slabo ti pratiš fudbal.
l

lakisha

pre 3 meseca

smesna lova, bas zanimljiv igrac
P

Peevarrra

pre 3 meseca

Bilo je očigledno da ide čim je u ovih par dana stiglo 2-3 napadača. Srećno Džofri, prešao si put od osporavanog stranca (po običaju kod nas) do cenjenog napadača. Valjda ćeš imati dostojnu zamenu (apsurd je da Radnički rasteruje svoje klince napadače, a dovodi Zvezdine i Radničkog iz Niša na pozajmice).