Crveno-beli završavaju najtalentovanijeg igrača Borca (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.12.18. | 15:49

Mogu samo da kažem da ima dima oko te priče sa Zvezdom, poručio menadžer mladog reprezentativca BiH Vladana Danilovića

Crvena zvezda dovodi pojačanja na dnevnom nivou. Jutros smo preneli vest da su u poodmakloj fazi pregovori sa napadačem Zlatibora iz Čajtetine Dejanom Vidićem, te da se ramatra opcija da Milan Gajić iz Bordoa pojača konkurenciju na desnom boku, a prema najnovijim informacijama do kojih je došao MOZZART Sport, crveno-beli uveliko rade na dovođenju Vladana Danilovića (19) iz Borca iz Banjaluke. 

Radi se o biseru banjalučkog fudbala koji je pre nekoliko meseci praktično imao potpisan ugovor sa ljubljanskom Olimpijom, ali posao propao u zadnji čas. Klub sa Marakane nije sedeo skrštenih ruku i kako se može čuti, stupio je u razgovore sa čelnicima Borca. 

Izabrane vesti

Danilović se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog, a za prvi tim je počeo da igra sa 16 godina... 
"Mogu samo da kažem da ima dima oko te priče sa Zvezdom, sve će se vrlo brzo znati. Već za nekoliko dana", poručio je kratko za naš sajt Marko Leon, menadžer mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine. 

Vladan Danilović rođen je u Foči 27. jula 1999. Karijeru je počeo u Sutjesci iz rodnog grada, a za Borac je već uknjižio 64 ligaške utakmice. Ove sezone odigrao je 16 utakmica i postigao dva gola.

Kada su prošle zime bili aktuelni pregovori Borca i Olimpije spekulisalo se da će Slovenci za njegovu slobodu platiti 250.000 evra...  

 


tagovi

Vladan DanilovićBorac Banjaluka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara