Komentari na vest

Dmitrović sačuvao mrežu posle četiri meseca

P

Poss

pre oko 3 godine

Sve strucnjak do strucnjaka. Ovog decka su hteli Barsa, Atletiko, uzela ga je Sevilja, ali on ne zna nista osim refleksa. Ma da bre. Jos plus, nije guran kroz menadzerske mutne vode, vec je tu iskljucivo svojim kvalitetom. A vi samo pucajte glupe komentare, jer u zivotu nista ostvarili niste.
p

procena

pre oko 3 godine

Dmitrovic je golman reaktivne odbrane. Sve sto ima je fizika i dobri refleksi. Razmisljanje postavljanje odbrane i pozicioniranje su mu bas prosečne. Ne napada loptu nije golman koji usmerava igrace. Drugi golman reprezentacije OK, ali da bude prvi golman neke ekipe poput Sevilje je baš teško.
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Kike postigne het trik a igra za poslednje plasiranu ekipu a vi u naslov stavite Dmitra. Volim ga i ja, nas je ali ste ga preterali.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Solidnu ekipicu imamo. Mozda ne toliko kvalitetnu, koliko formacijski dobro izgledamo u 5-3-2 ili 5-4-1. Najveci problem su nam golmani, jer ih nemamo. Dmitrovic je u najboljem slucaju ljuti prosek, Rajkovic jos gori. Stojkovic u najboljim godinama nije mogao nigde da brani, a za ovu dvojicu je bio Bufon.
9

951357

pre oko 3 godine

Pih, kad bi imao neki golman iz Partizana, taj bi bio kralj sesnaesterca, ne sumnjam. Jer ono, najbolje ocenjeni golman francuske lige i jedan od najboljih golmana spanske lige nisu dobri gopmani. Mozda Popovica da stavimo da ga isforsiramo, ipak reprezentacija sluzi razigravanju bivsih i sadasnjih igraca Partizana.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Dijagnozo sa brojem, osvesti se malo.
D

Dseko

pre oko 3 godine

Dmitrovic je fantastican.