Luka Adžić (Mn Press)
Luka Adžić (Mn Press)

Čukarički napada Luksemburžane bez Luke Adžića

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.22. | 14:32

Levokrilni fudbaler zbog povrede zadnje lože nije doputovao sa ekipom na zapad Evrope

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Luksemburga)

Dvoiposatnim letom iz Beograda, fudbaleri Čukaričkog stigli su u Luksemburg gde ih sutra od 20.00 očekuje prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije protiv Rasing Uniona. Na spisku putnika našlo se 24 igrača, Brđani su naknadno iskoristili pravo da prijave novopridošlog, ali dobro poznatog Samjuela Ovusua, ali se na čarter letu nije našao Luka Adžić.

Izabrane vesti

Razlog je što se letošnje pojačanje Čukaričkog nije oporavilo od povrede zadnje lože zbog koje je presedeo na klupi i meč protiv Novog Pazara. Povreda ne spada u kategoriju težih i postoji određena verovatnoća da će krilni fudbaler biti spreman za revanš u Beogradu naredne nedelje. Srećom, Čukarički je dobro potkovan na levom krilu sa Đorđem Ivanovićem, ali i na suprotnoj strani sa Stefanom Čolovićem, Ibrahimom Ndijajem i Ovusuom koji će najverovatnije priliku čekati sa klupe budući da se vratio u Čuku pre samo nekoliko dana.

Adžić je stigao na Banovo Brdo početkom jula kao jedno od šest letnjih akvizicija među kojima su još pomenuti Ovusu, Stefan Tomović, Đorđe Ivanović, Nikola Vujadinović i Muhamed Badamosi. Na njih petoricu trener Dušan Kerkez moći će da računa na sutrašnjem okršaju.

Nekadašnji U-21 reprezentativac Srbije i član Crvene zvezde je za Čukarički debitovao na premijeri Mozzart Bet Superlige Srbije, ali mu prvo oblačenje belog dresa nije ostalo u lepom sećanju. Činio je ofanzivni trio sa Ivanovićem i Mihajlom Spasojevićem, ali je njegov tim izgubio od TSC-a 4:1.


tagovi

Luka AdžićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara