Komentari na vest

Dortmund 8/8, pola veka nije bilo ovako zanimljivo u Bundesligi (VIDEO)

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Ova sezona prekretnica za Dortmund da se izdignu I da konacno budu ravnopravan rival Bajernu bez obzira Ako Belingem ode mogu za njega da nadju kvalitetnu zamenu I sa popunjavanje rostera mogu da pariraju.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Svuda u svetu zanimljivosti po ligama samo u Srbiji sve po starom..
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Zato danas Union kiksira i daje sansu Bajernu da i pored kiksa budu prvi. To sve opet govori da se i tamo namesta i vrte se pare u enormnim kolicinama. Sto se tice Nemacke - napred Dortmund!
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Ako se Ale vrati u formu, a Rojs ostane zdrav, ništa nije nemoguće iako su svi sa pravom pesimisti, što je objektivno, ako istorijski gledamo.
M

Micko iz Stublu

pre oko 1 godinu

Ultra zanimljivo prvenstvo. Voleo bih da BvB Dortmund osvoji Salataru. Ali daleko je maj, jos 3 meseca do kraja prvenstva. Bayern je ipak Bayern a po meni bi i RB Leipzig mogao ozbiljnije da se umesa u borbu za titulu. U svakom slucaju posle mnogo vremena imamo veoma zanimljivu borbu za titulu u Bundesligi. Nadam se da sampiona dobijamo tek u poslednjem kolu. :)
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Dzabe sve to Dortmundu opet je Bajern prvi.
B

Brko

pre oko 1 godinu

Najzanimljivije sezone u historiji Bundeslige su 1999/00 (kada je Leverkusen ispustio titulu u zadnjem kolu, gdje mu je trebao bod protiv slabašnog Unterhachinga, a oni izgube 2:0) i odmah sljedeća sezona 2000/01 kada je Schalke na epski način izgubio titulu u sudijskoj nadoknadi golom Patrick Andersona iz indirektnog udarca. To je bio njegov prvi i jedini gol za Bayern, a indirektan udarac u zadnjoj sekundi skrivio je, ironično, Schalkeov golman koji je bio na posudbi u HSV-u. Uhvatio loptu rukama od svog saigrača, čini mi se Ujfaluši-a. Po meni je ta sezona najluđa ikad u fudbalu. Prošla sezona Argentinske lige bila je približno luda, zadnje kolo epsko.
g

glegle

pre oko 1 godinu

Gle šalkea raspalog opet ispadaju ,prešlo im u naviku
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Ako Borusija ne uzme titulu ove sezone, neće nikad.
J

Joshs

pre oko 1 godinu

Da li Vi znate koliko je pola veka?
D

Djaja

pre oko 1 godinu

Jel ti samo pišeš ili čitaš tekst. Ne misli se na one sezone kad su Dortmund, Volfsburg, Verder bili šampioni, već na sezonu kad je više timova bilo u borbi za trofej, a od toga je prošlo 53 godine, što je malo više od pola veka...
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Ako pola veka nije 50 godina, onda sam ja u nekom paranormalnom univerzumu...
M

Mika iz Trstenika

pre oko 1 godinu

Pa lepo ti pise u tekstu da 53 godine nije bils ovakva situscija na tabeli, a 53 godine su mslo vise od pola veka
7

777

pre oko 1 godinu

džabe kad bajern malo stisne gas i opet ce osvojiti iako bi volio da dortmund više prekine seriju