De Laurentis razočaran zbog remija, nije hteo da putuje s ekipom! Sa njim ostaje i njegov čovek od poverenja...

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.09.18. | 11:39

Da li je na pomolu neki posao?

Napolijev remi u Beogradu dočekan je kao volej za italijansku štampu, koja je većinskim delom pisala o igri pulena Karla Ančelotija s dozom kritike.

Osim brojnih analiza svoje viđenje utakmice dali su i Andrea Pirlo, Bili Kostakurta, Fabio Kapelo, Masimo Ambrozini, a kroz novinske stupce provukli su se i članci posvećeni prvom čoveku Napolija Aureliju de Laurentisu.

Izabrane vesti

Kontroverzni vlasnik Napolija i poznati filmski producent odlučio je da krene na gostovanje sa ekipom prvi put posle godinu i po dana i utakmice protiv Reala u Madridu, ali nije imao razloga da bude zadovoljan. Napoli jeste dominirao, ali na krcatom stadionu Rajko Mitić njegov tim nije uradio ono zbog čega je i došao - nije uzeo tri boda i tako je došao u neprijatnu situaciju. 

Posle lepog popodneva provedenog s upravom Crvene zvezde tokom ručka u jednom poznatom beogradskom restoranu, De Laurentis nije video konkretnost u igri, niti ideju kako da se probije barijera zvana Milan Borjan. Italijanski mediji tvrde da je De Laurentis toliko bio razočaran, da je odlučio da ne putuje sa ekipom nazad za Napulj. Umesto toga De Laurentis će ostati u Beogradu još neko vreme, a društvo će mu praviti njegov najbliži saradnik Andrea Kjaveli. U pitanju je čovek koji je uvek najbliži De Laurentisu, jedan od direktora Napolija i radi dosta bitnih poslova za klub. Navodno, on je imao veliki udeo u De Laurentisovoj kupovini Napolija 2004. godine, kada se klub našao na prosjačkom štapu. 

Nije poznato da li će De Laurentis imati i nekih poslovnih sastanaka u Beogradu i Srbiji, ali zasad samo stoji da će ostati još neko vreme...

Foto: Action Images


tagovi

Aurelio De Laurentis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara