Abiola Dauda i Andrej Černišov (©AFP, ©MN Press)
Abiola Dauda i Andrej Černišov (©AFP, ©MN Press)

Dauda i Černišov čekaju prvenac u Kolkati

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.11.22. | 11:27

Mohamedan loše počeo u I-ligi

Aktuelni vicešampion I-lige Mohamedan Sporting nije dobro otvorio novu kampanju. Crni panteri nemaju nijedan bod posle dva odigrana kola, a pritom još nisu uspeli ni da postignu gol. Veliki pritisak trpi ruski strateg Andrej Černišov, nekadašnji strateg subotičkog Spartaka, jer se od njega očekuje da preokrene stvari kada u sredu odigra prvu domaću utakmicu protiv NEROCA-e u Kolkati.

Mohamedan je u uvodnim rundama morao da se suoči sa jakim protivnicima u obliku Gokulama Kerale i Pandžaba, izgubivši svaki put sa 1:0. Crno-beli su se našli u zaostatku posle samo tri minuta protiv Pandžaba u Pančkuli u nedelju i, uprkos tome što su dominirali u posedu lopte tokom većeg dela susreta, nisu uspeli da valorizuju šanse.

Izabrane vesti

Konkretno, prošlosezonski osvajač Zlatne kopačke lige

Markus Džozef

, koji je imao težak početak sezone. Napadač iz Trinidada i Tobaga povredio se u predsezoni i propustio je prvu utakmicu protiv Gokulama. Konačno je bio spreman da počne protiv Pandžaba.

"Markus se sada vratio u tim, ali mu nije lako jer smo mnogo putovali na gostujuće mečeve

", rekao je Černišov.

14.30: (1,53) Mohamedan (3,90) NEROCA (5,90)

Rus je u obe dosadašnje utakmice u špicu koristio Abiolu Daudu (34), bivšeg napadača Crvene zvezde, koji se još traži u Indiji, gde je stigao posle dvogodišnjeg boravka u atinskom Apolon Smirnisu.

S druge strane, NEROCA kreće na turneju koja podrazumeva šest vezanih gostovanja. U početna dva domaćinstva Narandžasta brigada je najpre poražena od Real Kašmira (0:1), a zatim je savladala Sudevu prošlog petka mimnimalnim rezultatom. Sudeći prema prošlosezonskim rezultatima, odlazak van kuće ne prija ekipi, koja je bez slavlja na strani na sedam uzastopnih duela.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

INDIJA 1 - 3. KOLO

Sreda

12.00: (1,95) Pandžab (3,30) Radžastan (3,80)

14.30: (1,53) Mohamedan (3,90) NEROCA (5,90)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Indija 1Abiola DaudaAndrej Černišov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara