Dara Bubamara i Konstrakta zagrmele na krcatom Olimpiku! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.08.22. | 21:10

U trenutku kada je reprezentativni čuvar mreže i bivši golman Benfike izlazio na teren čula se pesma "Nisu to kiše", dok je izlazak doskorašnjeg asa Crvenih đavola propratio hit sa nedavne Evrovizije "In Corpore Sano"

Prošlu sezonu u italijanskoj Seriji A "obeležio" je hit Nade Topčagić "Jutro je", koji se pevao na San Remu i rođendanu napadača Milana Zlatana Ibrahimovića, a u uvertiri ove sezone, tačnije na generalnoj probi Rome pred start sezone, na repertoaru rimskog Olimpika našle su se Dara Bubamara i Konstrakta.

Razlog za to bilo je predstavljanje ekipe Žozea Murinja, gde su se našli i srpski fudbaleri Mile Svilar i Nemanja Matić. U trenutku kada je reprezentativni čuvar mreže i bivši golman Benfike izlazio na teren čula se Darina pesma "Nisu to kiše", dok je izlazak doskorašnjeg asa Crvenih đavola propratio hit sa nedavne Evrovizije "In Corpore Sano".

Izabrane vesti

Roma je večeras pred rasprodatim Olimpikom i 72.000 gledalaca ugostila ukrajinski Šahtjor, a pred sam početak meča predstavljena je ekipa Žozea Murinja. Odlično odrađeni prelazni rok, u kojem su pored Svilara i Matića, došli i Zeki Čelik, Paulo Dibala i Žoržinjo Vajnaldum, propratila je i prava euforija Romine publike koja je pala u stanje potpunog transa.

Žoze Murinjo je fenomenalno uklopio u sve to i deluje da sjajno balansira kormilom Vučice. Ostaje da se vidi da li će sve to ispratiti i rezultati na startu nove sezone. Roma sezonu počinje 14. avgusta na gostovanju Salernitani od 20.45.



tagovi

Nemanja MatićMile Svilar

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara