(Reuters)
(Reuters)

Dom zdravlja Enfild roud: U ambulanti je i Trent

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.24. | 14:38

Sve duža lista fudbalera na koje ne može da računa Jirgen Klop

Sreća zbog pobede nad Arsenalom, nesreća zbog proširene liste rovitih fudbalera. Dobio je Liverpul Tobdžije na Emiratima, plasirao se u narednu fazu FA kupa, ali je izgubio Trenta Aleksandera Arnolda. Privremeno, pošto je engleski reprezentativac ispao iz stroja tokom nedeljnog gostovanja u Londonu kad je sastav Jirgena Klopa slavio sa 2:0.

Sa Enfilda su saopštili da će desni bek odsustvovati nekoliko sedmica. Nisu precizirali tačan datum povratka na teren, ali posle objave da je reč o povredi kolena jasno je da jednom od najuticajnijih fudbalera ekipe sledi pauza i pre svega mirovanje kako bi sanirao problem. A problem bi za Crvene mogao da predstavlja i njegov izostatank u situaciji kad su neki fudbaleri sa reprezentacijama, poput Mohameda Salaha (Egipat) i Vatarua Endoa (Japan), neki su odranije povređeni ili samo bolesni. Primera radi, u Premijer ligi dvojica fudbalera koja su najviše šansi kreirali saigračima su upravo Salah (17) i Aleksander Arnold (12), što Crvenima otežava posao u ovom periodu sezone.

Izabrane vesti

Salah je na Kupu afričkih nacija, Trent u ambulanti i jedino povoljno saznanje za Liverpul je – raspored. Već tokom srede je na programu prvi duel polufinala Liga kupa sa Fulamom, potom slede premijerligaška gostovanja Bornmutu i na Kraven kotidžu, zatim dva meča kod kuće, najpre protiv boljeg iz okršaja Norič – Bristol u FA kupu, pa Čelsijem, a onda još jedan put u London na megdan Arsenalu, samo u borbi za bodove.

Dotad bi kadrovska situacija mogla da se popravi. U ovom trenutku je sve samo ne dobra, jer osim Trenta, Salaha i Enda, nedostaju Stefan Bajčetić, Džoel Matip, Endi Robertson, Tijago Alkantara i Kostas Cimikas, dok je Dominik Soboslaj rovit, a Virdžil van Dajk bolestan.


tagovi

LiverpulTrent Aleksander Arnold

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara