Da ste na Pavkova i Zvezdu igrali, milioneri biste bili...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.11.18. | 12:13

Zato uvek MOZZARTOVE specijale shvatajte ozbiljno!

Sinoćnje čudo na košavom okupanoj Marakani bilo je više od sporta, od sportskog događaja. Bilo je to sat i po fudbalske religije u njenom najboljem izdanju, sa sve čudom, uskrsnućem i svecima.

Ali bila je to, ispostavilo se, i savršena prilika da se zarade veoma, veoma ozbiljne pare uz minimalna ulaganja, posebno na specijalnim igrama koje smo vam juče ujutru predstavili. Malo je bilo onih koji su ovaj specijal shvatili ozbiljno kao priliku da se dobro opare, a neko i da postane milioner. A nije da ima puno takvih prilika u našem svetu sportskog klađenja.

Izabrane vesti

Tako Vam je MOZZART juče ponudio kvotu od čak 30,0 da će Crvena zvezda pobediti Liverpul i da će Milan Pavkov dati gol! A momak iz Begeča ne dade jedan, vać dva komada i to kakva. Nažalost, malo vas je verovalo u njega i Zvezdu, barem na delu, to jest na tiketu. Nažalost...

Takođe, ponudili smo i 2,50 kvotu da će pasti gol glavom na meču koji je "otvoren" upravo tako, već legendarnim "zakucavanjem" Pavkova! A mora se priznati i da je ova kvota "astronomska" s obzirom na to da je ipak engleski klub došao u Beograd. Srećom, oni ga nisu tako dali, ali je one koji su verovali Pavkov ispoštovao.

Pre meča sa Liverpulom poundili smo vam i kvotu 4,20 koju ste mogli da ulovite, da ste imalo verovali da momci Vladana Milojevića mogu da sakupe više od 2,5 bodova do kraja grupnog dela takmičenja u Ligi šampiona. Prošlo!

Ne zaboravimo ni ponudu koju ćemo uskoro "osvežiti", a to je koeficijent da će naš prvak primiti manje od 17,5 golova u Grupi C. Bilo je tu još prilika, naročito u "normalnoj ponudi", ali za prosutim mlekom ne treba plakati. Biće tu još prilika da se i na ovaj način podrže naši klubovi u Evropi, pa i Zvezda u preostala dva paklena kola. Ali i da se značajno popravi kućni budžet.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Starsport


tagovi

Milan PavkovMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara