Radonjić i Rodić na treningu reprezentacije
Radonjić i Rodić na treningu reprezentacije

Crveno-beli napad na Ligu šampiona počinju bez dvojice reprezentativaca

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 18:26

Radonjić i Rodić slobodni do 6. jula

Srbija je u sredu veče okončala učešće na Mundijalu, sinoć se ekspedicija Orlova vratila u Beograd, a jasno je da će igrači koji su učestvovali na Prvenstvu sveta tek sad na odmor, za razliku od onih fudbalera koji su već počeli pripreme u klubovima. Tako je i Crvena zvezda dozvolila predah dvojici svojih reprezentativaca, Nemanji Radonjiću i Milanu Rodiću.

Krilni vezista i levi bek su od Vladana Milojevića dobili voljno do narednog petka, što znači da su u obavezi da se šefu stručnog štaba stave na raspolaganje 6. jula, a posledično tome, izvesno će propustiti kompletne priprema za start nove sezone, s obzirom da se crveno-beli 3. jula vraćaju iz Austrije.

Izabrane vesti

Zato su male, gotovo nikakve, šanse da njih dvojica budu u konkurenciji za prvih 11 za premijerni susret kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Spartaksa u Jurmali 11. jula. Kako je revanš zakazan za 17. jul, imaće Radonjić i Rodić priliku da uhvate zalet za susret na Marakani, međutim, realnije deluje opcija da budu spremni tek za drugo kolo kvalifikacija za elitni kup, protiv kiparskog APOEL-a, pod uslovom da oba tima preskoče prvu rundu takmičenja.

Inače, Vladan Milojević će u subotu na treninzima u Austriji imati i najveće pojačanje ovog leta, Lorenca Ebesilijaholandski ofanzivni vezista parafirao je ugovor na 2+1 sezonu.

Zvezdu sutra očekuje i treća provera tokom priprema, rival je LASK iz Linca.

FOTO: Star sport


tagovi

Nemanja RadonjićMilan Rodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara