Dijego Kapel
Dijego Kapel

Dijego Kapel u Rumuniji za 20.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.09.20. | 19:37

Uzima ga Dinamo...

Dinamo iz Bukurešta odavno nije ozbiljan kandidat za trofeje u Rumuniji, međutim mogli bi crveno-beli ovog leta da angažuju izuzetno zvučno pojačanje - čak jedno od najvećih imena koje se obrelo u rumunskom fudbalu. Kako javljaju tamošnji mediji sa Dinamom poslednjih dana trenira nekadašnji španski reprezentativac Dijego Kapel (32)!

Momak koji je u jednom trenutku vredeo na tržištu blizu 20.000.000 evra ne igra već dve, tri godine vrhunski fudbal. On je slobodan u izboru nove sredine otkako je napustio maltešku Birkirkaru.

Izabrane vesti

Rumuni pišu kako će Kapelu Dinamo ponuditi 20.000 evra mesečno, ali pod uslovom da zadovolji na narednih nekoliko treninga trenera Kozmina Kontru.

Dijego Kapel osvajao je trofeje sa Sportingom iz Lisabona, Anderlehtom, Seviljom... Sa Andalužanima je uzeo dva pehara Lige Evrope, međutim nikada više nije igrao na tako visokom nivou kada je napustio Sančez Pishuan.

Zanimljivo da navijači Dinama baš i nisu presrećni izborom trenera i uprave kluba. Oni se plaše da bi Kapel mogao da bude drugi Žulio Baptista. Brazilac je pre dve godine pojačao Kluž, međutim odigrao je svega 42 minuta pre nego što je najuren.


tagovi

Dijego KapelLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara