Komentari na vest

Cirkus trener, cirkus igrači

L

Lee Lang In

pre 12 dana

Na kraju će i Čelsi završiti iznad njih

Bojan Lordinho

pre 12 dana

Bitno je da Vi niste Cirkus portal...
A

Artur2

pre 12 dana

Junajted za vrijene fergysona je kao srbija za vrijeme tita..15min posto je tito umro srbija se vratila u eru prijw njega,evo 44god posle se oporavit ne mogu..e tako je i kod junajteda samo oni tek 12,13 god su tu dje jesu,imaju vremena jos za oporavak u narednih 30
F

FM

pre 12 dana

Ode kuk Dzoni Evansa u koprive, treba da ide na reglazu.
P

Predlog

pre 12 dana

Možda da dovedu Acu Lukasa na čelo kluba. Taman se uklapa u atmosferu u klubu i oko njega. Nama je u Timoku pomogao (da ispadnemo u četvrtu ligu) štp ne bi i Unitedu pomogao (jer kako igraju nisu daleko od toga).
S

Sf

pre 12 dana

I onog glavatog menadžera Mirkovića on je sa Lukasom došao u Timok.
R

Realan fan

pre 12 dana

United je bio veliki klub samo u eri Fergusona. Sve ostalo,pa, onako. Nije loše ali nije to to.
K

Kbg

pre 12 dana

Istina brate.
T

Trololo

pre 12 dana

Totalno si u pravu, ukoliko uopste nisi prosao istoriju Junajteda.
R

Realn fan

pre 12 dana

@Trololo Do ere Fergusona, koji klub je bio ubedljivo najtrofejniji u Engleskoj? United nije, da ti pomognem. To je klub koji je i dalje najtrofejniji kad se sve sabere. O time ja pričam. A istoriju znam verovatno mnogo bolje nego ti.
T

Trololo

pre 12 dana

Gde sam ja osporio velicinu Liverpula? Ja nemam problem da priznam to, kao sto ti imas problem da priznas velicinu Junajteda. Da znas istoriju bolje, znao bi da su i pre Fergusona osvajali, ali i da su imali ozbiljne nesrece, koje su itekako uticale na rezultate kluba. U svakom slucaju, sve je to ciklicno, vratio se Liverpul, vratio se Arsenal, vratice se i Junajted.
R

Realn fan

pre 12 dana

@Trololo Nisam pomenuo Liverpul ali drago mi je da znaš. Elem, ja ne sporim veličinu United-a samo realno kažem da su najveće uspehe postigli pod Fergusonom i da du u tom periodu sustigli Liverpul. Tu ništa nije sporno.
T

Trololo

pre 12 dana

Nije bilo tesko znati da pricas o Liverpulu. Elem, ne, nisi to rekao, vec si osporio da je Junajted veliki klub. To skidanje ere Fergusona je svakako besmisleno, on je deo Junajtedove istorije i to je to. Zamisli da skines bilo kom klubu 27 najboljih godina u istoriji. Nekima ne moras ni toliko. Da oduzmemo Sitiju Pepovu eru (da ne idemo na citavu eru Arapa), Notingemu Klafovu eru, Celziju eru Abramovica itd. Sta im ostaje? Pritom, ako se ne varam, jedino je Junajted imao nesrecu tog tipa, da su poginuli igraci. Tako da prosto smatram da je tvoj prvobitni komentar netacan (u najmanju ruku).
Š

Šejn85

pre 12 dana

Koliko je sve ovo loše bilo. Junajted je delovao kao ulična ekipa koja igra fudbal na cigle.....da je skoro cela prva postava povredjena to stoji, al da ovoliko nista ne funkcionise je očajno...Ni za Ten Haga vise nisam optimista da moze nesto da ucinj osim da saceka jos ovih par mečeva i ode.
A

ApsolutnoJa

pre 12 dana

Bio sam skeptik, ali su se kockice vremenom poslozile, vidi se u zadnje 3 utakmice Glasnerov pecat.
S

Sklepana ekipa

pre 12 dana

zeven Hag nije cirkus trener, on je samo mutav.
P

Prop'00

pre 12 dana

Znaci penaldoljupci su minusari ))))))))) cao
W

What

pre 12 dana

Ne kapiram šta si hteo da kažeš.
A

Ajdehoven

pre 12 dana

Sa zalizanim egoistom koji ceka loptu u peterac bi bili jos losiji,ovi je odlicno za junajted to su cinjenice,jer bi on spavao u peterac,svadjao se za "penal" itd itd znaju pravi navijaci junajteda to. Ugasila si me kao zadnju cigaretu,nema tu odbrane znate i sami,iskljucivo i samo minusi ))))))))) deciceeeee
M

Michael Olise

pre 12 dana

3 kola pred kraj oni imaju -3 gol razliku. Kraj priče
M

Miros81

pre 12 dana

Slazem se da je ovo stvarno los MUtd, ali ti ga pretera. Garant je pao na njemu cim ovoliki i ovakav tekst. Pazi garant. Ha, ha...
E

Eh

pre 12 dana

Nekada si bio Mančester, a sada te svi oslovljavaju sa Junajted, odavno ni u gradu nisi prvi, a kamo li u Evropi. Tužna priča za nas koji smo odrastali uz onaj pravi Mančester.
?

??

pre 12 dana

Bravo
I

Ivan//

pre 13 dana

Prosla im je zlatna era. To je normalno u fudbalu. Kao sto je prosla Barsu, Juventus, Celsi, itd...
0

099

pre 12 dana

Celzi?
Y

Yashin

pre 13 dana

Kakva bruka, Eriksen otkako se vakcinisao i dobio srcani udar vise Nije onaj igrac. U Ajax nije ten hag kupovao igrace nego drugi. On nema pojima kupiti igrace. Iz danasnjeg ugla nemoze nepoznat Trener trenira veliki klub. Autoritet ide odosgo. Ako klub NEMA postovanje za trenera dzabe, nemaju NI igraci.
S

Saudijac

pre 13 dana

Where is penaltyk? where is penaltyk? Jel se tako kaze,a kikiriki? ))))))))
Z

Zahvalnost

pre 13 dana

Oni prokleli zalizanog a i on njih i ovo je rezultat )))))))) onaj batica kaze palas ubojitiji,nije ih barsa gazila nego znaju oni KO ih je unistio ))))))))))
W

Westfallen

pre 13 dana

Ten Hag da ima obraza, sam bi otišao. A Junajted samo pokazuje kakav su cirkus od kluba postali. Nije valjao Murinjo koji im je doneo jedini evropski trofej u post-SAF eri, nije valjalo što je tada sa MUN bio drugi u ligi. Može da priča ko šta hoće, i nek se Junajted mučio i nek su igrali nešto zatvorenije, ali su pobedjivali. Ekipi Junajteda je u tom periodu trebao ozbiljan remont, a Žoze nikada nije dobio ta sredstva koja su posle njega dobili Gunar Solšer i pogotovo Ten Hag. Da ne govorim da mu se nikada nisu dešavale blamaže od po 4:0 protiv Bormuta, Bredforda, Kristal Palasa i slično. I neverovatno kako se uvek nepogrešivo u medijima vodi hajka na najbolje u svom poslu - Ančelotija i Murinja. Kao oni su prevazidjeni. Važno da su Poketino, Ten Hag i slični trenerčine... Malo malo pa pukne petarda, ali u njihovoj mreži.
M

Murinjo je definitivno

pre 12 dana

prevazidjen,a ne znam otkuda ti to za Anćelotija stvarno??? Nisam video da je iko napisao takvu glupost...
E

Eric Cantona #7

pre 13 dana

Jel ja moram opet da reagujem kao pre 29 godina?
2

24.04.1902.

pre 13 dana

Ja sam stari navijac Manchester United-a (preko 40 godina) ,sta sam doziveo nemogu da verujem svojim ocima! 😠😡🤮😭☠️💀👹💩
S

Sf

pre 12 dana

Ti si Englez? Ili? Valjda se navija za klub iz svoje zemlje. Koja je to moda navijati za klub iz druge države. Svašta.
g

ggmu998

pre 13 dana

Dokaz da problem uopste nije bio problem u Ronaldu i Dehei oni se cak i trudili i ostavljali srce na teren, te sezone sto su izborili ligu sampiona je samo sto su liverpul i ostali imali losu sezonu
D

Darcom

pre 13 dana

Ali nasmijah se na komentar "steta sto nismo u grupi s Portugalom, da napadamo po Dalotovoj strani". Pa bice dobro da mi i Slovence dobijemo s onakvom igrom zadnjih godinu (od SP), a kamoli s nekim jacim. Pa dva napada ne bismo imali, a kamoli da biramo na koju stranu bismo napali
D

DDF

pre 13 dana

Mancester junajted-Arsenal"poklonjenja 2"...Arsenal da ostane u trku za titulu protiv"komsija bukadzija",Mancester jun.nema odavno sanse za LŠ,u zavisnosti od stanja na tabeli u poslednja dva kola ako budu u igri za LE mozda i zaigraju,igranje u LK uopste im nije u planu
k

kakoe

pre 13 dana

Sta da ocekujes kad je trener Boban Rajovic
G

Gost2

pre 13 dana

Unitedu fali povrijedjeni igraca kako dase u ovoj utakmici nije niko povrijedio????
B

Bajići

pre 13 dana

Kasemiro propo
A

Alex DeLarge

pre 13 dana

Ja u poslednjih deset godina nisam video igraca kojem je igra toliko nazadovala kao njega... On je bukvalno pao 4 klase od onoga sto je igrao do pre samo godinu - godinu i po dana... Onaj 4. gol Palasa , tako ni Rodic ne bi izgubio loptu... Kazemiro je pokazatelj da je problem u Junajtedu sistemski, da nesto ozbiljno ne valja u celoj strukturi i da se moraju deliti otkazi kao bombone, ne bi li se ostali trgnuli...
N

Nisam fan Junajteda

pre 12 dana

Kaže čovek deliti otkaze redom. Kako da ne. Svi igrači, pa i trener su pod jakim ugovorima po kojima je Junajted poznat u poslednje vreme. Razlog je taj što mora preplatiti igrače da bi uopšte došli, jer nije to onaj stari Junajted. Morao bi izgubiti više stotina miliona da bi se ratosiljao svih tih deadwood igrača. To nije lako čak ni za klub takvih finansija kao Junajted. Neće Mančesta tako skoro na zelenu granu i jurišati na trofeje. Treba biti strpljiv jer će se stvari sigurno pokrenuti ka napred. E, sad, moraju i navijači smanjiti apetite i kad krene, jer neće sigurno biti 13 PL u 20 godina. To bude jednom u istoriji, retko kada se ponovi. U tom naletu su prestigli Liverpul koji je imao 18 titula a Junajted 7, manje i od Evertona sa 9. Takav sprint sada trči Siti i za 12 - 15 godina će mošda postati i rekorder PL po osvojenim titulama. Jedna po jedna i slaže se polako.
t

totuul

pre 13 dana

za sve je kriv ronaldo , njega da nema sve bi bilo lakše , ulazi u psihu trenera i igrača telepatskim putem direktno iz arabije i ne da im mira
S

Shmonnie

pre 13 dana

Još jedan Ronaldo fanboy. Šta ti tražiš ovde? Zar nisi zauzet gledanjem svog idola u čarobnoj Arapskoj ligi? Najbolji potez Ten Haga je bio to što se otarasio portugalske primadone. Vredelo je samo zbog toga.
n

nedano

pre 13 dana

Igra covjek gdje mu je trenutno mjesto tj.u arabiji. Ovo je rezultat loseg prelaznog roka i povreda. Prosla sezona je bila sasvim solidna.
P

Psihozza

pre 13 dana

Nadam se da navijači MU konačno shvataju da je ekskurzija sa Fergijem davno završena i da ste se vratili na mesto na koje pripadate!

Bojan Lordinho

pre 12 dana

Zao mi je sto si izgleda neko jako tuzno dete....Nije fudbal zve na svetu,poseti strucno lice dok je vreme,ljubi te brat.
S

SilvioB.

pre 13 dana

Opravdanje se ne može tražiti u povredama i nedostatku igrača. Realnost je da Junajted nije igrao dobro. Igrači nisu motivisani, trener je potpuno defokusiran i izgubljen u vremenu i prostoru, sukobi u klubu, fudbaleri kojima nedostaje radna disciplina i karakter. Junajted je takođe imao problema sa povredama u prošlosti. Ferguson je igrao sa sedam defanzivaca protiv Arsenala i pobedio, O'Šej mu je bio napadač protiv Liverpula itd. Murinjo je igrao sa Ešli Jangom i Valensijom kao bekovi i osvajao trofeje.
V

Valensija

pre 12 dana

Je igracina za sve igrace junajteda sada eno vidic ga stavio u svoj idealni tim
Y

Yaya Sanogo

pre 13 dana

Mora da ode vec veceras ali samo zelim da, ko god bude vodio tim zadnja 3 kola, izgube sve kao danas. Jer ako srecno izvuku rezultate pocece hvalospevi kako su igraci bili limitirani zbog Ten Haga, sto nije tacno jednostavno su uzasni. I onda tako u krug. Veliki posao ceka INEOS.
C

Capo di tuti capi

pre 13 dana

To ti je kad se kvazi treneri pitaju koga ce dovesti i dobiju odresene ruke da biraju, covek izvalio 220 mil na lisandra, onanu i antonija, pa dajte ljudi da budemo realni, lisandro stoper sa 175 cm visine, antoni nemoze ni drvo da zaobidje, a marota uzeo onanu za dzabe, kockao se i ubo dzek pot, mandzuka se raspao u komade, celzi bar ima pricu neku, guraju mlade i imace sigurno rezultat za 2 godine
O

ODLICAN NASLOV

pre 13 dana

Ali za humsku.
A

Alexis9

pre 13 dana

Suvisno je trositi reci o Unitedu.Ono sto treba reci je da je Olise fenomenalan igrac i da ce onaj ko ga ugrabi dobiti bas bas mnogo,velika je karijera pred njim
s

sančoo

pre 13 dana

zamisli ti on komentariše da li će oprostiti sanču i dozvoliti mu da se vrati u mančester ako se izvini hahahah pa sine tebe ako zadrže kao trenera nakon ove sezone treba katanac na klub samo i fajront
D

Doks

pre 12 dana

Da nije te velike plate Sančo se ne bi nikada vratio iz Borusije.
l

lefty

pre 13 dana

sva cetiri gola postignuta levom nogom.
D

Delija penzioner

pre 13 dana

Aaaaa hahahahahaaaaaa Mančester junajted
G

Gostx

pre 13 dana

Pa ko je ovdje ocekivao nest kad je prikazana postava Uniteda, Cazemiro i Evans u odbrani dajte ljudi pustimo to. Eriksen nije ni za Championship, vise uz Mainoa koji je vise ofanzivno igro a defanzivno nigdje nikog dobro je paje ssmo 4 gola a moglo je bit vise pozzzzz
M

Messi GOAT

pre 13 dana

Penaldo unistio klub.Pre njega su igrali LS on ih je odveo u Ligu Evrope pa otisao u Arabiju jer su ga svi odbili.
G

Gostgost

pre 13 dana

Nema vece sekte od mesiljubaca. Tacka.
C

Celesao

pre 13 dana

Ipak su milan i barcelona iako su u tranziciji u mnogo boljoj situaciji,ovi su ipak nedostizni.
B

Boris iz Beograda

pre 13 dana

Cirkus kapiten, cirkus zamenik kapitena. Vlasnici cirkus, navijači cirkus, klub cirkus. Najiskrenije im želim selidbu u Championship i da se dugo dugo godina tamo i zadrže
T

Trololo

pre 12 dana

Vidi se da ti je Junajted nabio komplekse.
F

Furuna

pre 13 dana

Koje samo rekorde poobara junajted ove sezone! Kakav klub! Kad se samo setim kako ih je barsa gazila u finala lige sampiona,ispade da je palas jos ubojitiji )) nadam se da su decica u krevet,da ne lupaju mnogo minusa ;)
Z

Zpo

pre 13 dana

Imam 28 godina i slazem se sa djecom kojima je ovo blamirajuc komentar.
p

paraf

pre 13 dana

Znao sam da ce popiti bombu, pogotovo sto Junajtedu fali 10 igraca, od kojih nekoliko nosioca igre, ovaj tim sto je danas istrcao, verujem da ni na treningu nije nikad igrao u ovom sastavu, zao mi je gledati ovakav Junajted, ali ne znam sta je pametno, trpeti ovog kao Solsera, ili ga oterati, ko ce tu hteti da radi?
C

Cdj

pre 13 dana

Osećam se poniženo, a bojim se da nije ni poslednja blamaža. Sa ovim stavom šta je sledeće? Istorijskih 6-7 komada od Arsenala na Old Trafordu?
P

Psihozza

pre 13 dana

Vreme je da im se Arsenal revanšira za to i nadam se da i hoće!!!
S

Stelt

pre 12 dana

Ako su pametni jedno 5 komada da im spakuju. Bitna je i gol razlika, ako Siti odigra nerešeno kojim slučajem.
n

neki gost

pre 13 dana

Malo preterujete. Pogledajte povređene igrače. Pogledajte ko igra zadnju liniju jer su svi povređeni. Ajde da sačekamo da se oporave i prodju pripreme igrači zajedno. Gde je bio Arsenal, i koliko su čekali na Artetu, zašto ne bi mogao i Junajted? Naslov za click
I

IFCIT

pre 13 dana

Naravno da preteruju, pljuvanje Junajteda donosi klikove. Veoma jadno.
P

Povredjeni igraci

pre 13 dana

Dve godine? Nema alibija za -30 u Manchesteru
S

Stevan Miksaa

pre 13 dana

Probacu da odgovorim nepristrasno. Ako imas ekipu u koju je ulozeno dosta novca i nema rezultata, nema trofeja, ali se vidi tokom sezone napredak u igri, napredak igraca, uvodjenje omladinaca u prvi tim i njihovo afirmisanje, pozitivna energija, sve ide u dobrom smeru,... Logicno je da takvog trenera zadrzis i strpljivo sacekas plodove rada. Ali ako imas situaciju bez zeljenih rezultata, igra sve gora i gora, atmosfera losa, trener optuzuje odredjene igrace da se ne zalazu na treningu, a onda ti igraci odu u drugi klub i znatno doprinesu da se taj drugi klub nadje na pragu finala LS, onda nemas razloga da zadrzavas takvog trenera.
F

Falični Tom 1989

pre 13 dana

Po načinu pisanja teksta rekao bih da je autor čekao GG na tiketu. 25 godina pratim Junajted i nikada ovo nisam video. Da je ekipa koja je 6 mesta niže na tabeli favorit protiv Junajteda. Takođe mi nije jasno ni kako je Junajted na odličnoj osmoj poziciji. Kako izgledaju trenutno to je premija. Nešto moraju hitno da promene. Nemoguće je i svestan sam toga ali nakon ovoga svakom igraču bi trebala biti oduzeta nedeljna plata i uplaćena u fondaciju. Ovo večeras je bilo ponižavanje. Jedno je kad izgubiš od Sitija, Liverpula ili Arsenala visokim rezultatom jer su to ekipe koje su mnogo kvalitetnije ali Kristal Palas je ekipa koja je nažalost trenutno tu u rangu sa Junajtedom. Ostalo je samo ime od velikana. Ten Hag na kraju sezone da se otpusti, mada ne bi bilo loše ni večeras. Kazemiro bolje da se penzionisao nego što je ovo doživeo. Džabe sve sezone i uspesi na kraju će ostati upamćen kako ga ponižavaju igrači Kristal Palasa. I za kraj, kako Junajted misli da dovede Olisea nakon ove utakmice? Ne igraju Ligu Šampiona jiti bilo koje evropsko takmičenje, ekipa u stanju raspada, nikakva bolja budućnost ne nazire. Baš me interesuje kako misle da dovedu neko iole ozbiljnije ime nakon ove sezone?
И

И

pre 13 dana

Mančester Junajted završava sezonu sa gol razlikom u minusu. Da li se dogodilo u poslednjih 50 godina?
Б

Белграно

pre 13 dana

1990. или 1991. последњи пут, нисам сигуран али једна од тих година.
Č

Četnici Manchester

pre 13 dana

Nek nam Bog da sreće da se vrate dani, slavni dani naše prošlosti, da i deca naša na Old Trafordu raduju se svetskoj tituli! Srbija voli Mančester Junajted i kad je teško!
H

Hahahahaha.

pre 13 dana

Hahahahaha
N

Nikadaaaa

pre 13 dana

Navijac sam Liverpula,ali ovako dobar naslov opisuje klub man utd! Sto se kaze: pravo u centar!!! Hahahahqhhaha
D

Daj bre

pre 10 dana

Zaboravi na trofeje Liverpoola opet narednih 30 godina. Zubati vam je donio titulu i to je to
D

Deniz

pre 13 dana

Rutinska utakmica sa Palas. Pa neće valjda ovde prosipati bodove.
E

Eye of the tiger

pre 13 dana

Mančesta ode u beskraj svoj
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Nekad je Brazil u napadu imao Ronalda, Ronaldinja, Adriana, Hulka a danas Antoni i Risarlison kese od igraca. Tiktokeri a ne fudbaleri.
T

Trpadzija

pre 12 dana

Ali Hulk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
F

Figaro

pre 13 dana

Uh kako bi voleo da Kostic dodje u crystal palas, odlican posao radi glasner kao nekada u frankfurtu.
d

dadobob

pre 13 dana

Čini mi se da je danas poslao i Glasner loptu sa klupe da bi pronašao slobodnog igrača u sredini. Tu se ne zna tko pije tko plaća, prostora između obrane i veze je bilo za parkirati 2 kruzera, greške koje se ne događaju u opštinskoj ligi. Mučno za gledati, Europa curi iz ruku, ali bojim se da ova šačica plaćenika ni ne zaslužuje istu, kompletan remont pod hitno, vrte se Đavoli u krug već dobrih 7 godina...
e

erol

pre 13 dana

7?Druze vrte se vise od 10,od kad je Fergi otisao
L

Lokos

pre 13 dana

Kakav je igrac Olise, kakav potencijal za neki jaci klub i dobru karijeru.. A ovaj zalosni utd, sta reci vise..

suaddjoz@gmail.com

pre 13 dana

Upravo razmišljam kako je prerastao Palas. O Junajtedu ne treba trošiti reči, nisu zaslužili da se o njima priča i time umanjiti ono što je Palas uradio, koliko su se kao ekipa popravili pod novim trenerom i od tima koji je igrao jako dosadan fudbal, postali neko koga je uživanje gledati. Eze i Olise i ostali su plesali po terenu, da su imali malo sreće mogli su postići još golova i niko ne bi mogao reći da je nezasluženo
S

Sprdnja

pre 13 dana

Od kluba 🤣🤣🤣🤣🤣
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Ništa ovo do Ten Haga nije, ne možeš šibati krepalog konja i očekivati da trči. Nijednog klasnog igrača večeras nisu imali, sva pojačanja promašena. I jedna bitna stvar, nemaju nijednog brzog igrača u napadu. Moraju u rekonstrukciju, ništa ne valja.
s

sve

pre 13 dana

ovo je do ten haga, vecinu igraca je on doveo spucao je milijardu prosao nekoliko priprema insistirao na dovodjenu polovnjaka iz ajaksa za po 100 miliona. OUT OUT OUT sto ten hag sektasima. Ole je bio cale za ovog
B

Biciklista

pre 13 dana

Šta pričaš druže, pa sve ove igrače je on doveo?! Ja stvarno ne razumem da vas je sve omađijao ovaj prevarant od trenera. Pa vi ne vidite kuda sve ovo vodi? Jel treba da vam se crta?
M

Makks

pre 13 dana

Kako nije do Ten Haga? On je doveo Antonija za 95 miliona eura, Maunta za 65mil, Ambrabata za pozajmicu od 10mil za sezonu... Oterao je Ronalda i Sanca. Nije do Ten Haga? Nije, do mog dede Milovana je.
F

Falični Tom 1989

pre 13 dana

On je doveo Antonija za 100 miliona a ovaj dao golova na ruke jedne šake mogu da stanu. On je doveo Onanu koji ubija koliko kiksa. On je prekinuo pozajmicu Reguliona kad je imao jednog zdravog levog beka koji doduše je imao dvostruki prelom noge i vrlo često kuburi sa povredama. On drži Diala na klupi iako dečko pokaže za 10 minuta više nego Antoni za 80. Mnogo toga je do njega ali me mrzi da nabrajam. I samo se nadam da je završio svoje u Junajtedu.
G

Gosty

pre 13 dana

Kad vec nisu izborili Ligu prvaka, nece da igraju ni EL ni KL.
P

Preleteh svetom, ali ovakve pacere ne videh

pre 13 dana

... u porazu se ne ponizi! Tako i Ten Hag, taj ce da tera svoje, sledeca utakmica je za ocekivati isto ovakvo izdanje. Logika igraca Uniteda: Nekad pobedjujes, a nekag gubis. Logika mudrih ljudi: nekad pobedjujes, a nekad ucis. Sumnjam da ce iko u klubu ista nauciti iz ovog poraza, zato i smatram da su oni potpuno izgubljeni. I jos malo, kad krene prelazni rok, ko je lud od igraca da dolazi u ovakav klub.
D

Daca123456789

pre 13 dana

Ten Hag zreo za otkaz, kompletna struktura oko kluba za promene i igraci za kamdziju
d

djape11

pre 13 dana

Nerealno da se klub ove dimenzije ovako sj.
t

trozubcic

pre 13 dana

klub koji je skinuo simbol svog grada i metnuo demona...
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Igraci mnogih ekipa rece suviše brzo protiv Mančester Junajteda i pogadjaju svoje sanse dok ne daju Junajtedu da postigne vise golova ovo je nepravda.🤣🤣🤣🤣🤣🤣