Komentari na vest

Čukina klupa ugrabila Spartakove poklone i tri boda

G

GP

pre preko 1 godinu

Ako pričamo o istoj utakmici u igri je bio i mladi Petković a kod vas u sastavu se ne spominje
D

Dqf

pre preko 1 godinu

Evo vam zvezdo preko puta i defanzivni vezni i napadac,Badamosi i Sisoko
r

respekt

pre preko 1 godinu

Sisoko kida defanzivu, bolje zvezda njega da je pazarila nego mijailovica
t

trea

pre preko 1 godinu

Treba reci posto se najvise gledalo u Ada kao ce igrati, da je napravio dugu pauzu i da se to vidi i tesko je posle tolike pauze igrati uz to kasno je dosao na pripreme Spartaka. Ali isto tako da nije nesto pokazao, vidi se da ima znanje ali igrao je daleko slabiju ligu od nase. Jos nesto Cuka konacno pocinje da radi nesto dobro a ne samo da gleda kako da proda igrace i to neke i prevare koje dovodi iz nase lige. Poceli su da pokazuju ambiciju da su medju nasa 3, 4 kluba pa tako i pocinju da rade pre svega skauting i dovodjenje stanaca. Doveli su Badamosija koji je bio iznenadjenje u prvom delu ali mozda u uradili jos bilju stvar, naravno kada su prosli Ok sa Badamosijem, i doveli Sisoka koji je pojeo sredinu terena, deluje da je mozda najbolji defanzivni vezni u ligi. I uradili su odlicnu stvar dali Zvezdi Mijailovica sto je napravilo mesto za Sisoka, ubili dve muve odjednom. Uvek kritikujem Cuku i jesu za kritiku ali malo su se probudili i poceli da rade ono sto mogu da ambicija bude neku uspeh sportski i motiv. Treba da zaradjuju i prodaju to je sustina ali da to dignu na visi nivo da uzimaju igrace po Evropi i svetu, kako rece Matijasevic nasi skuti su preporucili i doveli ovog Brzailca sto je dosao nedavno. Mnogi su se smejali ali da ako stvarno imaju skaute po Brazilu onda kapa dole, znaci ulazes, nalazis igrace, ali ides i na trofeje i jacanje tima a sa tim dolaze i ozbiljnije prodaje, i to je Ok politika. Ali ono sibicarenje sto su radili nije bilo Ok, ovako nek rade kao Benfika, Red Bul, pa i Dinamo Z ali na nizem nivou, dovodis sve bolje igrace ides na trofeje a onda unovcis sve to. Cuka ima lepih prodaja i zaradila je lepe novce i treba da jaca i da ulaze u igrace, a ne samo prodaja i izadjes u Evropu i odmah te ponize neki Levante klub, zbog toga je mnogima isla na zivce jer samo prodaja a nemas osecaj odgovornosti da predstavljas ligu i srpski fubal i zemlju. Ovako ocekujemo jos jace. Naravno bilo bi dobro da to radi i Spartak i da bude jaci, i jeste uradio eto Ado je najvece ime mozda koje je doslo u nas neki klub da nije CZ ili Partizan. Bilo bi bolje da mogu i oni da budu i jaci od Cuke ali kako nisu za sada onda mogu da rade na tome da se priblize jer oni spadaju u klubove koji su poznati u Jugoslaviji bili. Spartak i Subotica zasluzuju po svemu da imaju jak klub koji bi isao na trofeje takodje
K

Karpati

pre preko 1 godinu

Ako si posle jedne pobede napisao sve ovo,sta si onda pisao kad su vezali cetiri neresene utakmice...
G

Gajba prevarant

pre preko 1 godinu

E Nikola Simovicu, glumite neke gazde, igračima ništa dali platu za novembar, decembar, januar i počeo februar sada. Igrači koji odlaze pretite im da oproste svoje zaradjene plate ili u suprotnom neće dobiti papire. Kako radite tako se i vraća. U DRUGU LIGU spartak!
N

News

pre preko 1 godinu

Ado igrac od 2 miliona evra. Koja je on prevara od igraca. Dobro je sto nije dosao u Zvezdu.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ado je odlično odigrao. Biće pravi igrač za LŠ. Na žalost jedan od retkih.
G

Gost5

pre preko 1 godinu

Ado bio najgori.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Ocigledno nisi gledao tekmy, nije ni cudo sto ga nije hteo niko,potpuno van ritma,to nije onaj Ado i pitanje da li ce ikada biti.
М

М21

pre preko 1 godinu

Ако је Адо појачање за ЛШ, онда и већина нас који коментаришемо овде може да игра исто ЛШ
j

jebg

pre preko 1 godinu

Momak nije igrao godinu dana, vidi se da zna ali mu fali ritma