Komentari na vest

Da ovakve šanse pretvara u gol, vredeo bi bar 15.000.000 evra

G

Gostar

pre 11 dana

Pravi trener za tri godine bi od odbačene i prodate Zvezdine dece stvorio tim koji bi pojeo ove preplaćene "veličine"
P

Pedjast3

pre 13 dana

Bukari mora da ostane,on pravi razliku na terenu,malo poraditi na koncentraciji ,tehnici suta sebicnosti ,sa strucnim stabom ,trenerima i psiholozima.Sta imamo ako prodamo koga dovesti?Boljeg necemo.Imamo odlicno krilo,kojeg poznajemo ,a i on vec sve vise spoznaje Zvezdu ,prije se rijesiti i Olainke i Krasoa i Djige i Serifa zajedno nego Bukarija.Onakve cemo lako naci.Bukarija Bogami tesko mozda ,ali cemo debelo morati da platimo da bi dosao opet neko da se uklapa.Bukari mora ostati i dovesti jos jedno brzo kontra krilo i na njima graditi igru,od pojacanja dva ,beka i zadnji vezni ,spic bi trebao ali za nekog ekstra nemamo para na zalost,bolje ih ne bacati,jer pravi spic vriijedi najmanje 8 -10 mil.Poraditi sa malim Sremcevicem!
i

iskreno

pre 13 dana

Nije timski igrač.Treba ga prodati na leto.
B

Bukari da ostane

pre 13 dana

KAKAV GOD DA JE,MI BOLJEG I BRZEG OD BUKARIJA NE MOZEMO NACI I DOVESTI U KLUB BEZ VELIKOG NOVCA,ZATO BOLJE NEK OSTANE JOS JEDNU GODINU PA ONDA GA PRODATI.
К

Какав год

pre 13 dana

Да је, тај исти буакари је пре 3,4 год играо у тренчину у Словачкој а шериф у горици у хрватској. Тада Звезда није знала за њих а играла је европу да би кроз годину, две касније платила масно обештећење које је под упитом да ли ће вратити
@

@kakav

pre 13 dana

Jesi mi dobar batice? Si mešao pečurke sa nekom brzinom ili samo puštao žeksa na repeat?
G

Ggostt

pre 13 dana

Bukari nas ubija i sebičan je mnogo, ALI i mnogo koristan iz jednog jakog razloga što čak i najače ekipe protiv nas (city,lajpcig) moraju da prilagode taktiku prema njegovim kontrama.Nije mala stvar, a jaki timovi retko odstupaju od svoje filozofije.Znam smejaće se neki sad jer nije ubitačan, ali realno pridodavanjem još jednog igrača kada bukari na dugu loptu izleće kontru je pakao za bilo koji tim koji nas napada.Ubija nas nerealizacijom a opet sasvim drugi tim bi smo bili bez njega.
L

Lični stav

pre 13 dana

1.Možda Bukari nije razumeo (ali stvarno) da se pored golova pišu i asistencije...Miloje treba da nađe dobrog prevodioca i to lepo,natenane objasni Bukariju. 2.Primetio sam da igrači Zvezde u želji da daju gol i otrče do severa ignorišu igrače koji su u daleko boljoj poziciji i izgleda da Miloje treba da im objasni da smanje doživljaj i da igraju za tim. Miloje je na konferenciji rekao da čim imaju 18 šuteva na gol da je on kao trener uradio svoje.Slažem se potpuno.Realizacija je igrački faktor.Ivanić,Bukari,Ndiaje da počnu da asistiraju...
J

June

pre 13 dana

Kakav bre Bukari. June.
X

Xyz

pre 13 dana

Tehnicki limitiran igrac. Osim brzine malo sta moze da pokaze
D

DDF

pre 13 dana

Igraci poput Bukarija i njemu slicnim da znaju da igraju fudbala ne bi igrali u C.Zvezdi,Partizanu,timovi koji ulazu u fudbal takve igrace"zaobilaze"za dovodjenje
r

riđobradi

pre 13 dana

Bolje da je Pavle Ilić umesto Ndiaje. Svaku bi šansu realizovao
A

Asj

pre 13 dana

jednu od 60 suteva u dva poslednja derbija
M

Monteroo

pre 13 dana

Eto on na tu brzinu ,dribling da ga je neko nekada naucio kada ide povratna na penal,kada sut,kada dupli pas i trk u prostor....igrao bi PL jer ima predispozicije....al posto su mu odluke nula tu je gde je...
D

Dexl

pre 13 dana

Nemojte zezat...Promasili su 1000 šansi protiv jang bojsa ..da Zvezdi treba 20 sansi da bi se 20 i prva dao gol ..Endiaje u 16 promasi cijelu loptu...a dobro je bolje da ne daju ...onda bi golmanima pala cijena..
A

Amateri

pre 13 dana

I Bukari je 3x u prvenstvu promašio ceo fudbal.Isto tako kada je pogodio loptu išla ne 3m od gola.
L

Lazaros

pre 13 dana

Слажем се да је могао боље Само вратите филм, овај дерби Асистенција и пенал над њим!! Мало је!
G

Gost1818

pre 13 dana

Eh da baba ima nesto...
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Da on na svoju brzinu, promenu pravca i prvi korak, zna da resava gol situacije u visokom procentu, on ne bi igrao u Zvezdi nego u ekipama kao sto su Roma, Sevilja, Frankfurt... Ali za ovoliku kolicinu promasaja, nema opravdanja, jer je ovo previse cak i za amatera. U dva derbija, to je 7 stopostotnih sansi, a ako se setimo Berna... Bas mnogo.
V

Viki Miljković

pre 13 dana

Nažalost, izvlače se fleke lošeg rada trenera i uprave. Bukari je privatnik koji ne dodaje loptu, a njegova brzina ne znači ništa protiv ekipa koje igraju bunker. Od nove godine je dao dva gola u ligi i to Čuki i TSC i bolje da je bio prodat zimus. Imamo Krasoa, Olajinku, Ivanića, Lučića... koji bi bili mnogo korisniji za ekipu na suženom prostoru.

VecaBg1971

pre 13 dana

Vi ste mi novinari sad pa mnogo pametni ! Ja dok sam pisao po komentarima iste ovakve floskule tipa, da nesto znaju igraci koji dodju kod nas ne bi igrali u Zvezdi i partizanu, dobio sam odgovore..."pa ti dovedi bolje" . Isto vazi i za "povratnike" , da znaju, ne bi se vracali u Srbiju. Vi ste sad otkrili toplu vodu, da Bukari ne da nikom loptu, da je sebicni sivonja, kasacko grlo, da Ndiajeu treba bar 25 sansi da zavuce jedan gol itd. Za onaj protiv grobara skidam kapu, ja sam bio u šoku. Mene samo zanima, kako je moguce da je taj Ndiaje placen 4 miliona €, Bukari ne znam koliko ? Mozda je placen milion a Terzi 3...bem li ga,..kako god...i to je mnogo. Da ne spominjem onog Olajinku....lelee...koje je ono drvo...cccc. Pa gde cemo sa tim u Evropu...doktore Terzicu?!

brine

pre 13 dana

dobijali 10000000 evra i nisu ga prodali,a sada će ga prodati zab4,5000000 evra ,toliko o sposobnosti uprave
N

Nije bitna

pre 13 dana

količina keša,već je bitno da se obrće,razumeš?
N

Nemanja1983

pre 13 dana

Zamena za Bukarija može biti Moussa Sylla. Igra drugu francusku ligu. 30 nastupa u ligi 2, 14 golova, 7 asistencija. Izgleda mu i ističe ugovor.
?

??

pre 13 dana

A ne kazete koliko je od tih sansi mogao da ima asistencija. Jos deset asistencija je mogao da ima minimum da nije bio sebican. Za njegovu poziciju su asistencije i prirodnije od golova, takodje cesto budu bitnije. Na prazan gol moze skoro svaki igrac da pogodi, al treba mu nabaciti da postigne gol na taj nacin. Bukari je to mogao deset puta u ovoj sezoni, a nije hteo

VecaBg1971

pre 13 dana

Apsolutno tacno....samo malo je 10 asistencija...mnogo je vise on usrao ali ok...slazem se
D

Dadada123

pre 13 dana

Sto se fizickog dela fudbala tice vrhunski brz eksplozivan agilan ali zato mu manjka tehnike i mozga onako poprilicno.Treba to da popravi i moze igrati recimo u vecini ekipa Serie A.
A

ApsolutnoJa

pre 13 dana

Bukari se mora zadrzati po svaku cenu jer budimo realni, krilo sa ovakvom brzinom tesko da cemo upecati ponovo...
B

Brzi aut

pre 13 dana

Njegova brzina ne znači ništa ni u našoj patika ligi i ni tu nema pred ost a kamoli u Evropi.

Bojank91

pre 13 dana

Vinisijus za sirotinju. Zna sve što zna i Vini osim fudbalskog dela
D

Dex911

pre 13 dana

Da on takve sanse pretvara u gol odavno bi igrao u ligama petice,u nekom timu iz donje polovine tabele ali jbg
S

Srbija 1999

pre 13 dana

Dosada nevidjena šeprtlja.
P

PORUKA.MILOJU

pre 13 dana

Lazar Nikolić je ubrzana verzija Fiće Stojkovića
B

Boners

pre 13 dana

Nikolic ni sam ne zna kako je stigao u Zvezdu, nema kvaliteta kao ni Lucic.
@

@Boners

pre 13 dana

Kako, kako dosao? Da gol Partizanu, koliko je samo para tu pucano Motika, Kabić,sada on mali sto ga Nesko prodao za 2 miliona, dato skoro 6 miliona za njih a ni jedan ne igra ni malo u Zvezdi.
E

Eve.gi

pre 13 dana

Evo i u ovoj situaciji je pao Sveta nesudjeni reprezentativac. I ponovo nije bio faul.
M

Mićko.krojač

pre 13 dana

Mićko je lepu suknjicu skrojio za Goha.
d

d.g.

pre 13 dana

Ćirković iz Tsc je za razliku od Bukarija fudbaler.
P

Pedjast3

pre 13 dana

Svi su oni druze Maradone dok ne dodju u Zvezdu i ne osjete pritisak igranja u istoj.Kakav Ćirković,kakav TSC koji ima 45 navijaca.Ajde ne blamiraj se ,molim te.
G

Gale 86

pre 13 dana

Treba dodati i to da je Bukari lišen pomoći desnog beka u fazi napada. Mićko je u napadu ne upotrebljiv a da jeste Bukari bi imao više prostora i puno bolji učinak.
д

д.г.

pre 13 dana

Ма сигурно је бек крив што маши зицере.
D

DS1989

pre 13 dana

Sa svim nedostacima on je najbolji igrac ekipe... Da nema te nedostake logicno ne bi sutirao loptu po Surdulici i ostalim livadama vec bi bio u nekoj ligi petica.
g

gost978

pre 13 dana

Da on zna da uputi precizan pas i da postigne gol iz svake druge šanse igrao bi u Liverpulu a ne u Zvezdi…pobogu kakvi su ovo tekstovi, tipa šta bi bilo kad bi bilo
I

Idemoo

pre 13 dana

jeste covek promasuje ali jos bitnije mnogo puta to je njegova solo akcija sto je mnogo teze. Odlican igrac, to je krilo koje radi svoj posao a to je da je brz i prodoran. Za nase uslove to je Vinisijus licno.

VecaBg1971

pre 13 dana

Kako moze da bude solo akcija ako dobije pas u prostor i ima 1 na 1 sa golmanom, sta je tu njegova solo akcija leba ti ?!
I

Idemoo

pre 13 dana

@.. rekao sam mnogo puta ne svaki put, nisam generalizovao: Bukari sam dodje u situaciju da da gol tako sto sam izgradi poziciju sto je jako veliki posao. Odlican igrac. On je krilo primarwn posao je da bude prodoran i da se ponavlja i to radi super sve ostalo je plus. Ne zameram mu nista.
š

šta je zadatak krila?

pre 13 dana

On nikad krilo nije bio ni videlo ga niti će biti, tačka.
L

Lazaros

pre 13 dana

Да су ушле лопте приликом сваког шута њега и Ендајеа сад би смо могли да причамо о томе да ћемо узети 40 милиона за њих двојицу!!! Али, то је фудбал, постоји доза Знања, среће, али и голмана супротничке екипе!!

VecaBg1971

pre 13 dana

suprotnicke ?
F

Fußballspieler

pre 13 dana

Bukari i Šerif svojim lošim rešenjima proslavili Jovanovića i Krunića stvarajući lažnu sliku o kvalitetima dvojice golmana Partizana.
1

1959

pre 13 dana

Pa, ko je tu kriv,golmani ili te vedete koje donose takva rešenja. Uvek neko drugi kriv.....
F

Fußballspieler

pre 13 dana

@1959 Pa krivi su Bukari i Šerif što ne realizuju šanse
G

Gost83

pre 13 dana

Trebali su da prihvate tih 10 miliona, ako je stvarno bilo ponude. Medjutim posto od tih para ne bi bilo ništa, niti bi se doveo neki mladji a još više talentovaniji igrac od njega npr, onda neka ga u Zvezdi što duže. Jer oni postenog igraca 'ubodu' jednom u 3 sezone.
R

Rubikova kocka

pre 13 dana

A sto je suludo kod njega, znao je da postiže golove iz mrtvih u golova sto napadač od 40 milona ne može 🤣🤣🤣
P

Pedja108

pre 13 dana

Bukari ima probleme pre svega sto je dosta sebican. Hteo bi da da gol i onda siluje puno situacija umesto da asistira nekome. Inace, ovi sto stalno kukaju kako su osteceni, mogli su da vide kod drugog penala na usporenom snimku, kako igrac Partizana (Antic valjda) nakon uklizavanja dodatno podize nogu i kaci Bukarija po kolenu. Tako da se ocigledno vidi namera igraca da srusi protivnika.
B

BokiUSA

pre 13 dana

Druze nemoj da im se pravdas. Vidis da hoce da izlude od muke.
r

req

pre 13 dana

sta im se pravdas svako ima oci i video je jeste poceo je van 16 kontakt i posle pola metra u kazeneom de podize nogu i kaci ga ako to nije penal onda ne znam sta je
N

NoName1

pre 13 dana

Kači ga levom nogom po kolenu, desnim otvorenim stopalom mu ide direktno na stajni zglob.
C

Cipiripi LE2

pre 13 dana

Pretvorice u sredu ako ne pobegnete sa terena
T

To

pre 13 dana

Ti vidi sa vasim rukometasima zasto beze sa terene.
C

Cipiripi LE2

pre 13 dana

*ako ne sidju sa podijuma
G

Gost1976

pre 13 dana

Odličan tekst,Bukari je ozbiljan igrač sa sjajnim karakteristikama ali sa nedostatkom pre svega koncentracije pri realizaciji,to je veliki problem i taj limit ga košta ne igranja u top klubovima.Za Zvezdu je top igrač,bolje igra protiv Sitija nego protiv Radnika,treba mu prostor i otvorena igra,protiv Paartizana to ima i bez njega ne bi imali ni pola šansi koje stvorimo. To što je promašivao protiv Partizana u sve 3 utakmice i protiv Jang Bojsa je strašno ali rekao sam to je njego bag.. ipak njegova kupovina ai prodaja će biti strašan posao i svaka ćast sportskom sektoru Zvezde na tome.Verujem da će u kvalifikacija Zvezda ući sa 2 brza krila Bukari i verov.Radonjić ili neki još bolji igrač od Radonjića ,ako uđemo u LŠ Bukari ostaje do zime ako ne ide prodaja za min 10 mil.eura. To je plan i realno je ,pljuvači ,neznalice.. će sve da kritikuju ali je ovo realnost.
I

Izgleda

pre 13 dana

Da si i ti neki ekspert koji tvoji 10 miliona, sta pricas, ko ce da odvoji tolike pare, mozda i hoce ali samo Zenit.
A

Ahhahhh

pre 13 dana

E komedije i cirkusa, Partizanovi defanzivci, pa njih prelaze igraci Radnika a kamoli jedan Bukari. Da je Bukari dao 3 gola Partizanu vredeo bi 15 miliona, koje su ovo price pa on u Belgiji kada igrao nije vredeo vise od 4 miliona.
W

WneR

pre 13 dana

Minimum 45 miliona eura! Jos igra u Zvezdani. Znaci 65 miliona!
A

A tato

pre 13 dana

ne smete da dođete u sredu na kup utkmlcu.
x

xXXx

pre 13 dana

Ja ne znam kako ljudi nisu jos shvatili da Bukari nije fudbaler, on je atleticar. Sprinter. Vrlo malo fudbalskog umeca i tehnike, samo brzina koja je za nas nivo fudbala preozbiljna,i zbog toga pravi razliku dok masi 5 sansi po utakmici.
G

Goksi1991

pre 13 dana

Isto i Ndiaje...treba mu 26 zicera da da jedan gol...bilo koji drugi napadac iz nase lige bi u Zvezdi imao bolju realizciju.
D

Djapex

pre 13 dana

Naravno da nije igrac za najbolje Evropske klubove ali može da igra za neki tim iz liga 5... jedan od naših bolji igraca, videlo se u LS da je jedan od retkih koji može da parira na tom nivo-u... taktički nije na top nivo, ali je dovoljan za Zvezdu... sto se tice ostali, Ndiaje je promašaj tj za 4 miliona Evra mora da je puno bolji igrac... ne pije vodu da mnogo radi za tim, jer nije istina... prosečan igrac, a i CV mu je dokaz... Katai je gotov... I u najboljim godinama nije bio top igrac ( ne igranje u Olimpiakosu i u Alavesu je dokaz), ali sada teško igra i domaću ligu... jedino ga vadi što je iznad proseka što se tiče tehnike pa prolazi u našoj SL... Djiga je takodje prosečan i rizičan... jel vredi 2 miliona, nisan siguran... mozda je bolje dati 800 000/ 1 000 000 za Stojica iz TSC-a, ili pokušati dovesti Fajeda koji je na pozajmici u NP... Sto se tice krila, misla da Zvezda treba da obrati pažnju na Seri-a iz Vose... odličan dribler i ima osećaj za pas...
Z

Zizule

pre 13 dana

Jeste, evo TSC samo ceka da se javi Zvezda i da im poklone Stojica.
B

Bnm

pre 13 dana

PAJA ILIC IGRAC UTAKMICE DRUGI DERBI UZASTOPNO. BILO BI DOBRO KAD BI SMELI DA NAPISETE NESTO SLICNO KAO ZA REAL MADRID PRE MESEC DANA KAD STE PISALI ROMANE O SUDIJSKOJ POMOCI. SADA NE SMETE A I RAZUMEM VAS ZASTO...
d

d.g.

pre 13 dana

Bitno je da ste vi nama utehu našli. I u finalu kupa u košarci vama sudije nisu valjale. Problem je što je najgore izdanje Zvezde dovoljno da pobedi najbolji Partizan. Evo uprava Partizana izdala saopštenje da ni jedan gol Zvezde nije regularan...
n

neshha

pre 13 dana

Koji Ilic?
Г

Групни

pre 13 dana

да мууууу на сваком мечу суди судија Шипка вредео би 30. 000. 000
g

gost77

pre 13 dana

ako ga na leto prodaju za 5 milki moze terza da se suta u zadnjicu zajedno sa mrkelom
M

Miloja grom

pre 13 dana

Opet kakav god da je bolji je od većine domaćih igrača sa kojima smo pokušali na krilu tipa Stefan Mitrović, Gavrić, a ni Radonjić nije ništa puno bolje igrao dok je bio u Zvezdi setite se promašaja protiv Cska. Mogu svi sad pljuju afrikance jer je to popularno i to govore likovi kao Rade Bogdanović ali koliko ima brzih srpskih igrača koji znaju nešto? Pa vrlo malo iskreno.
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Ali Klark Kent kaze da ste imali SJAJNU ststistiku,važno je da imate vise suteva i veci posed.Mislim da bi trebalo da se boduje umetnicki dojam a ne golovi.
N

NoName1

pre 13 dana

Sinko, pobedili smo 3-2....Ah, da, bio faul nad Sretom.
B

BokiUSA

pre 13 dana

Noname1.. kako pobedili? Zaboravio si da su pogodili stativu.. 3-3 za njih
N

NoName1

pre 13 dana

@BokiUSA.....Pogodili smo i mi stativu. Znači 4-3 za njih 🤣🤣🤣
P

Partymaker

pre 13 dana

Da budemo realni, Bukari da ima završnicu ne bi bio u Zvezdi...
J

Jöle 39

pre 13 dana

Možda ako bi mu u cv pisalo Ilić asisent
T

Tz

pre 13 dana

Glavne karakteristike brzina i sebičluk.
д

д.г.

pre 13 dana

Од пет зицера три је сам створио. У другом полувремену неупотребљив због ниског блока противника. Изем ти краву која да 20 литара млека, ритне се и то проспе. Огромна је грешка што није продат. Радоњић није лошији од њега , а цена му је до 3 милиона.
@

@d.g.

pre 13 dana

Pojma nemaš a to si dokazao teranjem azarovija sa pričom da treba da jede masno jer je mršav.Nije problem otkup pd 3m za radonjića već plata zacementirana kod agenata koji ga zastupaja koja uglavnom nije manja od par miliona.Svima da bude jasno zašto neki igrači ne odlaze iz nekih klubova.
G

Goust

pre 13 dana

Da takve sanse pretvara u gol ne bi igrao kod nas.. Trebali smo ga prodati zimus za 10m na leto necemo imati takvu ponudu.. Otice za 4-5 i cuvene procente..
R

Realnoat

pre 13 dana

Pa mislis da ga ne bi prodali da smo stvarno imali ponudu? Onu ponudu od 10m je Terzic izmislio.To ce najbolje pokazati cena za koju ce se prodati sada na ljeto.
N

Nekac035

pre 13 dana

Realno sem brzine nema nista drugo. Olajinka se trudi ali nikakvu razliku na terenu ne pravi. Endijaj promasaj nebeski. Djiga tuga svaka utakmica kiks. Kraso ako se ne opameti dzabe mu sve. Tako da sve ove strance treba na leto prodati!
S

Slavuj

pre 13 dana

Olainka igra po 10 minuta, plus nadoknada. Njegov doprinos igri i rezultatima je mizeran, a radi se o igraču koji ima preko 800k eura platu neto, plus poveći bonus za potpis,obzirom da je došao bez ugovora. Takvih u timu imate više komada. Ništa bolji nije ni Kraso. Busate se omladinskom školom, a bonus vam igra reprezentativac N Zelanda od 23 godine plus Điga novokomponovani Šumadinac, na pozajmici iz inostranog kluba, koji je u svojoj domovini Srbiji tek 6 mjeseci. Kako ste obesmislili ovo pravilo bonusa, naravno uz blagoslov geobarskog FSS.
Ž

Žoce odlazi

pre 13 dana

Nijenon dobar u derbijima, nego je Partizan katastrofa, naročito cela zadnja linija i zadnji vezni red. Činjenica je da su Zahid, Saldanja, Goh, Kalulu, i Severina vrhunski igrači za naše uslove, plus Nikolić, Baždar, Janković kao bekap, to zvezda nema. Svaki od pomenutih je doktor fudbala za Bukarija, ali em nemamo defanzivu, em nemamo trenera i onda to izgleda kako izgleda. Da je Marko Nikolić vodio ovu ekipu, čak i sa ovako tužnom odbranom, lagano bi se prošetao do titule ove sezone, sa bar 15-ak bodova ispred Milojevog Fmp-a.
r

rea

pre 13 dana

Još kad bi u civilizovanom svetu svirali penal za kontak 2 metra van 16 - poprilično sam siguran da bi vredeo barem 25 miliona.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Kontak je bio u šenaest postoji snimak nema potreba za lažima.
N

Nebitan63

pre 13 dana

Navijac sam Zvezde i misljenja sam da on osim brzine nema drugo nista, decko nema precizan sut, nema precizno dodavanje ,jednostavno sutne loptu i trci posto je brz i na tome gradi igru, a osim toga nema gram mozga nema intiligenciju u igru (kao i svi afrikanci) .Pogledajte samo u Zvezdi Afrikance,nijedan ne odskace,nista posebno,Olajnika se trudi trci ali sve u prazno,Ndiaje isto tako,Kraso koga svi hvale za moj pojam nista nije pokazao,ne trudi se ne trci neznam ali za mene su svi promasaji.I jos nesto za Bukarija je cena pala i daj boze da Zvezda dobije za njega 5 mil.eu.Zivi bili pa videli.
S

Sale442

pre 13 dana

Ima i dribling sasvim korektan kada se nalazi u kontri, pošto može da iskoristi brzinu. Problem je kada sporo teče napad, pa se napravi gužva u 16 (bunkerisanje SLS). Izuzev par sjajnih poteza, poput ovog u derbiju kada je promešao celu odbranu Partizana, teško mu je da na malom prostoru napravi haos. Nije to imao ni Radonjić, a on će ga verovatno zameniti.
Z

Zvezda 91

pre 13 dana

Decko je operisan od fudbalske tehnike!
V

Vrlo prosto

pre 13 dana

Sa igracima koje dovodis za puno manje novca nego sto placaju po Evropi, mora trener vise da radi! A bojim se da Miloje i napadaci ne idu u istu recenicu
1

10+

pre 13 dana

To je naš Vinicijus, a Milojević je Don Karlo. 😂
A

Aman

pre 13 dana

SEBICAN JE. LEPO NAPISITE
U

Ujka Zitko

pre 13 dana

BRUKAri😂😂😂😂
М

Магико

pre 13 dana

Букари нема везе с фудбалом. То што он ради је дивља игра без грама мозга. Понекад му нешто прође и осим брзине нема апсолутно никакав други квалитет.