Komentari na vest

Disciplinci zasedali, odluke o sumnjivim utakmicama nema

B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

koliko se secam i nije se pre toliko namestalo kao sad.Sad su ga bas preterali.Treba Uefa da lupi Fss po dzepu
N

NemanjaFCRS

pre 11 meseci

Ova sramota koja trenutno vodi FSS ce crnim slovima ostati upisana u analima naseg sporta!
g

gcv

pre 11 meseci

Stvarno ce biti nezampacena bruka ako crno beli izbore drugo mesto.Srbiju moze to debelo da kosta jer ako Uefa reaguje mozemo biti zestoko kaznjeni
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Najradije bi u fioku, ali ta UEFA ... Baš su dosadni! Ove sezone su nameštali od pionira do Superlige! Baš su se potrudili! Svaka čast!
j

jel znaju

pre 11 meseci

u FSS da se više od tri čoveka tretira kao organizovana kriminalna grupa??nek paze na taj detalj, može da ih košta jednog dana ..
c

carapan

pre 12 meseci

sta je sa utakmicama Napredak-Radnik i Napredak Radnicki po obe ovog proleca.....pa neki su zreli za zatvor a ne za oduzimanje bodova ali ne sme da se dira politika i koalicioni partneri.....
E

ElMaestro034034

pre 12 meseci

Jesi ti pogledao te dve utakmice, a ne pratio si kladionicarski na rezultatima? Druze Napredak je masakrirao Nis tu utakmicu i pukom srecom je Nis pobedio, pogodili su precku u zadnjem napadu i to namesteno? Jos je Nis imao pomoc sudije Novaka Simovica. A o duelu Napredak Radnik da ne pricam, Radnik dao gol u zadnjem napadu, cekali su zadnji sekund utakmice pa da nameste? Napredak je posten klub, i ti da si neki lokal patriota ne bi ovo pisao.
Г

Гост

pre 12 meseci

Шта је са утакмицом Напредак КП-Раднички Ниш... Шта је са утакмицом треће лиге ОФК Београд-Синђелић ? Још много сумњивих утакмица има али рецимо утакмица Офк-Синђелић је таква смејурија да се то ретко виђа... Одузети свима бодове и пребацити све у нижи ранг..

Ognjen Krsmanovic

pre 12 meseci

Sledeća sezona 22 kluba u ligi.
S

Sale2323

pre 12 meseci

Nedimović je pre neku godinu toliko nameštao za svoj tim iz Sremske Mitrovice da ne ispadne iz Prve lige, da je to bilo presmešno. Ljudi su se smejali šta je kao ministar radio za tim iz svog mesta. I takav lik postane glavni u FSS-u, a neki sad očekuju da on kažnjava one koji nameštaju!? Kolubara je uzela pare za neke utakmice da izgubi i to svako zna! Gat je utakmicu sa njima kupio!
D

Dragan 1985

pre 12 meseci

Kako donet bilo kakvu odluku kada je disciplinska komisija FSS prekrsila pravilnik sto nije registrovala utakmicu Cukaricki-Partizan 3:0. Sad se svi vade na Partizan i kazu, ako moze Partizan da napusti teren svojevoljno bez posledice, mozemo i mi da namestimo utakmicu. Medjuostalom nekom je cilj da sacuva Suboticu u Super ligi zbog velicine grada, i ide se ka tome da iz lige ispadnu direktno Mladost GAT, Mladost Lucani, a Surdulica i Javor u doigravanje pa ispadanje od Mitrovice i Graficara.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Zbog veličine grada? Svih osam iz plej auta treba izbaciti jer nemaju uslove. Žalosno je što se dozvoljava igranje na tim kotobanjama.
3

3579

pre 12 meseci

Ма да, нема се шта заседати, све регуларно!
B

Bum

pre 12 meseci

Cekaju da vide kako ce tabela izgledati na kraju i onda krecu da kroje tabelu! Zalosno
p

prc

pre 12 meseci

Zamislite sta se setili Nedimovic i uprava partizana da nameste poraze partizana da bi zaradili pare ali su se preracunali jer su kasno shvatili da Cukaricki i TSC imaju kvalitetniji sastav... Cukaricki je to dokazao dva puta za nekoliko dana...sad se Nedimovic trudi da saplete Cukaricki al Cukaricki uz pomoc kvaliteta i dalje bezi 4 boda a bezi i TSC...a partizana ostade bez LS iako su unapred planirali ovu mutnu radnju i unapred napisali u finansijskom izvestaju da ce partizan da igra kvalifikacije za LS... pa da vidimo da li je Nedimovic toliko mocan da saplete oba kluba po dva puta i da pogura partizan dva puta
D

Dexaman

pre 12 meseci

@prc Ajde bre ne lupetaj
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

@ prc ...druze tebi nista ne mesaju ti dobijas prvu ruku al smanji malo mnogo je to jako
G

Gost0000

pre 12 meseci

Pa normalno kad je FSS umesan u sve to lopuzeeeeeee matore
O

Orko

pre 12 meseci

Ne znaju sta da rade! Nema nijednog jedinog dokaza da je namesteno! Nijedan gol nije sporan, ali zbog kladionica i Uefe moraju nekako da ih kazne! Ko moze da zabrani Kolubari da izvede kombinovan sastav kad im bodovi nisu potrebni. To se radi u svim ligama na svetu!
V

Viva Casa

pre 12 meseci

Dokazi im ne trebaju, imaju direktivu UEFA i to je to.
E

ElMaestro034034

pre 12 meseci

Dokazi su višemilionske uplate u kladionicama širom sveta. Dokaz je što svako zna čak i cifru za koju je Kolubara prodala utakmicu Gatu. Dokaz je to da Kolubara ne želi da pređe centar protiv Gata. Hoćeš još da nabrajam?
O

Orko

pre 12 meseci

Ako se sve to zna. Ako se zna cak i cifra, onda ih isterati u najnizi rang, a osobe koje su dale i koje su uzele pare za namestanje na robiju, ali ako to nema ko da posvedoci da je to istina, onda da se prekine cirkus. I za Zvezdu i Partiza se zna da namestaju godinama, pa niko nikad nije kaznjen.
E

ElMaestro034034

pre 12 meseci

@Orko naravno da se zna, i naravno da itekako ima ko da svedoči, samo je pitanje da li savez želi da reši to jednom zauvek.
u

uefauefa24

pre 12 meseci

Idealna prilika za FSS da svojom žestokom reakcijom stane na put nameštanjima u našim ligama. Sad ili nikad, pokažite se gospodo. Kazne da budu takve da svakom ko padne na pamet nešto slično, razmisli dva puta.
p

prc

pre 12 meseci

A zasto nisu saslusani i celnici partizana.. Partizan-Mladost Gak 0-4 ... sigurno stelovano
.

.....

pre 12 meseci

Sad ili nikad? Nikad. Dok se bude igrao fudbal na ovim balkanskim prostorima biće nameštanja.
S

SJ92

pre 12 meseci

Podmazaće to Slijepčević iz GAT-a, Simović iz Spartaka je u FSS pa su i oni bezbedni, tako će i Kolubara proći bez kazne, jer kako kazniti jedan klub a ostale ne.
K

Kako ne moze?

pre 12 meseci

Pa moze, recice da se Kolubara sklonila Spartaku i GAT-u. I eto krivca. Mislim prosto je.
m

madness

pre 12 meseci

Ko se nada da ce Dzaja i Nedim naci nesto i kazniti krivca, mora da i dalje veruju i u deda mraza....
p

prc

pre 12 meseci

Pa u tome je i fora taj Nedimovic ucestovao u namestanju.. Partizana- Mladost i Sremska Mitrovica- partizan( kup).. Takodje ucenjivao rukovodstvo Cukarickog da igra ponovo utakmicu sa partizanom a tu utakmicu je trebalo Cukaricki da dobije sa 3-0 sluzbenim rezultatom..