Komentari na vest

Deset Partizanovih desetki: Skrojene po meri samo za Moreiru i Vukića, Natho bi morao nešto da osvoji

O

Object

pre gotovo 2 godine

Vratite Ljajica
F

Fo rev er

pre gotovo 2 godine

Sasa ilić je bio 10
P

Pfc_Dr

pre gotovo 2 godine

Sale je bio 22
t

torii

pre gotovo 2 godine

šta je sa peleom iz ćićevca?
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Kad posle Vukotica,Stevanovica....desetku navuce i Stefan Prepodobni Babovic nema dalje...
n

nemam pojma

pre gotovo 2 godine

Kad je Partizan trebalo da odskoči od zvezde i ode decenijama napred, mi smo imali gadove u upravi, pilićare koji to nisu dozvolili. Oterani su uvek najbolji igrači. Za Moreiru i Vukića su rekli da imaju prevelike plate, da je bolji povratak Saše Ilića, koji više nije bio za ozbilljan fudbal, pa nije dobijao šansu ni u prosečnom austrijskom timu. Član UO iz Čačka, direktor Dunav osiguranja, je stalno ponavljao da ne sme niko da prima godišnje više od 120.000 evra. I tako su pilićari pravili pilićarski Partizan pod nadzorom Đurića. Pravili smo solidne transfere a novac je tekao i cureo na sve strane. Rekli su da je budžet preko 22 mil. evra, a fudbaleri nisu imali ni pet miliona skupa. Nikad nećemo saznati kako je to curio novac iz Partizana, samo, jasno nam je koji je svih tih godina bio grabež i prljava borba da se uđe u upravu. Partizan neće krenuti napred dok ne dobije upravu koja će raditi na što boljem timu i što većem novcu sponzora. A ovako, njima lično, to je smetnja mutnom poslovanju. Njima odgovara da je Partizan na ivici funkcionisanja, da bi se što više trgovalo, a oni punili džepove.

PFC

pre gotovo 2 godine

Skoro nikad Partizan nije imao normalnu upravu od 1966. kad je rasprodat bio tim pre finala nisu hteli da ih sacuvaju pa gde to ima rasprodas igrace pre finala kupa sampiona, ako gledamo unazad mozda je Zecevic iz novijeg doba bio najbolji za ove trenutno tata mata.
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Piksi,Dejo,Rambo, Stanković,Krupniković strelac najljepšeg gola na derbiju ikada,Katai i mnogi drugi
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Svaka čast, vratili ste me malo u lepša vremena i Partizana i uopšte fudbala,majstora fudbala. Koliko je samo mladih "desetki" propalo u Srpskom fudbalu, a i stranaca..poslednji u nizu Suma!
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

suma je bio najveci madjionicar u srpskom fudbalu i nije propao vec je oteran od strane trenera da bi se na njegovo mesto stavio menadzerski igrac...
V

Vidim

pre gotovo 2 godine

razvalice Javor jer ovi su Jos umorni od barata.
J

Jaa

pre gotovo 2 godine

Mogao bi i Radnicki da razvali svog protivnika, posto ce biti umoran od meceva sa mocnim Domzalama i Koprom.
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Ne znam misljenje drugih i ne zanima me.Narocito onih drugih koji nas svaku nasu vest pisu gluposti i vredjaju. Video sam zadnju proveru uzivo i jasno mi je bas sve.Imacemo mnogo bolji tim koji ce igrati drugacije i brze sto je danas najbitnija stavka za dobre rezultate. Prvo,deca koja ce igrati bonus igraca,bolji nego ona dva iz prosle sezone,Petkovic i Bazdar.( Jovic Terzic) Pozadi mnogo bolji, Filipovic odlican. Sveta ce igrati sa jednim.od druga dva stopera koji zajedno deluju bas osrednje (Vuajcic Senicanin),da je srece ne bi igrao ni jedan od njih. Na sredini je dosao Andrade,koji videcete deluje kao da je dosao iz lige 5,ne znam kako su ga nasli ,ali vrhunski igrac kao i Fejsa naravno,on je isto nov jer nije ni igrao Stize Dijabate,dovoljne je sto je brz i bolji od Lazara Idemo jos napadac jer to je max Bolji,jaci brzi tim Svaka cast nasem treneru , Bravo
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Bravo Sale, konacno da neko kaze nesto pohvalno o pojacanjima, i treneru, svi nesto mrace i sire pesimizam. Nadam se da ce uskoro stici i napadac, pominju se Pavlovic i Tedic. Ja bih doveo obojicu jer Milovanovic verovatno ide.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Upravo zato sto je pogresno guran na ofanzivnom veznom,propao je Lazar Pavlovic.Decko je zadnji ,odnosno centralni vezni,i da mu je na vreme data prilika,danas bi bio stub Partizana.A on je na svakoj desetoj utakmici dobija po neki minut,i na kraju je potpuno izgubio samopouzadnje i propao.Takodje Natho nigde u karijeri nije bio ofanzivni vezni,vec zadnji odnosno centralni vezni.Jedino u Partizanu,i to sada na zalasku karijere,kada je dodatno izgubio na brzini.Dakle Partizan mora da dovede pravu desetku,Ljajica i da u rotaciji sa njim tu poziciju iznese Bazdar.A dobro bi bilo da tu poziciju odigra kao povuceni spic,spic sa jakom tehnikom i smislom za igru i asistenciju,tipa Jovetica.
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Decko ne moze biti vrhunski igrac,imao je sansi i previse Pogledajte klipove kada je Fica Stevanovic imao 14 god ,sta je dete radilo na terenu eto ni on nije uspeo,sta drugi da kazu
b

batabane

pre gotovo 2 godine

@Sasa74 ok,ali ja ne razumem poentu tvog komentara.Pre svega Pavlovic je dobio nesto prilika,ali kad je vec bio otisao gde ne treba.Igrao je slabo i nesigurno.Ali shvati,upravo trener treba da vrati igraca,to je posao trenera.A ne da gura u tim balvane Scekica i kasnije Jevtovica.Lako je reci on nije u formi ne moze da igra.Tesko je ,jeste,ali to je trenerska velicina,poljuljanog igraca vratiti,i ceo tim.A sto se tice Fice,upravo bi ga vratio sada u Partizan ,i vratio ga u formu,jer majstor je majstor.Ne mozes da podignes formu Miljkovicu,Scekicu,Jevtovicu,Lutovcu,Holenderu,kad ne znaju,nemaju pojma,ali svi oni koji su nekad pokazali talenat,uvek se mogu vratiti.Ukazati poverenje,ukazati na greske,pokazati kako da ih ispravi.Strpljivo ga sacekati,i rezultati moraju doci.A ne da forsiras neznalice,i da se nadas ,da iz kamena potece voda.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Ovako, Ivan Tomic je napravio taj Partizan sa Moreirom, dok Ilijev ne bi znao, ni kad bi imao budzet od 50 miliona..
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Iskreno taj isti Beko Fofana vojnik Partizana nije dobio pravu priliku, kad god je igrao trudio se da opravda zasto je doveden, navijaci su ga zavoljeli zbog truda i nagradjivan je aplauzima uvijek, da je dobio pravu sansu i da je startocao 10tak utakmica vjerujem da bi gazio i da bi ga Partizan dobro unovcio, ali tad su bili u interesu kluba neki drugi igraci. Beko Fofana vojnik Partizana i dan danas.
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Ivan Tomic i Savo Milosevic imaju osecaj da pronadju dobre igrace. Mijatovića za predsednika kluba i to bi bila jedina kvalitetna opcija za Partizan.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Jos kad bi on bio lud da ode iz Reala i dodje kod nas.
P

Pećka Pivo

pre gotovo 2 godine

Opa...nisam očekivao ovakav tekst s obzirom na to da je Moreiru iz Partizana oterao Aleksandar Stanojević. Ponižavao ga, pričao laži o njemu i još svašta nešto je radio Stanojević a sve sa jednom namerom...da Moreira više ne bude u Partizanu!

Moreira

pre gotovo 2 godine

Najjače izjednačenje Partizana, 95. minut, Zvezda vodi 1-0, Koroman krenuo da nas dokusuri, Božović ispucava, Dijara grudima za Moreiru i goooool. Bajko sve ulepšao. Jedini gol kada sam se više smejao nego radovao 😁
L

Luis Sinisterra

pre gotovo 2 godine

Vidis, ja tu utakmicu pamtim i po tom golu ali jos vise po sprintu Tutorica ka navijacima posle postignutog gola...pa on takav sprint u zivotu nije istrcao! Mislio sam da ce se povrediti od srece 😂
L

Lee Addy

pre gotovo 2 godine

Samo što nije branio Bajko, nego Stamenković.
P

Prince Tagoe

pre gotovo 2 godine

@Lee Ady Nije bitno ko je branio, sustina je ista.

Moreira

pre gotovo 2 godine

Da, greška. Stamenković.
l

lool

pre gotovo 2 godine

Nathov nedostatak u odnosu na Vukica i Moreiru je momentum! Tacnije doba Toleta Karadzica.Inace je doktor za obojicu.

Stara prica

pre gotovo 2 godine

Kad se setim vaseg komentatora kod gola Vukica na kome je sviran i penal za vas zbog butine Rnica ali ni to nije pomoglo pa kaze ,,Lepo je ovde promesao odbranu Vukic" sve Tole namestio.
@

@stara prica

pre gotovo 2 godine

To je prica iz kategorije "nije se dogodilo"...

Stara prica

pre gotovo 2 godine

Proverite ako neverujete isti derbi lopta pogadja u butinu Rnica penal i jos zuti karton Evandro pogadja stativu na kraju 0-2 za Partizan prvi gol Zvonimir Vukic.
M

Moreira Dr.

pre gotovo 2 godine

Moreira i Leonardo dva najbolja ofanzivna vezna stranca u Partizanu. S tim što je Moreira igrao preko 3 godine, Leonardo jedva 1. Vukić je bio odličan igrač, možda bolji i od Saše Ilića ali kada je bio mlad. Kao stariji kada se vratio trebalo mu je 6 meseci da uđe u kakvu takvu formu, za to vreme već smo ispali od Šamroka. Da je ostao Moreira i da ga nije oterao Stanojević (kao što posle uradi i sa Sumom i Sadikom) Šamrok se ne bi dogodio.
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Eto igraće se i taj Kup Slaviće Ćukteraš, tako da nije bez šansi...
V

VecJeOsvojio

pre gotovo 2 godine

Natho je već osvojio titulu najboljeg penaldžije u Evropi.Niko za jednu sezonu nije izveo penala koliko Natho:)Ako je pisac mislio da Natho osvoji prvenstvo, to je malo teže u klubu gde je on koji jedva hoda desetka:)Najbolje desetke Moreira i Vukić i to najbolje govori koliko su partizani mali klub u fudbalu:))))
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

a ko je Zvezdi najbolja 10-ka u poslednjih 15 godina, Katai i ko još?
F

Falcao89

pre gotovo 2 godine

Zato je Moreira na svaki derbi imao gol ili asistencije zato sto nije bio dobar igrac.

Info

pre gotovo 2 godine

Ispadne davno ali postoje snimci za one sa kratkim pamcenjem derbi 2008. na Marakani 0-2 iz prve bez prijema asistencija Moreire centrirana fantasticna lopta za Dijaru on pretrcao samo Gaja i gurnuo u gol Moreira i Dijara koji je dosao iz Zrinjskog za neku sicu takve majstere danas je tesko naci i dovesti.
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Moreira je bog otac za sve koji su igrali desetku u Partizanu, pa i za Vukica po meni. Mislim da je to bio najbolji prelazni rok, iako su i kasnije stranci dobri dolazili... Ja ne sumnjam u Natha, nego u saigrace njegove, da bi on pokazao sta sve zna...
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ako gleda covek, Moreira, Vukic i Natko su njihove legende desetke. Onda pogledas Savicevic, Stankovic, Katai, Rambo, Piksi i bude ti jasno zasto smo tu gde jesmo u odnosu na njih. Nema tu ljutnje. Kao sto se Dobric ne meri sa Danilovicem, tako se ni Moreira ne meri sa Kataijem, a o Savicevicu i ostalima da ne govorimo.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Posteno receno. Zvezda je nivo vise u fudbalu po svemu, Partizan je u kosarci. Nema ljutnje. Mada se ne bih bas slozio za Kataia, ali dobro, ukusi su razliciti.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Sećam se i Aćimovića i Boškovića. Majstori
V

Voda komšija

pre gotovo 2 godine

Realno, nisi baš pročitao tekst, koji je solidno lepo napisan. Ti brojevi na ledjima su u tekstu poredjani od osnivanja super lige tj. nakon 2006-te godine, ili nakon razlaza sa Crnom Gorom kako je u tekstu napisano. I ako baš insistiraš, ima Katai još da igra da bi dostigao Moreiru, što će se, nadam se i dogoditi.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

Vukotić, Mijatovic, Dragan Ćirić…
L

Legionar993

pre gotovo 2 godine

Mlad si pa ne znas,ali Partizan je imao 3 strasne desetke zaredom,Bobek,Galic,Vukotic.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...je Katai za Moreiru Bergkamp. Budimo realni. Liga je tad bila mnogo slabija. Uopšteno Zvezda ima bolje igrače u bilo kojoj generaciji, osim u vreme Toleta, pa i tada je bilo ok igrača. Ko iz Partizana može da se meri sa Vidom, Dekijem, Piksijem, celu generaciju iz Barija da ne pominjem, ili ostale Zvezdine zvezde, plus "obični" poput pokojnih Bunje i Cuneta, Drula, Pjana, Perica? U košarci Zvezda nema igrača kao Danilko, ali po meni je to velicina kluba da sa Dobrom Kobrom i Davidovcem, bez centra uzmes triplu krunu. Ili sa Filipom od metar i po na pleju i Fajeom iz Promiteasa. Bilo je i u Zvezdi velikih igrača, kao Stojakovic, Rakocevic, Topic, Radman, ali se nekako nije poklopilo bez doktora na mestu predsednika.

Ling long

pre gotovo 2 godine

Zvezda je bila ali liga nije nikako mogla biti mnogo slabija od ovog blata ,Vojvodina u to vreme imala odlicnu generaciju sa Tadicem razbili Sampdoriju u Italiji stizala do plej ofa nije imala srece da prodje u grupu ,a nekako je bila uvek treca nezasluzeno pa onda OFK a koji je posle unisten i gurnut u trecu ligu.
s

strummer

pre gotovo 2 godine

pa piksi je grobar?!? a, nesrećniće...?
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Moreira Zuka Diara, najbolji nas prelazni rok u istoriji
T

Totalno iskreno

pre gotovo 2 godine

Ne bi morao, nadam se da ce Zvezda osvojiti ovu titulu da bi nakon guranja kamena uz brdo koji se naziva "srpski fudbal" dospela do zasluzenog direktnog plasmana u LS, posle toga sto se mene tice ne mora nikada vise da uzme titulu.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

tako je, samo Zvezda, Zvezda igra sama prvenstvo, sama igra sve, ma Zvezda ide i na Svetsko prvenstvo u Katar
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Iz 1 u X Bukvalno ko o cemu oni o zvezdi...