Milojević (©MN Press)
Milojević (©MN Press)

Dok Šveđani vagaju, Milojević bi mogao da završi u Mađarskoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 23:27

Kandidat za trenera Ujpešta

Buran je bio decembar za Miloša Milojevića, a evo i početkom januara nastavlja se u istom ritmu.

Tražen je u Skandinaviji srpski trener, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, ali dok švedski i norveški klubovi vagaju, tri puta mere da bi presekli, javili su se i drugi zainteresovani, mnogo bliži Beogradu nego što su severnjaci.

Izabrane vesti

Prema informacijama mađarskih medija, Miloš Milojević je na spisku kandidata za novog trenera Ujpešta. Nemac Mihael Ening odlazi, pa uprava kluba traži naslednika, a izdvojila su se dva imena: jedno je Milojevićevo, a drugo je Mihael Boris, nekadašnji selektor mlade reprezentacije Mađarske, kojem je takođe poslednje zaposlenje na severu Evrope – u Danskoj. Tamo je vodio Sonderjiske.

S druge strane, Šveđani ne odustaju od priče da Miloš Milojević „samo što nije“ postao novi šef struke Mjalbija, ali ta storija se polako pretvara u sagu i zvanično imenovanje nikako da se dogodi.

Srpski stručnjak je napravio odlične rezultate sa Hamarbijem u prethodnoj sezoni, što mu je bila preporuka da ga pozovu na razgovor čelnici norveškog velikana Rozenborga. To što se odazvao pozivu kluba iz Trondhajma, Milojeviću je uzeto kao neoprostiv greh u Hamarbiju i s njim je raskinut ugovor, te je sada slobodan na tržištu. I vrlo tražen.


tagovi

Miloš MilojevićUjpešt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara