Komentari na vest

Dinamično u Inđiji od početka do kraja: Živkovićev prvenac odveo Zvezdu u osminu finala kupa (VIDEO)

g

gunđalo

pre preko 2 godine

Penaldžija Katai...
l

ljubi

pre preko 2 godine

centarsut ,pankov u ofsajdu ,zivkovic daje gol, arena sport posle tog kadra u kom se to vidi vise ga ponavljala nije,samo iz drugih uglova u koima se to naravno ne vidi.
N

Ne lupaj

pre preko 2 godine

Kao otvorem prozor!
т

тифо

pre preko 2 godine

Данас бих само издвојио са прелазном оценом Попа, Његош и Гобеља.. Остало слабо.
h

harpun

pre preko 2 godine

Ivanić uopšte nije za ekipu zvezde. Sramotno je kako igra, od potpisa novog ugovora. Dno-dna.
Š

Šteta...

pre preko 2 godine

...što Inđija nema bolji teren, zaslužili su kao klub da im FSS(a mogao bi i taj sponzor po kome stadion nosi ime) finansira novu travu sa drenažom i sistemom za zalivanje!!!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Нисам гледао утакмицу али би по извештају рекао да је Инђија доминирала. Звезда пенал и гол а Инђија десет опасних ситуација. По вама једини добар у Звезди је Поп.
p

prvo i osnovno

pre preko 2 godine

ovde sve ovlaz strucnjaci ili ti velike delije.Indjija uopste nije losa ekipa,igraju sjajno ove godine i po mom licnom sudu a gledao sam ih 4 puta ove sezone,bolji su od bar 5 timova iz ling longa.Pod dva zvezda je ovaj mec igrala u krnjem sastavu sa samo jednim ciljem pobeda bilo kakva uz sto manju potrosnju pred seriju teskih meceva kako u domacici tako i u evropi.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Није тешко бити бољи од пола линг лонга.
U

Uške

pre preko 2 godine

Danasnje razočarenje Dragović.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Kup je takmičenje za niže ligaše. Izgubio je svaki smisao širom Evrope sem FA kup u Engleskoj. 99% klubova ih do finala igraju sa rezervnim sastavima!!! Zvezdi je utakmica u Nedelju važnija i od finala kupa, koji i ako se osvoji, pruža kvalifikacije u konferenciji!!!
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Па ето одличне прилике да и резервни састав види терена
b

ben sporac

pre preko 2 godine

OVAJ BEN KAD UDJE U IGRU ZIVOT MI SE SMUCI,NAJSPORIJI NAPADAC U CELOJ EVROPI!
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Sva je "sreca" pa su nam ga Terza i Mrkela "osigurali" do kraja karijere...da nam ne umakne slucajno u neku ligu petice. Majsorski potez "velikih majstora".
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ti gledaj tvog brzog Meninga,pusti na miru Bena.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Treba nesto da se menja... Formacija prvo: Borjan(Popovic) - Degenek, Dragovic, Erakovic- Ben(Zivkovic), Sanogo, Kanga, Katai, Ivanic, Falko Pavkov.
7

76

pre preko 2 godine

Ali ovi koji su očekivali tepih teren na stadionu srpskog drugoligaša u sred novembra. 🤡
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Prvi utisak je da je sramota na kakvim se terenima igra fudbal u Srbiji. Drugi je da je potrebna rekonstrukcija Zvezdinog tima. Zar nema nikog da vidi da sa Gobeljićem, Pankovim, Petrovićem, Srnićem, Vukanovićem, Benom nema brze igre i evropskog fudbala? Ima tu još kandidata kojima se treba zahvaliti samo ih danas nije bilo u timu!

E moj ti...

pre preko 2 godine

Zahvaljuju se oni njima novim ugovorima.
G

Gost778

pre preko 2 godine

Ljudi, ne mozemo pljuvati igru zvezde na ovakoj tekmi gde se igra na OVAKVOM TERENU, predpostavimo da ce indjija u prvu ligu pa ovo je sramota takavog stanja nije ni C teren u klubu u kojem ja igram(neka 5 liga inostranstvo) Evo savez je sad dobio 10 miliona pa secamo se da je zvezda posle krasnodara platila novi teten za oko 200 000. Kontam da su ovi iz saveza svesni (ako vec pare nisu podeljene) koliko je bitan dobar teren za celu ligu bar 10 terena da naprave(finansiraju) onda ce i igra biti bolja verovatno vise poblike itd
C

Chacarita

pre preko 2 godine

Nece majstore onda biti publike. Jer kao prvo publika ne dolazi zbog trave. Drugo, cak i da FSS plati svim klubovima terene, ti isti tereni ce za par meseci ponovo biti njive. Jer nema ko da ih odrazava, prvo zato sto nece, drugo zato ne znaju. Podseticu te da je FSS pre par godina platio mnogo novih terena po Srbiji, na primer u Subotici. Idi pogledaj na sta taj teren lici danas. A tek kad zasedne Bjekovic od 74 godine, jer nije dovoljno krao jelte, tek ce onda biti publike.
G

Gost778

pre preko 2 godine

Pa jbg. onda smanjiti ligu na 10 klubova koji ispunjavaju uslove i cao. Zamislite na god. sa ovakim terenom u prvoj ligi neko da gol sa centra i to se pojavi sirom sveta na portalima gol u prvoj ligi sa centra a teren oranica. U pravu ste ne moze biti idealno sve ali za pocetak da se smisli neka strategija i sistem da se svi sa tim sloze a ne jedne godine 20 klubova sledece 16 pa 18 pa se dele bodovi pa da se nedele i zar je moguce da ne postoji neki drugi FUDBALSKI RADNIK ili da nemamo bolje od toleta, terzica, ljajica, kokeze,
9

951357

pre preko 2 godine

Moze li bre bez pljuvanja, aman???
B

Borča3

pre preko 2 godine

A šta drugo da piše nezadovoljni i slabo obrazovan narod? Jedni su nezadovoljni životom generalno pa pljuju po svemu, drugi su plaćeni da pljuju i žive od toga i za to.
1

11

pre preko 2 godine

Bila je dobra utakmica, sa dosta akcije i uzbuđenja sa obe strane. Živković treba da popravi realizaciju mogao je još dva gola da da, Pavkov se video nije, katai i Ivanić bledi a golman Popović je bio odličan
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

A misterov pogled tokom cele utakmice nešto tipa gde sam ja trenutno.. Nisu Zvezda i Partizan mnogo jaki, nego su svi ovi ostali preslabi
G

Gost 12345

pre preko 2 godine

Isto sam pomislio, isto !
G

Gost13

pre preko 2 godine

Igre nema, zalaganje kod 90% igrača je 0, i to najviše kod onih sa najmasnijom platom. Teren kao livada na kojoj pasu ovce. Sve u svemu smešan fudbal.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Tuga i opomena.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Гледао сам само последњих 15 мин, на мене је оставила утисак очајна игра Звезде пред својим голом, не знам , не види се на стриму дјелује да је и терен јако лош. Као кокошке без главе. Звезда је пала и подићиће се сигурно, али је пала у лошем моменту.
S

SamoTi

pre preko 2 godine

Oduševljen sam utakmicom. Napokon da nas napadaju i prete, a ne samo da se brane. Svaka čast. Mi smo bili zadovoljavajući na jako teškom i lošem terenu. Naravno da moramo bolje ali verujem da će tako i biti. Video sam dosta htenja i borbe mada i dosta grešaka. Da mora da se uloži u tim to je sigurno ali pljuvanje je neopravdano ako je od strane Zvezdaša. Imamo evropski tim i verujem u još dobrih rezultata. Napred Zvezdo.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Čestitam mojoj Zvezdi na pobedi. Čestitke i za odličnu ekipu Indjije, koja vodena odličnim trenerom Nebojšom Jandrićem zaslužuje povratak u Superligu Srbije. Biće opet dupla kruna!!
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

I dalje tvrdim i ponavljam - gubimo obe preostale utakmice u evropi, i idemo tamo gde su grobari - u kup "Ivice i Marice", ali objektivno - ni za tamo nismo. Vreme je za veliku rekonstrukciju, i trenersku i igracku. Ovo je toliko lose, da se ne moze gledati.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Само што сам хтео да напишем исто! 100% си у праву! Ни воље, ни жеље, време да ради метла
W

Win win

pre preko 2 godine

Ali ako nisi u pravu niko se neće sećati šta si ovde škrabao
G

Gost e

pre preko 2 godine

Kad se ispostavi da veze nemas,onda ces samo skloniti to pravi.
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI čestitke Živkoviću na svom prvom golu u dresu crveno bele familije rad zalaganje želja i volja su putokaz kako svako od nas treba i mora da se ponaša gol Živkovića je nagrada za rad i trud i energiju koju je uložio od trenutka kada je zadužio dres CRVENE ZVEZDE ali sve je plod timskog rada i kolektivnog karaktera čestitke kompletnom igračkom i stručnom štabu na utakmici i pobedi važna utakmica da ciklus započnemo pobedom i nastavimo kako to dolikuje čvrsto i snažno na svakom delu terena čestitke još jednom i samo napred gazi familijo NAPRED ŠAMPIONI
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Auuu care...ala je tebi dobro...blago tebi.
N

Nadobudni Radović

pre preko 2 godine

ovo kao da terza pise licno.
Г

Гаги

pre preko 2 godine

Ми се смејали оним комшијама слепцима..Кад оно и нас стиже
N

Nemam reci...

pre preko 2 godine

Zbog losih igara Milojevic je non stop pljuvan cak i pored dve lige sampiona a stankovic kao da nije odgovoran za ovako losu igru
З

ЗВЕЗДА!

pre preko 2 godine

Не дамо вам новог Толета!
A

Ajde bre više

pre preko 2 godine

Fudbal??? Šta je ovo. Treba da vas bude sramota, Zvezdin dres nosite. Odmarali dve nedelje, zalaganje NULA, trčanje NULA, igra NULA. Jel ovo ekipa koja igra 5 godina Evropu. Vraćaj nazad jednog od Milojevića, ovaj amater od kada je ostao sam, ne može da se sastavi.
G

Gos

pre preko 2 godine

pa da vrati Milojevića sa kojim je bilo još i gore hahahaha
F

Fabri

pre preko 2 godine

Može doći Kavani u ovu ekipu nece moci da da odredjeni beoj golova jer su Kataji i Ivanic bas umislili da su Kaka i Toti. Nije ni cudo sto od Pesica ne mozemo da nadjemo igraca koji ce dati 20+ golova u sezoni. Ohi u ovom sistemu ce biti beskoristan, jedino Pavkov moze da nesto nekad uradi, kao i sto uradi na neku surovu sreću ili ne znam kako se vec zove
P

Penzioner

pre preko 2 godine

Pa dobro! Nisam znao da se sa Ohijem poznajes i da znas njegove mogucnosti. Znaci beskoristan za ovaj sistem, sto ne rece pre da se ustedi neki evro na njegovoj plati!?
m

mah 213

pre preko 2 godine

da nije dresova ovo nije ni senka zvezde,nešto opasno ne štima ovako loše nismo godinama izgledali
1

111222

pre preko 2 godine

Pankov 0!
T

Tizi

pre preko 2 godine

Indjija , Macva, i jos 15 ak ekipa Javor,Banat, Metalac, Smederevo i takvi nikada nisu partizan pobedili.Ovako da igraju sa njima gde bi nam kraj bio.Jos nam 1 penal cist sviran nije.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Hoces biti drug pa nam svima reci kad je to Indjija pobijedila CZ? Sjecamo se da je trebala onda kad je sviran penal za CZ na 18m od gola i kad je golman malo se zaigrao iz nekog sigurno neobjasnjivog razloga, pa ste u nadoknadi preokrenuli uz dva penala..
@

@Gost999

pre preko 2 godine

Mogu ti kazem odmah.Izbacili nas iz kupa.Da vidim iduce repliciranje.I jos nesto, posto pominjes taj mec i penal na 18 metara,pomeni i da je na 0:0 Ivanocu sviran nepostojeci ofsajd gde je bio sam 1 na 1 sa golmanom.
T

TzT

pre preko 2 godine

Ko mi od jsd-ovaca obori podatak da li su Bsk,Banat,Indjija,Javor,Macva,Smederevo,Bsk,Metalac i jos neki da ne nabrajam ikada 1 samo pobedili partizan nk.Neka nadju 1 poraz.Nece ga naci.Sve ove ekipe su pobedjivale Zvezdu.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Koje godine je Indjija izbacila CZ iz kupa?? Ja se ne sjecam zaista.. Eto nek kazu kad jeste.. Ovo ostalo.. Metalac prosle sezone otkinio bodove Partizanu, pobijedio ih i 2015. Macva odnijela bod prije par sezona, po onom snijegu. Smederevo dva puta dobilo Partizana, i to u 2. i 7. kolu, dakle na samom pocetku, nije bezveze utakmica bila.. Jeste odavno, ali Smedereva nema vec 10ak godina, logicno da su ih odavno pobijedili. Idemo dalje, Banat isto dobio Partizana, mislim 2003, ali da ne nagadjam. Ni njih nema 15 godina, tako da je logicno da nisu odavno pobijedili. A pazi sad ovo, Metalac manje vise stalno igra SL, zadnji put dobili Zvezdu 2010. Vise dobijaju Paetizan nego CZ. Zamolio bih te da ne lazes vise, i slobosno reci ako sam nesto slagao..I naravno, kad je Indjija izbacila CZ iz kupa..
G

Gosttttt

pre preko 2 godine

Odigram tm2 3+, poslednji put da igram na Zvezdinu utakmicu
S

SRPSKI KALCOPOLI

pre preko 2 godine

Ovo je sramota da ih sudija odvede u 1/8 finala protiv Indjije. Cist crveni karton nije dao Krsticicu u 17. min.
M

Magicooo

pre preko 2 godine

Dva potpuno ravnopravna tima na terenu u utakmici u kojoj je pobedio srecniji tim.
Z

Zvezdas!!!

pre preko 2 godine

Sramotno lose, odbrana katastrofalna, Ej mi se mucimo protiv drugoligasa, alo ljudi probudite se dok ponovo ne kiksnete, Jel realno da Stankovic onako mirno gleda i boli ga uvo sto mu tim igra lose?

Dj_97

pre preko 2 godine

Pa normalno da sedi mirno kad unapred zna da je prošao dalje. Mogao je i sa petlićima da igra, isto bi bilo. Indjija dve čiste kontre dva na jedan ne umeju da reše, a kao su lideri Prve lige. Smejurija ko danas igra fudbal u Srbiji.