"Kodogbija i Humels poslednje mete Galijanija"
"Kodogbija i Humels poslednje mete Galijanija"

Da li je to ptica, da li je to avion? Ne to je Adrijano Galijani, koji sada juri Kondgbiju i Humelsa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.06.15. | 10:58

Prvi operativac Milana se razleteo po Evropi tražeći najskuplja moguća pojačanja

Kodogbija i Humels poslednje mete GalijanijaAdrijano Galijani ima lukav plan... Samo što je još teško utvrditi o čemu se radi. Da li to prvi operativac Milana zavarava javnost puštanjem informacijama o sastancima sa po oceni većine nedostižnim pojačanjima za Rosonere ili se nada da će neko pasti pred "šarmom" najpoznatijeg ćelavka u svetu fudbala nije nam jasno. Sigurno je samo da se Galijani poput Supermena razleteo po Evropi tražeći vrhunske igrače rade da potpišu ugovor sa gigantom sa San Sira.

Za vikend je navodno razgovarao sa predstavnicima Zlatana Ibrahimovića i Danija Alvesa, naišao je na zatvorena vrata, ali nije trošio energiju već je odmah skoknuo do Porta da opipa puls Džeksona Martineza i Jasina Braimija. Njihov odgovor još nismo ni čuli, a Galijani je, navodi Korijere delo Sport, već spakovao kofere i krenuo put Francuske gde je prema poslednjim izveštajima sa čizme otišao po Monakovog Žofrija Kondogbiju.

Izabrane vesti

Ali ni tu nije kraj avanturama 70-godišnje ajkule iz Monce, pošto pojedini mediji sa Apenina navode da je njegova sledeća destinacija Dortmund, a meta – Mats Humels.

Sve imena koja deluju preskupo za Milan koji smo gledali u prethodne dve sezone, ali Bi Tičaubol bi trebalo da unese svež kapital na San Siru, a takođe – i podjednako bitno – i dobre odnose sa uticajnim menadžerom Neliom Lukasom. Upravo on je i spona sa Kondogbijom, da ne pominjemo opet Martineza i Braimija. I ko zna koga sve još. Jer nema sumnje da će ovoj već sada dugačkoj listi želja u narednim danima biti pridodata još neka imena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žofri KondogbijaSerija Aprelazni rok 2015MonakoMilanMats HumelsItalijaEvropaBorusija DortmundAdrijano Galijani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara