Komentari na vest

Dinamo udaljio Zvezdu od direktnog mesta u LŠ, ali Dortmund može sve da sruši

B

Borusija Dortmund

pre 12 dana

Vojvodinaši su uz Borusiju iz grada pobratima Novog Sada Dortmunda. Da osvoji LŠ a i da bude peta u Bundes ligi pa nek ova trojka trči kvalifikacije gde im je i mesto
T

Ttt

pre 12 dana

Vojvodjani ne ...dinaši
P

ParizerašSaSevera

pre 12 dana

Nisu Sahtjor i Dinamo udaljili CZ Tender nego to što su zadnju pobedu u Evropi imali pre godinu i po dana.
D

DuvašKituSvima

pre 12 dana

Sa Severa.
p

psyhhodelija

pre 12 dana

Kad ste bi zadnji put pobedili u evropi ?
r

rolex

pre 13 dana

kakvi sahtjori, kakvi dinamo zagreb, koga su oni pobedili u evropi?nisu ni do kolena zvezdinim uspesima proteklih godina.uefa mafija!
O

Otac Makarije

pre 12 dana

Ne preskaci terapiju, vidis sta ti se desava tad?
P

Preža

pre 13 dana

Izvini Lektore debeli mi prsti, a slova A i E su suviše blizu jedno do drugog pa se desi pravopisna greška. Primećujem, ima dosta Lektora na ovom portalu?🤔🙄
g

gamethegreat@Nenad1246

pre 13 dana

@Nenad1246 – sedi “jedan” iz engleskog jezika! Moj nik je “gamethegreat” (velika igra), a jedan od tvojih nikova je “gemathegreat”, što ne znači ništa, jer je napisano na iskvarenom engleskom, ali ti ne uočavaš razliku, a najvažnije je da nekoga napadneš ni kriv ni dužan! Isto tako poznat si na ovom portalu po komentarima u kojima stalno napadaš Zvezdu, izvanredne afričke “kapitalce” i poznatog pregaoca legendarnog g. Terzu, koji nam je doneo sedam uzastopnih titula!
J

JaJaRo JeDnA

pre 12 dana

Idi pregledaj glavu. Na svakoj vesti o Zvezdi ostaviš po 10 i više komentara sa imenima koje ukradeš od navijača Zvezde, i prozivaš Miloja i Afrkanace. Jel su te Afrikanaci lepo usrećili, pa bi hteo još???? Usladilo ti se???
C

Cg100

pre 13 dana

Xaxaxaxaxa dinamo bratska croatia...ma jel moguce. Gde je precednik terz?
N

Nenad1246@Cg100

pre 13 dana

@Cg100 – nisi u pravu! Naš precednik drug Terzić je u odličnim odnosima sa drugom Mamićem, alfa i omegom u hrvatskom “nogometu”! Novac ne zna za politiku i on uvek priča istim jezikom. U jeziku novca nema nacionalnih tenzija, sve je transparentno po onom sistemu “leva ruka – desni džep”. Oni imaju toliko toga zajedničkog u radu, da uvek izmenjaju iskustva i jedan drugog posavetuju. Ali imaju i jednu zajedničku crtu, oba su lica sa poternica! Ja verujem da je to sv e predimenzionirano. Dokazaće oni svoju nevinost (kada jednom budu procesuirani)!
g

gamethegreat@honduras

pre 13 dana

@honduras – jeste i sve je tačno što si ti naveo, ali znaš li ti da se taj Šahtjor lažno predstavlja da je iz Donjecka, a Donjeck je, koliko ja znam, grad u Rusiji! Zamisli da se neki naš klub, koji igra u Evropi, predstavlja da je iz Prištine (a Kosovo je deo Srbije, po ustavu), taj neki naš klub bi odmah bio suspendovan i novčano kažnjen, jer bi se na taj način ugrožavala budućnost tzv. Kosova, kao tzv. nezavisne države! Živela Rusija! Živela Srbija!
N

Nenad1246

pre 13 dana

Ne kradi ljudima nikove.
F

Fakti

pre 13 dana

Bolje je da Zvezda igra kvalifikacije. Jer kad ne igraju kvalifikacije, onda se ceo klub ulenji. Kasno dovedu pojacanja, poremete balans u ekipi i uhvati ih panika da ce ih nakantati u Evropi i onda kupuju neproverene igrace. Mnogo je bolje da se igraju kvalifikacije, to je celicenje koje samo moze da koristi.
C

Czv pera

pre 13 dana

Ako ne mozemo prodjemo kvalifikacije i nismo za LS ,Liga Evrope je ok i sta sad.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Opet navijači malenog jsd kluba prate dešavanja u Evropskom i Svetskom šampionu. "... ti što nikad nisu tako SJALI, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek KOMŠIJA MALI"
z

zasu

pre 12 dana

Kako li je tek vama u kosarci ili vaterpolu, gde smo mi mnogo bitniji u evropi nego li vi u fudbalu?
R

Raša P

pre 13 dana

Ko prati fudbal znao je da Zvezda ide u kvalifikacije naj manje pre 2 meseca.
g

gemathe great

pre 13 dana

Zbog ratnog stanja, celo prvenstvo Ukrajine se igra u dva grada, u Kijevu i Ljvovu, pa samim tim nije regularno. Da je u pitanju Srbija (ne daj Bože), odmah bi joj se suspendovalo prvenstvo u UEFA! Prema tome, pošto je Ukrajina miljenica EU i UEFA, Šahtjor ide ispred Zvezde, a o Dinamu da ne pričamo! Ako Zvezda bude sposobna on a će preoći kvalifikacije, u suprotnom mrka kapa!
h

honduras

pre 13 dana

sahtjor kao "miljenica" uefe ima bar 10 pobeda u ligi sampiona u proteklih 4 godine.a igraju sve utakmice u gostima.
D

Don Vito Corleone@gemathegreat

pre 13 dana

@gemathegreat - zar ti sumnjaš da će Zvezda proći kvalifikacije za LŠ?! Očigledno te nisu obavestili da Zvezda ima 6 (šest) afričkih galaktikosa u svom timu (Điga, Kanga, Bukari, Nedaje, Onjalika i Kraso)! Zar zaista možeš posumnjati da sa ovakvim velemajstorima Zvezda neće proći kvalifikacije?! Uostalom dovešće g. Terzić barem još 4 (četiri) talentovana Afrikanca i onda sa 10 (deset) Afrikanaca u timu, smo sigurni učesnici LŠ! Napred Zvezda sa Afrikancima u LŠ! "Marakana dal' je puna, il' smo samo mi, naša ć te pesma Zvezdo nositi"!
l

ljuba 011

pre 13 dana

koliko znam 5 mesta ima bundes liga tako da osvojili borusija sta tu menja jedino ako padnu na 6 mesto
M

Mozartizan

pre 13 dana

BRATE AL SMARATE VISE SA OVIM...IGRALI LS DIREKTNO ILI KROZ KVALIFIKACIJE SVEJEDNO NAM JE.
H

H81

pre 13 dana

Квалификације ваља проћи.
a

aha realno

pre 13 dana

je
g

gemathegreat.

pre 13 dana

Mislim da je budućnost Zvezde u igračima iz Afrike. Sada na leto kada dovedemo još 4-5 kapitalaca iz Afrike, ulazimo u ligi šampiona lagano. Čak sa našim Afrikancima možemo da očekujemo osminufinala lige šampiona.

gemathegreat

pre 13 dana

Ja ti i juče napisah, afrikance dovodimo sve dok tebi ne pukne žuč.
d

d.g.

pre 13 dana

To su bile vaše konstrukcije i šta bi bilo kad bi bilo. Ovo je već odavno realnost.
G

Gile 88

pre 13 dana

Znači samo jedno kolo kvalifikacija treba da prođemo
J

Jova1245

pre 13 dana

Jedna runda previse :)
р

рндуљо бре

pre 13 dana

Ма ми нема шта да се заносимо том глупом причом, Шахтјор је првак 100% и Динамо ЗГ ће се жив појести, јер најгоре је кад извисиш за то једно место, а оно је лоше и за ЈСД, јер да је Динамо Кијев првак, ЈСД би стартовао од 3.кол а овако због Шахтјора ће од 2. кола, тако да су најгоре прошли хрватијански клубчић Динамчић и југо-хрв клубчић Партизани.
D

Drndo bre

pre 13 dana

Ma jok, najgore je prosla tvoja rodbina onog trenutka kada si dosao na ovaj svet i bio osudjen da ces zivot proziveti sa svim kompleksima koji ce ti se nedugo usaditi... Kasno je odavno za tebe...
N

Novinar?

pre 13 dana

Piše se "na jesen".
T

Trebunjac

pre 13 dana

Ako nam bude sudio naša dika i ponos Pavle Ilić, mislim da ni Real neće imati šanse protiv nas.
Ч

Чокот

pre 13 dana

Вама не би помогао ни Срђан Јовановић.
P

Pacificateur

pre 13 dana

Polako brale sa tim sudjenjem doticnog zatvorskog cuvara Da se on najpre vrati nama ziv i zdrav sa godisnjeg odmora u Africi na koji ga je po zasluzi u derbiju poslao FSS, pa da nam se lepo odmori od odmora i napuni baterije za nove uloge koje ce dobijati u narednim derbijima. Ne sumnjamo da ce ih odraditi na "vrhunskom nivou" po naredbi "duha koji lebdi" jer ne lezi vraze, u suprotnom nece biti novih placenih godisnjih odmora po zasluzi.
M

Mrzi me da smišljam nik

pre 13 dana

I da znaš. Čak i jednom Realu se mogu isključiti 2 igrača, odsvirati stotinak faulova, iseckati igra, uneti veliku nervozu i slično. U toj konstelaciji bi Zvezda dobila, nema sumnje. Dakle, Ilića na centar, pa udri.
D

Dare_cz

pre 13 dana

Veci je gust uci u Ls kroz kvalifikacije,bar meni.Taj osecaj,adrenalin pa ta energija kada se prenese na grupnu fazu
d

dukak

pre 13 dana

Znaci Dortmund osvaja...
M

Maestro

pre 13 dana

Ako Dortmund bude medju pet u Nemackoj a ne osvoji LS on ide u Ligu sampiona na osnovu plasmana u Bundesligi,a ako osvoji LS a ne bude medju pet onda ide na osnovu titule sampiona Evrope i onda Nemacka ima 6 timova umesto pet i tako odlazi to bonus mesto koje je namenjeno ekipi sa najboljim koeficijentom sto je trenutno Sahtjor,onda bi on morao u kvalifikacije!
E

Erol

pre 13 dana

Legendo, matematički nije moguće da Dortmund ne bude u prvih 5,bitno da si ti nama izložio svoj doktorat
p

pipivag

pre 13 dana

majstore sta ako atalanta osvoji le, onda talijani imaju 6 u ls.
g

gostNBG

pre 13 dana

Dajte ljudi dosta vise sa SBBKBB.Jasno je da idemo u plej of.Napisite tekst sa danasnjim danom i stanjem na tabelama drugih prvenstava koje su to otprilike ekipe koje mozemo da ocekujemo u tom plej ofu.Sportski pozdrav
Б

Београдска мангупарија

pre 13 dana

јел истина да у наш Ред стар долази Леонардо ди Каприо из ФК "Авијатичар"?, да игра на позицији фалсификатора меница Агро Банке...
G

Gorostas

pre 13 dana

Mukice, možeš da provociraš preko interneta, pa posle uživo zbog vas na internetu Vasi drugari sa tribine koji dolaze na utakmice ispastaju.
A

A gde

pre 13 dana

Je tekst, o skandalu u splitu, ma nema veze. Bravo mocarte.
С

Сале2323

pre 13 dana

Какав скандал брате, опрости? Опет усташија нешто певала или палила, шта се збило?
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Komisije kako vam se cini da Kostas Fortunis dodje u Zvezdu?
A

Alexx

pre 13 dana

Kakvo neznanje. Italija i Nemačka će naredne sezone, zahvaljujući najboljem nacionalnom kojef. ove sezone, imati po 5 mesta u LŠ. Dortmund će sigurno biti među 5 u Nemačkoj, ne može biti šesti. Tako da plasman Dortmunda u LŠ ništa ne menja.
C

Cer

pre 13 dana

Sto se kur*is kad ne znas da letis? Nemacka moze da ima 6 klubova u LS sledece sezone ako Dortmund osvoji LS i bude peti u ligi. Ako ne znas, mozes da proguglas. Ne pravi se pametan.
C

Claudio Lopez

pre 13 dana

Onaj Seri iz Vojvodine bi nam legao ko budali samar! Terza reaguj!!!
M

Marinjo1

pre 13 dana

Bravo, strasno je odigrao protiv partizana. Bas mi je zapao za oko, deluje kao da se igra fudbala
п

па ви јесте

pre 13 dana

будале које се ложе док не оду Јанг Бојсима у госте..
@

@pa vi jeste

pre 13 dana

I ja kažem,galaktikosi najbolji, najjači dodje Danska tačnije vrtić bum,bum 5-0
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Pustite vi Dinamo i Dortmund nego Zvezda mora da radi na tome da ZNACAJNO I VISESTRUKO unapredi tim za kvalifikacije za Ligu Šampiona i grupnu fazu Lige Šampiona.Mogla bi Zvezda da kupuje u bratskom Olimpijakosu koji ima fantastične igrace,skauting sluzbu i rezultate.Jorgos Masuras,Ajub el Kabi,Jusef el Arabi,Aleksandros Pashalakis,Rodinei,Panajotis Recos,Cikinjo,Medo Kamara,Konstantinos Colakis,Santjago Heze.Medju ovim igracima sigurno ima pojacanja za Zvezdu.Sportski pozdrav.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Pa probali smo al smo odustali i rešili da tapkamo u mestu sa Borjanima, Kangana, Rodićima, Gobeljićina, Mijailovićima i ostalim pedatno disciplinovanim vojnicima koji se trude.
N

Nenad_1987

pre 13 dana

Dali neko može da mi objasni, koji su to novi kriterijumi za kvalifikacije u LŠ, i ostala evropska takmičenja? Zaista ne znam, bio bi zahvalan ako bi neko ukrarko objasnio ili poslao nešto gde mogu da vidim.
D

Dali i uzeli

pre 13 dana

Biće večeras posle dnevnika onog 7.30 detaljno objašnjenje.
N

Nenad_1987

pre 13 dana

Dali nek
G

Guh

pre 13 dana

Bravo, odlična vest!
R

Realnost

pre 13 dana

Upada u oči da Zvezda već godinama gleda u leđa Dinamu iz Zagreba ha ha
Х

Х Х

pre 13 dana

Ви нама гледате у леђа од 1945те. Имали сте 4 титуле у заједничкој лиги, ми 20, паметном доста.
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Da gledamo vam u ledja. U ledja po pitanju petardi po Evropi 🤭
a

alo1

pre 13 dana

Mozda smo vam i gledali dok nismo imali za toplu vodu i struju na stadionu i dok su nam najveca pojacanja bila polovnjaci iz drugih i trecih liga Evrope i Azije a vi neomatno igrali Evropu. Tad ste i mogli da smislite taj mit da ste "veci" klub od nas. Medjutim ovih 7 godina Zvezda se vratila na staze stare slave i iz godine u godinu pokazuje zasto je najveci klub ovog dela Evrope 🔴⚪
K

Ksjsjsjs

pre 13 dana

Naročito smo vas ugledali 91 u maju i krajem godine...Daleko ste vi od Zvezde...Pusti ti Zvezde...
@

@xx

pre 13 dana

Jel si stvarno tolika neznalica Il samo siris vašu propagandu? Po titulama u bivšoj državi partizan bio drugi, vas bratski dinamo tek četvrti. Tako da se informiši malo, pre nego što nastaviše da siris gluposti po komentarima
X

XD

pre 13 dana

To je sve zbog dosadašnjeg idiotskog sistema bodovanja u kojem pobede u LK i LE donose isti koeficijent kao pobede u LŠ.
A

Ali j

pre 13 dana

Ja ne mogu da verujem, da se ova vest uporno forsira. Niko od navijača, i ne priča o direktnom plasmanu.
@

@@@@

pre 13 dana

"Kome Pavle Ilić pomaže ne može ući u LŠ" Narodna poslovica
P

Pomaže

pre 13 dana

Voši, Tsc, čikaričkom, Napretku, Mladosti, pa mladosti gat, itd. Sad jasnije, nema ko vas ponizio nije.
S

Samo Dinamo

pre 13 dana

Ako Šahtar zbog koeficijenta ode direktno u Ligu prvaka, Dinamo u tom slučaju preuzimsa njegovo mjesto u play-offu, što znači da bi Dinamo tada trebao pobijediti samo jednu momčad da uđu u Ligu prvaka, u slučaju da izgubi od te momčadi imao bi zajamčeno mjesto u Europskoj ligi.
K

Kdkdkd

pre 13 dana

Ma koga se jxxx za Dinamo..Ali zaista...
G

Gost RS

pre 13 dana

Kako god to zvučalo za nas je bolje da igramo LE. Terzić će ionako rasprodati opet glavne igrače znači šansa da se tim unaprijedi ne postoji. Ovako imamo veće šanse da uzmemo koji bod i popravimo koeficijent,a možda manji prihodi natjeraju rukovodioce da se riješe viška igračkog kadra i porade ozbiljnije na transfer politici. Mada naivno je to moje razmišljanje,pogotovo u pogledu transfer politike. Tim Crvene Zvezde stagnira, nema uzlazne putanje od onog čuda koje je napravio Milojević prvi put i to je valjda svima jasno. Sad će otići Glazer, Hvan, Bukari čija nam brzina treba iako je tanak u završnici, Dragović je posebna priča njemu se nema šta reći. I da se nečemu nadamo?

Kokot Nedeljko

pre 13 dana

A da mi za pocetak osvojimo i po neki bod u Evropi i da ne zavisimo ni od koga! Brukamo se zadnjih nekoliko godina i jos hocemo diretno u LS! Kobajagi plate nam titulu i direktno u LS! Pa ne moze to tako! Treba nesto pokazati i u Evropi! Prosle godine jedan bod, pretprosle ubedljivo zasnji u grupi sa rezervistima Monaka i Trabozna i cak iza Ferencvarosa koji je ispao od tima sa Farskih Ostrva! Jos plus nas je te godine Bahar oducio od fudbala sa Makabijem!
D

Djndndndn

pre 13 dana

Bari/TOKIO....Ovo je pozdrav i tebi i ovim tvojim ,,purgerčićima".Sva ostala priča- šuplja.Vidis oni se odcepili da bi bili prvaci..Šta znam, probajte i vi!
P

Preža

pre 13 dana

Stvarno ne znam šta bilo koji naš klub u trenutnoj konstalaciji snaga traži u LŠ?
K

Kaze se

pre 13 dana

KonstElaciji. Stela je zvezda, ne stala.
T

Traži

pre 13 dana

Sigurne pare, eto šta, gluvaću jedan. Što bi Šojić rekao, sad jasnije.
K

Ksmdnxnc

pre 13 dana

Seljo, traži lovu! A ne plasiramo se pa javimo, ne dolazimo jbg oprali smo kosu!? To još nismo Uefi poslali!
U

U LS je zvezda usla

pre 13 dana

Nema kome (tamo) nije...
s

stigli gosti

pre 13 dana

Zar nema bundesliga 5 mesta za ligu sampiona, sto znaci i da budu peti kvalifikovace se za nju svakako sto jos uvek ostavlja mesto za sahtijor
C

Cicko123

pre 13 dana

Mogu li da imaju sest ako Dortmund osvoji?
S

Samo Dinamo

pre 13 dana

Ako Dortmund osvoji LP onda šesti njemački klub isto ide tamo...
A

Alexx

pre 13 dana

Ne mogu imati 6 jer su i Bajern i Dortmund sigurno među prvih 5 u Bundesligi. Da kojim slučajem neki od njih bude šesti i osvoji LŠ onda bi imali 6 ali ove sezone to nije slučaj.
t

to samo govori o vama

pre 13 dana

bukvalno niko se u zvezdi ne bavi ovim, ali vi se bavite
K

KM12

pre 13 dana

Pa ti idi citaj kurir, tamo su lepse vesti
T

To je to

pre 13 dana

kada nema srece kod grobara, dobra je i ova vest...
@

@@@@

pre 13 dana

"Onaj kome se pokloni titula i prvaka Jermenije se plaši" Narodna poslovica
N

Nenad1246

pre 13 dana

Flora lajk dis.
l

lol12

pre 13 dana

Tacno tako.Zato je neko dobio prvaka Jermenije 5 razlike a neko igrao sa Sirakom prvakom Jermenije onomad 2 puta nereseno.
D

DS1989

pre 13 dana

Pazi ti da vama ne dodju neki anomimusi iz Danske da ne popijete opet petardu.
G

Gorostas

pre 13 dana

Ne ide, nepismen si.
L

Liga sampinjona

pre 13 dana

Tako je Dinamo bre!😂💪🏻
E

Evo Ga

pre 13 dana

Provokator, nisi našao šljaku u Nemačkoj, istekla ti viza. Ahahahahaha, kakav mozak.
P

Pa da

pre 13 dana

To su vaša braća.