Komentari na vest

Dijaz dogovorio detalje sa Liverpulom, narednih pet godina na Enfildu

A

AR

pre preko 2 godine

Sa ovom kupovinom i letos kupovinom mladog stopera, Klop je zatvorio napad i odbranu. Predpostavljam da ce se na leto juriti sigurno jedan, mozda i dva cma, jer Keita i Tiago koliko god dobri bili cesto su povredjeni.
m

mrtan

pre preko 2 godine

klop zeli i karvalja iz fulama ali mislim da treba tu jos jedan kreativac i jedan scvrst veznjak kakav je bio Vajnaldum
G

Gost41

pre preko 2 godine

Spurs-i su takav raspad od kluba da to nije realno. Niti trofeja, niti strategije, non stop se nesto kao protive prodaji nekog igraca za debelu lovu, na kraju taj isti ili padne psihicki ili ode za dzabe.....Potpuno bezvezan klub!
B

Bon Jovi

pre preko 2 godine

Druže to što si ti neupućen ne znači da je tako. Kad udješ na stadion imaš baner na kome piše "The game is about glory". To je filozofija Spursa i ne menja se evo skoro 70 godina i neće se ni menjati jer nije sve u trofejima. Čak je i Murinjo morao da menja stil igre jer mu je rečeno da bunker ne može da prodje kod navijača. Nažalost malo klubova drži do sebe i zato sve manje ljudi gleda fudbal jer je postao odvratan za gledanje bez driblinga, lepih i nepredvidivih poteza, čista fizika i šablon.
D

Darko55

pre preko 2 godine

@Bon Jovi, Totenhem igra atraktivan i dopadljiv fudbal? Kakav glory? O cemu ti pricas? Doveli Emersona Rojala, decko ne zna gde je konja vez'o. Vinks, Skip, Hojbjerg, ne zna se koji je kreativniji, milina ih je gledati. Kakvi su to igraci? Za Mk Dons, mozda.
s

sg018

pre preko 2 godine

Pa ko zeli u Spurse? Veliki klub? Najvrednije u trofejnoj sali je FA Cup iz 1901. Blekburn ima veci trofej u poslednjih 30!
B

Bon Jovi

pre preko 2 godine

Aj malo konsultuj udžbenik. Dve titule ima i provi engleski klub koji je uzeo evropski trofej. Ne počinje fudbal od momenta kad si ti uzeo daljinski u ruke i prebacio na sport klub
n

nikat

pre preko 2 godine

jako dobar igrac i sve, ovo samo može znaciti da ce mane sve vise na klupu, odnosno odlazak na leto, drugo ne postoji, mane je preveliki igrac i nikad ne trpi zamene, pogotovo sad dok nece biti stalno starter i nikad celu nece igrati
А

А шта ако

pre preko 2 godine

Ће он и жота да се мењају полако са причама како ће мане на клупу жота није лош играч али није ни толико убитачан напред
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Pogodak za Klopa i Liverpul.