Komentari na vest

Čovek koji je jeo smrt: Sebastijan Ale za večnost afričkog fudbala (VIDEO)

A

Aler

pre 3 meseca

je bio bolji od Jovica u Frankfurtu iako se balkanska trojka Kostic ,Rebic i Gace urotila protiv njega i sve Jovicu namestali,ipak samo 4 gola manje dao.
D

Delija33

pre 3 meseca

Zato jovic nije pucao penale a to je sve deo taktike kome se golova namestaju profitirao je i on od jovica ne brini
B

Bravo Narandžasti

pre 3 meseca

Afrikanci sa Obale Slonova. Bez zvaničnog otpušteno selektora posle nikakve igre u grupi prošli bez igre i na sreću a onda pomoćnik pretumbo tim izvukao kečeve iz rukava i Aler Kesi Gradel i Seri briljantnim igrama napadački doneli Titulu. Ovaj Seri nek bude inspiracije svom zemljaku i prezimenjaku Seri koji je došao u Vojvodinu da igra ko on i donese Vojvodini plasman u Grupnu fazu Lige Evrope
s

srka

pre 3 meseca

Neverovatno, epska priča, da se snimi film. Kako je jedna ekipa na volšeban način stigla do titule, a bili su pred eliminacijom još u grupnoj fazi. Izborili se kao četvrta najbolja trećeplasirana ekipa po grupama.To znači kao poslednji, šesnaesti tim u nokaut fazi. Onda čitavu utakmicu gubili od Senegala, pa dobili penal u završnici utakmice, crveni kartoni, produžeci, svašta. Konačno juče u finalu od 0:1, na poluvremenu, preokret 2:1 u finišu meča. Šta još reći, osim ponoviti ono sa početka priče, neverovatno!!!
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Bas mi je drago sto su oni osvojili,navijao sam za njih,najgotivnija su mi africka representacija koju sam zavoleo jos dok su igrali Drogba,braca Toure,Ebue,Kalu,Zervinjo,uvek su imali odlicne igrace.
E

Ej

pre 3 meseca

Osimeh ,kad zagusti nema ga...
E

Ej

pre 3 meseca

Osimeh
S

Sledeci je on

pre 3 meseca

Terza se vec raspituje koliko kosta na trzistu.
D

Dejani

pre 3 meseca

Sve je to super, ali ja se samo pitam kakav je osjecaj kada znaš da si prvak svog kontinenta i onda dodjes na naše livade da igraš fudbal.. Nadam se da će neko da pita Krassoa.

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Ko ne bi igrao po nasim livadama za tolike pare koje prima krasa?
G

Gost 94

pre 3 meseca

Neće još dugo ne brini ti za njega.
D

Dejani druze

pre 3 meseca

Igrao je on na takvim terenima po Africi,pre nego sto je dosao u Evropu. Nasi tereni su i napravljeni po uzoru na njih,da bi se lakse prilagodili.Posto ih uvozimo na kilo.
Š

Šibar 61

pre 3 meseca

Uvek treba realan biti,ovo je lepa priča zbog toga što su u grupi već bili ispali,ali realno kad su prošli grupu,kao domaćini i vrlo jaka reprez.bili su glavni favoriti
B

Burek

pre 3 meseca

Svaka čast. naročito kad se uzme i u obzir da su smenili selektora usred turnira i hteli da pozajme selektora Francuskinja. P.S. Kraso se okitio titulom :)))
G

Gosty

pre 3 meseca

Jedna od največih tragedija u historiji fudbala.
л

лелемуд

pre 3 meseca

Каква те хистерија ухватила.
Z

ZzzRrr

pre 3 meseca

Kao što sam napisao nakon Senegala, ovde će fudbalski Bogovi namestiti jednu od najvećih fudbalskih priča!
E

Epson

pre 3 meseca

Sebastijan Ale je igrac za veliki klub a ne za luzersku Borusiju
G

Guru

pre 3 meseca

Katar domacin - osvojio, Obala Slonovace domacin - osvojila Znaci da tipujemo vec sad da Nemci osvajaju Euro. Svaka cast za Alea, njemu treba skinuti kapu za sve.
d

delija sombor

pre 3 meseca

nas ograc prvak Afrike !!! ziveo Kraso !!!
D

DANAS NAPISEM

pre 3 meseca

OBALA S. Pobedjuje , mnogo minusa dobih, ali ljudi izginuli, 70% posed lopte preko 370 dodavanja od toga cak 85% preciznih. BRAVO ZA OBALU SLONOVACE, Pokazali da nisu slucajno pobedili, izdominirali celo FINALE, Ujedno da cestitam KRASOU i da explodira sada u nasoj ZVEZDI. Jos jednom BRAVO.
2

2342342

pre 3 meseca

ja se ubih od komentara, 80 % ne objavljuju, KRASO je NAJVECI MAJSTOR koji je od Pixija obukao dres Zvezde. senatori,penzija.
S

Skauting

pre 3 meseca

Obala Slonovace ima sampionski gen jer u njoj igra Zvezdin Krasso , Bravo momci na odigranom turniru,!!!,
L

Lično ja

pre 3 meseca

Pa da, i oni su smenili trenera
J

Judiiii

pre 3 meseca

Dokazali da je uloga selektora precenjena,bez selektora uzeli prvenstvo,ubaci najjače i pusti ljude da igraju bez puno pametovanja
A

AM87

pre 3 meseca

Fudbal često piše najljepše bajke,ovo je definitivno jedna od njih!
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

@AM87 Jeste Bajke, a dali su zasluzili ? AM87 Nisu jer su igrali prva tri kola kao Babe i samo iz dosta srece su prosli kao trecoplasirani, protiv Senegala i Konga takodje uz dosta srece su prosli kao i Titulu uz dosta dosta srece koju su osvojili. Da su osvojili neki Autsajderi pa bi bilo lepa prica ali Brate mili oni spadaju medju tri naj bolje selekcije na Africkom Kontinetnu a igrali su kao Babe jos su igrali u svojoj drzavi ! Njih je samo Haller spasio da nisu imali Hallera koji je davao vazne golove ispalo bi odma.
M

Missisipi

pre 3 meseca

Dali, naj bolji, au bre. Sta god da napises ne moze se uzeti za ozbiljno.
@

@@@@Mississippi

pre 3 meseca

Pa l8gicno, grobar.