Komentari na vest

Dele Ali kao Džesi Lingard, brzo propadaju ti veliki engleski talenti

j

ja psv !

pre preko 2 godine

Nikad nisu imali Talenta Niti ce Imati da im nije Stranaca i Marketinga Liga bi im bila na Nivou Ceske !

Falični Tom

pre preko 2 godine

Problem je što u Engleskoj ligi imaš više stranaca nego Engleza. Problem je i što daju tolike pare da dovedu najbolje strane igrače da bi unapredili svoju ligu. Problem je i to što ti stranci tu dolaze sa željom da se dokažu, da izbore svoje mesto u reprezentaciji dok se Englezi izbore za jak ugovor i baš ih briga. Mediji ih dignu u vis kao da su Bogom dani a u stvari su prosečni igrači za lige petice. Najbolji primer su Sterling i Megvajer. Dovedeni za ogromne pare, imaju ogromne ugovore i sad ih klubovi drže samo da bi izgurali tu priču o njima kao kvalitetnim igračima a u stvari su teške neznalice.
G

Gost1010

pre preko 2 godine

Mnogo je i do menadzera, mozda najvise, a tu je Klopp uradio fanstastican posao s Trentom Arnoldom, pa Harvey Elliot fantastican momak do ove nesretne povrede pocinjao tekme u veznom redu Liverpula pored velike konkurencije i tacno se vidio napredak od dolaska Kloppa, Curtis Jones fenomenalan vec ostavio trag u svojoj igri, a najbolje od svega jos ce dosta da napreduju. Evo sada Morton momak sto je igrao protiv Milana cijelu tekmu zadnjeg veznom, kakva partija i kontrola tekme, presing dobar tajming, pas igra, nisu tipicni engleski balvani, a najdraze mi sto niti jedan nije bio izvikan i dizan u nebesa jer upravo to menadzer ne dozvoljava odnosno usadio im je drugi mentalitet. Ovamo ova nadobudna ekipa igra fortnite do 4 ujutro pa normalno da ce propasti.
И

Извини друже

pre preko 2 godine

Али Ливерпул је добио славни Милан са комбинованим ако погледамо већину из првих 11 може се рећи и са резервним саставом док је Милан изашао скоро па у најјачем можда ти преферираш калчо али калчо не може прићи премијер лиги
C

Che gile

pre preko 2 godine

Englezi ne mogu da se uporede sa Spancima, Italijanima i Nemcima po talentu. Njihova liga je upakovana da izglefa kao najbolja na svetu. Cene igraca su prenaduvane. Kvalitet fudbala se svodi na trku i tucu, napravis sto napada pa ce dva tri da prodju. O taktici da i ne pricamo. Igraci kad odu iz engleske u italiju izgledaju pogubljeno kao prase u liftu. Svaki pravi postovaoc pre ce pogledati utakmicu Verona - Atalanta nego Noric-Arsenal.
A

AR

pre preko 2 godine

Ja se nadam da se šališ... premier liga trenutno ima najjace klubove, najbolje igrace, najbolje trenere, infrastruktruru i marketing... pogledaj broj ucesnika koji su prosli grupu i sve ti je jasno. Porediti Tuhela, Klopa i Gvardiolu sa Piolijem ili Inzagijem je uvreda za zdrav razum.
P

Peki30

pre preko 2 godine

A šta imaš gledati kod Italijana? Englezi i dalje imaju najatraktvniju ligu, sa najboljim ritmom i tempom. Svako svakog bukvalno može da dobije. U redu, malo ih kolje tehnika i taktika, ali zato uzbuđenja ne nedostaje. Italija je zanimljiva ko salon nameštaja, niko ne može prići Englezima po tempu, dinamici, uzbuđenjima
C

Che gile

pre preko 2 godine

Kao sto sam i rekao, upakovana da izgleda kao najbolja na svetu, marketing, hajp... Levo desno pa ko poveruje poveruje. Kao kinder jaje, lepo izgleda spolja a u sustini 10 grama cokolade i jeftina igrackica od plastike... Moze Man City da potrosi jos pet milijarde eura ali nikad nece biti Real ili Milan ili Bajern. Dodje Ranieri i osvoji titulu, Konte osvoji, Sarri ligu evrope.. Pogba sam kaze da kada je dosao u Juve tek je video koliko nista nije znao o fudbalu. Do tada je video samo trku i tempo.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Pa nije sporno da su Italijani imali najbolje trenere, taktičare, sad su to Nemci. Ne znam šta imaš protiv Sitija, kad je to ekipa koja od kako je Gvardiola stigao upravo igra tehnički najpotkovaniji fudbal na svetu. Pravi, izvorni fudbal, suva tehnika, dodavanja, najizgrađeniji sistem i stil igre, iz udžbenika, kao nekad Barsa. E sad to uporedi sa Interom i Juveom i šta je gledljivije
S

Srecko Sojic

pre preko 2 godine

To ne pije vode. Eto Lukaku za primer u Interu kidao u Celsiju se ne moze sastaviti
G

Gost007

pre preko 2 godine

Junajtedovi klinci iz Akademije obecavaju imaju par dobrih i u prvom timu,zavisi kako ce Ragnik da ih razvije,Celsi ima isto solidne klince,a ostali su prosek..
H

Hranca

pre preko 2 godine

Bitno da je se on usemio sa Gvardiolinom cerkom.
a

axaxaxa

pre preko 2 godine

taj dele veze s mozgom nema zadnjih godina
A

Azex

pre preko 2 godine

Iskreno ni kad je bio najbolji nije bio talenat na nivou mladjih engleza:TAA, Dzejms, Belingem, Foden, Maunt, Galager…
F

Fabri

pre preko 2 godine

Pa naravno.. Ironija sto tehnicki najlasbiji igrac medju tim talentima i dalje igra na najvisem nivou. Sterling. Kakvi precenjeni bedni igraci Ali,Lingard,Megvajer,Šo,Bisaka,Pikford, mozemo do sutra da nabrajamo..
Z

Zole

pre preko 2 godine

Možemo zakljuciti da su englezi netalentovana nacija za fudbal s obzirom koliko para ulazu i kakve uslove imaju. Od Runija nemaju igrača top klase a on je odavno u penziji. Kejn se ne bi video u Realu, Bajernu itd. I da je on ta klasa uzeo bi ga neko odavno, ne bi ni 150 miliona bio problem. Jednostavno ne znam ni jednog igrača engleske reprezentacije top klase, sve je to marketinski trik