Degenek o sudijama: Žalosno je da štite bogate, ne možeš da im priđeš, odmah sviraju faul...

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.12.18. | 00:14

„Ipak, ponosni smo“, uverava štoper Zvezde

Da je bolji Pari Sen Žermen znalo se i posle žreba, potvrđeno je u Parizu, a razlika u klasi videla se i u beograskom duelu. Na kraju, možda i previše ubedljivih 1:4, s obzirom na nalet Crvene zvezde početkom drugog poluvremena.

Štoper Miloš Degenek uverava da rezultat ne ilustruje da je domaćin utakmice šestog kola Lige šampiona bio u podređenom položaju, pa deo krivice za poraz prebacuje na pleća sudije Vilijan Koluma iz Škotske.
Nismo zaslužili da izgubimo 1:4. Sudije štite bogatije, što im je u interesu, a to je očigledno i žalosno. Krivo nam je, jer je prvog golu prethodio faul (nad Milanom Pavkovim, op. au), drugi smo primili iz tranzicije, treći iz prekida, a taj četvrti nije trebalo ni da se dogodi, jer je bio kraj utakmice. Kako god, igrali smo lepo, moglo je da bude bolje. Ponosni smo na ekipu, ceo klub i sve ljude koji imaju dodirne tačke sa klubom. Svaka čast svima”, predočio je Zvezdin defanzivac.

Izabrane vesti

Koja reč o direktnim konkurentima, jednoj od najpotentnijih napadačkih linija u svetu fudbala.
“Najviše me je impresionirao Anhel di Marija. O Argentincu se ne priča mnogo, a igra neverovatno dobro. Nejmar i Mbape su izuzetno kvalitetni. Mbape je brz, pravolinijski igrač, a Nejmar je Nejmar. Lopta mu se lepi za nogu. Teško je igrati protiv njega, ali i protiv svih njih, jer ih sudije štite i odmah sviraju faul. Ne možeš da im priđeš”.

Što ne menja kompletan utisak o timu Tomasa Tuhela
“Vidi se da je PSŽ dobra ekipa. Ako ne dođe do polufinala to će biti neuspeh. Kad u jedan tim uložite mnogo novca onda se sve ispod finala ili polufinala smatra neuspehom. Želim im sve najbolje”.

A Zvezda? Premašila je očekivanja ove sezone.
Znače nam aplauzi Delija. Baš znače, jer smo ih zaslužili. Ne samo protiv PSŽ-a i trijumfom nad Liverpulom, već čitavom sezonom. Dajemo sve od sebe, ovo što smo uradili je korektno. Mnoge smo iznenadili. Uzeti četiri boda u ovoj grupi, što nije mala stvar“, ocenio je Miloš Degenek.

FOTO: Reuters


tagovi

Miloš DegenekLiga šampionaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara