""
""

Deci s ljubavlju – jedan je Borac!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.09.16. | 15:53

Jubilej 90 godina čačanskog Borca uz dečju graju na četiri terena Gradskog stadiona u subotu 17. septembra od 16.30

Malo sportskih kolektiva u našoj zemlji može da se diči tradicijom dugom 90 godina. Čačanski Borac ipak ima tu privilegiju, pa je shodno tome skoro vek trajanja kluba sa obala Morave dovoljan razlog da se jubilej obeleži manifestacijom Deci s ljubavlju – jedan je Borac!

Inicijativa za ovakvo prožimanje decenijskog trajanja i budućnosti čačanskog kluba potekla je od strane sportskih novinara. Zborno mesto nije bilo teško izabrati, a ono je, pa zna se Gradski stadion u Čačku. Deca i omladina, budućnost Borca i Čačka okupiće se u subotu 17. septembra u 16.30. Svečano otvaranje zakazano je za 18.00, a idejni tvorac ovog zbilja lepog dešavanja je Aleksandar Ivković koji s ponosom tvrdi da će svetla novih Borčevih reflektora osvetliti puteve mladih naraštaja ka novim danima čačanskog fudbala.

Izabrane vesti

Na kraju, a uz informciju da će mališani u okviru ove manifestacije imati priliku da izađu i igraju na četiri Borčeva terena ostaje nam da konstatujemo i poželimo da iz naših sportskih sredina češće dolaze ovakve vesti. Deci s ljubavlju – jedan je Borac zato jasno ukazuje na činjenicu da je srce Čačka već 90 godina na fudbalskoj mapi okrenuto budućnosti i mladima, pa neka tako i ostane...

Piše: Miloš Milić


tagovi

jubilejdecaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara