Dortmund i Siti pregovaraju oko Kola Palmera

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.08.23. | 21:37

Gvardiola tvrdi da jedino pozajmica nije opcija

Skoro tri godine prošlo je od debija Kola Palmera za Mančester Siti (21). Kao dete kluba ovaj momak očekivao rastuću minutažu, čak i ozbiljnu ulogu u tekućoj sezoni, nakon što su ekipu napustili Ilkaj Gundogan i Rijad Marez, međutim Pep Gvardiola mu je predočio kako će njegovo mesto i dalje uglavnom biti na klupi.

Rezultat tog razgovara iza zatvorenih vrata je sledeći: mlađani Palmer više nije ubeđen da j njegova sudbina u redovima aktuelnog prvaka Evrope. Tako su njegovi zastupnici pustili glas o nezadovoljstvu statusom, a Borusija iz Dortmunda se javila kao interesent.

Izabrane vesti

Dobro je poznato da su i Milioneri i drugi nemački klubovi imali dosta uspeha dovodeći igrače sa Ostrva, kasnije ih preprodavali za višestruko veće cifre, pa ne čudi što je Sebastijan Kel bacio oko na talentovanog vezistu.

Kako se navodi, pregovori dva kluba su otpočeli, ali konkretnih informacija oko visine obeštećenja za sada nema. Patrik Berger sa kanala SPORT1 samo je naveo kako bi problem za Borusiju mogao da bude preveliki odštetni zahtev Sitija.

"Ne znam šta će biti sa Palmerom. Ili će biti prodat ili će ostati, mislim da jedino pozajmica ne dolazi u obzir", kazao je pre nekoliko dana Pep Gvardiola.

Kol Pamler postigao je gol i u Superkupu Engleske i u Superkupu Evrope, međutim u prvom kolu Premijer lige protiv Barnlija dobio je svega desetak minuta.


tagovi

Kol PalmerLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara